Gunde 1 Adet Sigara İcmek Zararlimi
-
Arkadaslar sorum gayet net. Gunde aksam yemekten sonra 1 tane sigara iciyorum.
Bronsit hastasiyim ama kucukken gecirmisim su an asiri zarari yok. Neyse cigerlerime , nefesime zarari varmidir?
Gunluk sporumu muhakkak yaparim ayrıca yuruyus vs.
Not: 2 sene oncesine kadar duzenli bi paket iciyodum aldigim nefes yetmiyodu doktorlar ciğerlerin baya lekelenmis sigarayi birakman lazım durum kötüye gidiyor dedi. Bi sene biraktim su anda düzenli olarak gunde 1 adet iciyorum.
Telden girdim yazim yanlislari afola
ari41 tarafından 10/Ara/15 08:36 tarihinde düzenlenmiştir -
ari41 bunu yazdı
Arkadaslar sorum gayet net. Gunde aksam yemekten sonra 1 tane sigara iciyorum.
Bronsit hastasiyim ama kucukken gecirmisim su an asiri zarari yok. Neyse cigerlerime , nefesime zarari varmidir?
Gunluk sporumu muhakkak yaparim ayrıca yuruyus vs.
Not: 2 sene oncesine kadar duzenli bi paket iciyodum aldigim nefes yetmiyodu doktorcigerleirn lekelenmis sigarayi birak drdi. Bi sene biraktim su anda düzenli olarak gunde 1 adet iciyorum.
Telden girdim yazim yanlislari afola
Bi de son olarak bi kac kisi sunu dedi oyle gunde bi sigara icersen koah hastaligina kesin yakalanirsin falan
-
hocam kim nerden bilsin doktora sorucan 50 yil icki icip bobregi dalagi birakmamis ayni zamanda sigara icip benden saglam adamlar var doktor birak dediyse birak hocam hic icme astim ciger falan sakat isler.
sahsi gorusum bisi olmaz ama 1 tane icmek nedir yani :D
-
Sigara psikolojik olarak bağımlılık yapan birşeydir. Ve sen her gün o "bir adet sigara"yı beklediğin için daha da sıkıntılı psikolojik olarak. Fiziksel olarak incelersen tabi katranı vs daha az alıyorsun vücuda ama hani o sigarayı beklemek durumunun yarattığı stres(eğer varsa) katrandan daha kötüdür muhtemelen.
Tavsiyem bırakmandan yana.
-
Günde 1 sigara ile 1 paket arasındaki fark sadece aldigin zehir oranı. Yoksa zehir zehirdir. Ve şimdiki 1 ileri 10 olur. Bilgine
-
hocam baya bi azaltmışsın haftada/ayda yılda bir seviyesine düşürebilirsin bence
-
hoca ömür boyu günde 1 adet içemezsin. Eğer içiyorsan mutlaka artıyor 1-2 paket civarına geliyor o. O yüzden biz diyelim zararlı sen bırakmaya çalış :) hepimiz bırakalım.
-
Bu soru günde 1 tane leblebi yiyorum gibi olmuş. Leblebiyi ya hiç yeme ya da otur 100-200 gr neyse artık yuvarla :D
-
Moruk daha az zararlıdır tabide.Şimdi günde bir sigara içiyorsan,o sigarayı içtiğin zamanı iple çekiyorsan sıkıntı.Geçmiş olsun.
-
skyvalet bunu yazdı
Moruk daha az zararlıdır tabide.Şimdi günde bir sigara içiyorsan,o sigarayı içtiğin zamanı iple çekiyorsan sıkıntı.Geçmiş olsun.
Hocam. Ikinci bi sigarayı asla canim istemiyo hani bi kac aydir yani nisan ayindan beri durum bu. Iple falan cekmiyorum sigarayı isten çıkıyorum spora gidiyorum. Gelip bisiler atistiyorum ayaklarimi uzatip bi sigara tutturuyorum ama eger hakkat baya zararlitsa onu da icmemeye garet ederim
-
Bir yerlerde 1 tek sigara içmenin bile DNA ya etki edip bozduğunu okumuştum.
En kısa sürede sigarayı bırakmanız daha iyidir...