Harç Soygunu
-
Adnan Menderes üniversitesinde okuyorum.Bizim okul bu harç zamlarına pilot okul seçilmiş.alttan dersi olanlara inanılmaz fahiş fiyatlar gelmiş.Sanki özel gibi.
2011-2012 BAHAR YARIYILINA AİT KATKI PAYI BORCU : 1455.3 TL. Şaka gibi 577 tl olan harcım ne hala gelmiş.Sizce acil olarak nasıl örgütlemeliyim insanları ?
-
ödemeyin diyeceğim ama 4s kuralım mecbursunuz ders kaydı için..
her türlü alıcaklar sanırım.
Benim harç Toplam 123,50TL
Bu alttan ders alanlara kalktı diye biliyorum ama ek ücret ?
Benim alttan tarih ve beden dersim var ama fiyatta oynama olmamış.
Üni. üni. değişiyordur ama bu kadarda değişmesin ya..
-
vay aydın :D bölüm ne hocam ?
hocam bir yanlışlık olmasın ya bir öğrenci işlerine sorsaydın
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------vay aydın :D bölüm ne hocam ?
hocam bir yanlışlık olmasın ya bir öğrenci işlerine sorsaydın
-----------------------------işletme 3.sınıfım yanlışlık falan yok herkesin aynı siktiğimin üniversitesi pilot okul seçilmiş bizi sikicekler ilk sonra hepimizi hemen bi örgütleme yapmak lazım
-
Oha. Pilot okul olunca ne alaka da bu kadar ödüyorsunuz. Dava açın, en doğal hakkınız, böyle saçmalık mı olur.
Dava süresince okula devam edebilmek için ödeyin ama mutlaka dava sürecini başlatın.
-
gecen dönem bende öle ödediydim de bu dönem normal ödicem hatta gecen dönem fazla aldıkları parayıda dilekçe verip geri alacam gidince
-
xdabbex bunu yazdı:
-----------------------------Adnan Menderes üniversitesinde okuyorum.Bizim okul bu harç zamlarına pilot okul seçilmiş.alttan dersi olanlara inanılmaz fahiş fiyatlar gelmiş.Sanki özel gibi.
2011-2012 BAHAR YARIYILINA AİT KATKI PAYI BORCU : 1455.3 TL. Şaka gibi 577 tl olan harcım ne hala gelmiş.Sizce acil olarak nasıl örgütlemeliyim insanları ?
-----------------------------özelle kıyaslamayalım devlet okulu olarak kıyaslayalım bence,
evet yüksek fiyat cidden ama alttan dersi olanlara yapmışlar birde az kişi olsun diye. umarım bahsettiğin çoğunluğa ulaşırsınız
-
istediğin kadar özrgütlen adamlar kulağını tıkar . öde ve kesinlikle git mahkeme aç
-
la yat kalk dua et o parayı istediklerine
sen gel birde benim gittiğim okulun yıllık ücretini gör :) -
alttan ders alma olayı nasıl olacak şimdi tam anlamıyla ne zaman devreye girecek ?
kaç yıl alttan alınca çıkacak bu bu dönem girmesin bize de ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------alttan ders alma olayı nasıl olacak şimdi tam anlamıyla ne zaman devreye girecek ?
kaç yıl alttan alınca çıkacak bu bu dönem girmesin bize de ?
-----------------------------