Halter Seti
-
KaRaKuLe bunu yazdıMaddox bunu yazdıEasx bunu yazdı
Bunu yazcağım aklıma gelmezdi ama salona git :D
:D hocam salonla şu anlık bir işim yok kendim çalışmak istiyorum.
hocam o kadar para vereceğine aylık 40 tlye 3 ay yazıl bir salona zaten max 1 hafta sonra sıkılıp bırakacaksın
Hocam yaz boyu köye geçeceğim spor salonu varsa köyde hemen kayıt olurum :D
-
sirkeciden gülhaneye geri yürürken soldan ilk yada ikinci sokağa gir orda tekrar sor. Her yer zaten ağırlık satanla doludur o tarafta. Kg hesabı ortalama 2-2.5-3 tl civarında bulabilirsin. Alacağın bar toplam harcayacağın miktarı belirler. Dumbell barları yanlış hatırlamıyosam 8-10 liradydı.
-
Kuzenin halteri var 30 kg luk dediğine göre epey zamandır aklına bile gelmiyormuş:)Eğer satmayı düşünürse bi sorayım ben sana pm ile cevabını yazarım hocam.
tolgaStain tarafından 11/Haz/13 04:14 tarihinde düzenlenmiştir -
la bende bisiklet aldım montaj için servise verdim birazdan gidip bakıcam kanımca halterden daha salıklı ve kilo probleminvarsa eğer halter zati kilo verdirmez
ha şekil yapcamkasyapcam diyosan oayrı tabi
dead_march tarafından 11/Haz/13 09:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Eyvallah hocular :) hepinize teşekkürler dediğim gibi her halükarda 100tl ve üstüne geliyor :)
-
doanaımhaber 2.el de baya bi vardı bi ara bende araştırmıştım oraa bak derim
-
halteri ne yapacan hoca
bildiğimiz halterden bahsediyoruz dimi?
-
Hocam şimdi şöyle söyleyeyim.
159-160 liraya 60kg set satılıyor internette ancak,Bu ürünler demir plaka değil,o nedenle aşırı derecede hantal.
Alman gereken kesinlikle demir ağırlık setleri.Onlar da çok pahalı oluyor.Benim evimde var,ağırlık seti ve dediğim gibi vinly kaplama plastik setlerden,hiç memnun değilim açıkçası.
Ne taşıma çantası var,ne başka birşey.O sebeple ben bu yaz salona gideceğim,hem motivasyon hem de çalışma şartlarının genişliği açısından.
Evde sadece pazu şişirmek sağlıklı bir spor yöntemi değil çünkü.
Duruma göre bir bakayım,üniversite sınavı işim bi belli olsun,seti belki sana 100 lira civarına bırakabilirim.Zaten bu gibi setlerin ikinci el-beşinci el gibi bir durumu olmuyor.Neticesinde serbest ağırlık. -
ehveniser bunu yazdı
Hocam şimdi şöyle söyleyeyim.
159-160 liraya 60kg set satılıyor internette ancak,Bu ürünler demir plaka değil,o nedenle aşırı derecede hantal.
Alman gereken kesinlikle demir ağırlık setleri.Onlar da çok pahalı oluyor.Benim evimde var,ağırlık seti ve dediğim gibi vinly kaplama plastik setlerden,hiç memnun değilim açıkçası.
Ne taşıma çantası var,ne başka birşey.O sebeple ben bu yaz salona gideceğim,hem motivasyon hem de çalışma şartlarının genişliği açısından.
Evde sadece pazu şişirmek sağlıklı bir spor yöntemi değil çünkü.
Duruma göre bir bakayım,üniversite sınavı işim bi belli olsun,seti belki sana 100 lira civarına bırakabilirim.Zaten bu gibi setlerin ikinci el-beşinci el gibi bir durumu olmuyor.Neticesinde serbest ağırlık.Eyvallah hocam ama bana en geç 2 hafta içinde satıp satmayacağını söyliyebilirsen sevinirim.
@Dj_Alper : Aynen abi , bildiğimiz ağırlık olan halter. :)
-
Halter almana gerek yok halter barına vereceğin parayı ağırlık almaya ada 5 kg plaka alman daha iyi olur bir kaç tane
Bar alsan bile bench masan olmadığından iyi çalışamassın dumbell işini görür senin sonradanda bar alabilirsin
Önce dambıl set almalısın sonra halter barı olabilirsin