Hastalik Bulasmasini Engellemek
-
merhabalar.calistigim yerde zilyon tane bayan var ve su siralar alayi hasta.banada bulasti faranjit oldum ise bile gidemedim bugun.bu tur hastaliklarin bulasmamasi icin ne yapabilirim?
su plastik maskelerden tak demeyin takamam
-
yakın temasda bulunma onların ellediği yerleri elleme :)) en iyisi maske tak hocam :)
-
hacı öncelikle dezenfektan al. onunla yarım saatte bir ellerini temizle. masasını ve üzerindekileri dezenfektanla bi güzel sil. bol bol c vitamini al. özellikle wc kapı kollarına çıplak elle dokunma. temiz olmadığına emin olduğun yerlere dokunduktan sonra ellerini mutlaka dezenfekte et. ellerini ağzına yüzüne burnuna sokma. yakın temastan kaçın. hasta olan bir kişiyle konuşurken en az 1 metre mesafe olsun arada.
-
solstice bunu yazdı:
-----------------------------
yakın temasda bulunma onların ellediği yerleri elleme :)) en iyisi maske tak hocam :)
-----------------------------hocam ister istemez konusurken yakinlasiyosun.elledikleri yerleri ellememeye cok dikkat ediyorum.muhtemelen havadan bulasiyo maske disinda beni bundan koruycak ilac milac yokmudur yav?
-
eller için bi zımbırtı var jel gibi birşey ondan al agzından nefes alma burnundan al kabuklarıyla beraber limon ye
-
off hocam derdimiz aynı.
odada 3 kişiyiz.diğer 2kişi hasta.ilaç alıyorum düzenli.henüz keçmedi.
-
Toplum içinde Çalışıyorsan Havadan Felan Hastalık Kapma Olasılıgı Varsa Ara Sıra Antibiyotik iç Mikroplar birikmeden Engellemiş Olursun Diye Düşünüyorum ..
-
gece yatmadan önce 2 diş sarımsak yut :) iğrençtir fakat işe yarar, ayrıca ağzını fazla açık tutma ve c vitamini almaya özen göster.
-
Mallum Havalar Gün içerisinde Bile Çok Değişken yapabileceğin evden çok az hatta hiç çıkmamandır.
-
Mali bunu yazdı:
Mallum Havalar Gün içerisinde Bile Çok Değişken yapabileceğin evden çok az hatta hiç çıkmamandır.
-----------------------------konuyu okumadin heralde hocam calisiyorum isyerinde bulasti.maasimi ver gitmeyeyim senimi kircam :)
-
ottomanmurat bunu yazdı:
Toplum içinde Çalışıyorsan Havadan Felan Hastalık Kapma Olasılıgı Varsa Ara Sıra Antibiyotik iç Mikroplar birikmeden Engellemiş Olursun Diye Düşünüyorum ..
-----------------------------Hocam sürekli antibiyotik alırsa bağışıklık kazanır ve faydası olmaz.Ayrıca hasta olmadan antibiyotik sağlıklı değil diye biliyorum dorumudur yanlısmıdır bilmiyorum.