Hasarlı Laptop Satışı
-
arkadaşlar elimdeki hp dv6 1133et laptopumu sinir sonucu kırmış bulunmaktayım
pc nin sadece kasası ve ekranı kırıktır pc yi monitöre bağlayıp denedim sorunsuz şekilde çalışmaktadır
ben bu pc yisatmak istiyorum resimleride aşağıdadır ben pc için 350 istiyorum ucuz bi mönitöre bağlayıp sıkıntısız kullanılabilir..
acaba fiyat iyimidir
masaüstü gibi kullanılabilir
-
sen onu kırmaktan ote bısııler yapmısn kardesım :D dırek carpmısn duvara duvar ısı o bellı :D ozellıkler falan ne pc nın onları falan yazsaydın ram neyım ?
-
250 liraya satıldı..
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------
sen onu kırmaktan ote bısııler yapmısn kardesım :D dırek carpmısn duvara duvar ısı o bellı :D ozellıkler falan ne pc nın onları falan yazsaydın ram neyım ?
-----------------------------İşlemci Özellikleriİşlemci TürüIntel® Dual Coreİşlemci Hızı2.0 GHzBellek ÖzellikleriRam4 GB DDR2Ekran ÖzellikleriEkran Boyutu15.6''Görüntü Kartı ÖzellikleriEkran KartıATI Mobility Radeon HD 4530 512 MB(en çok 1278 MB)Sabit Disk ÖzellikleriHarddisk250 GB -
taş çatasa 350 verirler hatta onu bile vermez esnaflar.
parçalayarak sahibinden.com dan satabilirsin.
-
moruk uğraşamam öyle tbt den biri çıkarsa 300 e bırakırım 300 e böle masaüstü alınmaz die düşünüyorum monitor takıp çok rahat kullabılabilir
-
parcalarsan klavyesini alırım ramlerde aynen
-
bütün olarak vermek istiyorum
-
Hacı 150 vereyim satıyorsan ...
-
abi sakın fiyat biçme gg ye hasarlı notebook diye başlık aç dv6 serisi diyede yaz sorunarı belirt açıkartrtırma yap adamlar alıyo.
-
Adam sinirli beyler, pazarlık yaparken dikkatli olun :D