folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Happy Birthday My Life

Happy Birthday My Life

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    otocu bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

madem kıza göstermeden fikir almak istiyorsun.

reiz bu halin ne öyle bişiler içip mi kamera karşısına geçtin kendinden geçmiş bi halin var :F

bence bunları böyle sen kağıtta gösterene kadar farklı insanları kullanarak yap ya onlar kağıdı tutsun yada sesli olarak dile getirsin daha iyi

Son 3 günde aklıma geldi. Kızın yarın doğum günü. :) Ya bu ilk değil. Farklı şeylerde yaptığım oldu. Birde benim doğal halim o. Allahtan gerçek kullanmıyorum. gerçekten kullansam. Kesin gittik. :)

o zaman bol şans hacı. rastgele :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

my life yerine honey, darling ya da my dear daha samimi olmaz mıydı diyi geçirdim içimden.

my life çok resmi sanki...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    otocu bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

madem kıza göstermeden fikir almak istiyorsun.

reiz bu halin ne öyle bişiler içip mi kamera karşısına geçtin kendinden geçmiş bi halin var :F

bence bunları böyle sen kağıtta gösterene kadar farklı insanları kullanarak yap ya onlar kağıdı tutsun yada sesli olarak dile getirsin daha iyi

Son 3 günde aklıma geldi. Kızın yarın doğum günü. :) Ya bu ilk değil. Farklı şeylerde yaptığım oldu. Birde benim doğal halim o. Allahtan gerçek kullanmıyorum. gerçekten kullansam. Kesin gittik. :)

o zaman bol şans hacı. rastgele :F

Eyvallah öpüyorum ellerinden :)

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

emek verip uğraşmışsın şimdi fikirlerimi söylesem olmaz :D 

bende öyle düşündümde insan aşıkken saçmalayabiliyor.

bide kızın resmini niye koydunki hocu? 

mutluluklar dilerim umarım bi ömür boyu birlikte olursunuz, doğum gününe vakit varsa farklı bişey önerebilir işsiz dönemimde olduğum için yapmana yardımda ederim

ama şunu bilki muhtemelen 1 yıl sonra o kızla görüşmüyo olucaksınız.aşk kimya işidir, feromonlarla alakalıdır klavyeden olmaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

my life yerine honey, darling ya da my dear daha samimi olmaz mıydı diyi geçirdim içimden.

Aynı şeyi diğer konudada, girişteki yazı üzerinede düşünmüşlerdi. İnsan seviyorsa, ufak şeyleri takıntı etmez be hocam :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    otocu bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Aynı şeyi diğer konudada, girişteki yazı üzerinede düşünmüşlerdi. İnsan seviyorsa, ufak şeyleri takıntı etmez be hocam :)

Haklısın.

Bu arada kız arkadaşın resmine baktım çok şirin bi kız hakkaten. Videoya da hakkını vermek gerek. Seven bi erkeğin profili olmuş tebrikler.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

en güzeli doğal olman devam et hacı abi ne çekiniceksin düşünsene evlendiniz aynı evdesiniz tuvalete giriceksin çıkıcaksın o kokuyu duyucak bilicek kız doğal olun boşverin.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

çok güzelde hep aynı şeyi yapmışsın hocam. yani sürekli kağıt göstermişin biraz daha farklı şeyler koysaydın iyidi.. mesala arkadaşlarla birlikte resim çekilirken sen onunla ilgili bişey gösterebilrdin kameraya veya bi yerde bişeyler yaparken onunla alakalı bişeyler çizseydin nebilim işte.. :D

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı
    ibrahimeren bunu yazdı

emek verip uğraşmışsın şimdi fikirlerimi söylesem olmaz :D 

bende öyle düşündümde insan aşıkken saçmalayabiliyor.

bide kızın resmini niye koydunki hocu? 

mutluluklar dilerim umarım bi ömür boyu birlikte olursunuz, doğum gününe vakit varsa farklı bişey önerebilir işsiz dönemimde olduğum için yapmana yardımda ederim

ama şunu bilki muhtemelen 1 yıl sonra o kızla görüşmüyo olucaksınız.aşk kimya işidir, feromonlarla alakalıdır klavyeden olmaz

Kızın resmini niye koldum. Merak eden olurda, tekrar edit yapmak zorunda kalmayım diye.  İnşallah dediğin gibi olmaz. Kızın çeşitli hayalleri var. Türkiye'ye yerleşmek. Türkiyede eğitim görmek gibi... Ha diyelim, olmadı. Bir kız için kendimi heba etmem. Kendi kişiliğimi bildiğim için söylüyorum. Varsa yoksa, elimde kalemim önümde kağıdım. Yazdıkca yazıyorum, ilham ver allahım. :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı

en güzeli doğal olman devam et hacı abi ne çekiniceksin düşünsene evlendiniz aynı evdesiniz tuvalete giriceksin çıkıcaksın o kokuyu duyucak bilicek kız doğal olun boşverin.

Seni seviyorum kardeşim :)

Toplam Hit: 9767 Toplam Mesaj: 62