Grigori Rasputin
-
Bu adamın adını daha önce duyduğum halde şarlatandır diye hiç hayatını okumamıştım.Ama şimdi okudum ve bayağı garibime gitti.Kısaca anlatayım.
Rus çarının hemofili hastası oğlunu doktorlar iyileştiremeyince bu adam iyileştiriyor.Böyle bir kaç tane daha tedavi uygulayınca Rus çarının sarayına giriyor ve onlarla yaşıyor.Tedavilerini artık somut hale getirince ülkede ve sarayda saygınlık kazanan bir adam oluyor.Ölümü ise çok ilginç bu adam sarayda siyasi işlere karışmaya başlayınca bazı taraflar bunu öldürmeye çalışıyor.A
damın yemeğine ve içkisine siyanür koydukları halde adam ölmüyor.Bu sefer adamı kurşunluyorlar adam yine ölmeyip kaçarken tekrar vuruyorlar ondan sonra nehre atıyorlar ve yapılan otopsisinde adamı nehire attıkları sırada bile yaşadığı tespit ediliyor.
Bu adam şeytan mıdır nedir anlamadım :)
http://tr.wikipedia.org/wiki/Grigori_Rasputin
-
Çook muhterem bir zat'a benziyo.
-
-
bunun çükü müzede bulunmaktaydı dünyanın en büyük çükü bundaymış heralde :D
-
gavs-ı rasputin hazretleri bu şeytan değil hiç yakışıyomu
-
sat eğitimi almış :(
ikna kabiliyeti oldukça gelişmiş, insanları bir takım durumlar için kolay empoze edebilen bir yapıya sahipmiş bu muhterem zat.
rusların bu eleman hakkında tonla söylentisi var ;
seks tanrısı, metafizik üstadı vs vs..
çükübik'i.. :(
Amd-x tarafından 13/Haz/13 13:51 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdı
Bu adamın adını daha önce duyduğum halde şarlatandır diye hiç hayatını okumamıştım.Ama şimdi okudum ve bayağı garibime gitti.Kısaca anlatayım.
Rus çarının hemofili hastası oğlunu doktorlar iyileştiremeyince bu adam iyileştiriyor.Böyle bir kaç tane daha tedavi uygulayınca Rus çarının sarayına giriyor ve onlarla yaşıyor.Tedavilerini artık somut hale getirince ülkede ve sarayda saygınlık kazanan bir adam oluyor.Ölümü ise çok ilginç bu adam sarayda siyasi işlere karışmaya başlayınca bazı taraflar bunu öldürmeye çalışıyor.A
damın yemeğine ve içkisine siyanür koydukları halde adam ölmüyor.Bu sefer adamı kurşunluyorlar adam yine ölmeyip kaçarken tekrar vuruyorlar ondan sonra nehre atıyorlar ve yapılan otopsisinde adamı nehire attıkları sırada bile yaşadığı tespit ediliyor.
Bu adam şeytan mıdır nedir anlamadım :)
http://tr.wikipedia.org/wiki/Grigori_Rasputin
adam şeytan degıl adam gercek bır ılım adamı
adam ınsanlık sewıyesı yuksek oldıugundan dolayı olmuyor..
-
sokoban bunu yazdı
bu ne lan sımdı ?
-
ugurben bunu yazdısokoban bunu yazdı
bu ne lan sımdı ?
uzay aracı.
-
İnsanlık seviyesi yüksek olmak ne demek ?
az muhterem çok şifa-veren bir zat-ı muhterem.
mekanı cennet olsun.
bide sarayda delmedik avrat bırakmamıştı diye okumuştum ben bi keresinde sanki yanlışsam düzeltin.
-
kurdo bunu yazdı
İnsanlık seviyesi yüksek olmak ne demek ?
az muhterem çok şifa-veren bir zat-ı muhterem.
mekanı cennet olsun.
bide sarayda delmedik avrat bırakmamıştı diye okumuştum ben bi keresinde sanki yanlışsam düzeltin.
doğrudur, uzun yaşamını sekse borçluymuş abi. çüküde epey büyükmüş bu elemanın :|