folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hastalik Bulasmasini Engellemek

Hastalik Bulasmasini Engellemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar.calistigim yerde zilyon tane bayan var ve su siralar alayi hasta.banada bulasti faranjit oldum ise bile gidemedim bugun.bu tur hastaliklarin bulasmamasi icin ne yapabilirim?

su plastik maskelerden tak demeyin takamam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

yakın temasda bulunma onların ellediği yerleri elleme :)) en iyisi maske tak hocam :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

hacı öncelikle dezenfektan al. onunla yarım saatte bir ellerini temizle. masasını ve üzerindekileri dezenfektanla bi güzel sil. bol bol c vitamini al. özellikle wc kapı kollarına çıplak elle dokunma. temiz olmadığına emin olduğun yerlere dokunduktan sonra ellerini mutlaka dezenfekte et. ellerini ağzına yüzüne burnuna sokma. yakın temastan kaçın. hasta olan bir kişiyle konuşurken en az 1 metre mesafe olsun arada.

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

solstice bunu yazdı:
    -----------------------------

yakın temasda bulunma onların ellediği yerleri elleme :)) en iyisi maske tak hocam :)

hocam ister istemez konusurken yakinlasiyosun.elledikleri yerleri ellememeye cok dikkat ediyorum.muhtemelen havadan bulasiyo maske disinda beni bundan koruycak ilac milac yokmudur yav?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    eller için bi zımbırtı var jel gibi birşey ondan al agzından nefes alma burnundan al kabuklarıyla beraber limon ye

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

off hocam derdimiz aynı.

odada 3 kişiyiz.diğer 2kişi hasta.ilaç alıyorum düzenli.henüz keçmedi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Toplum içinde Çalışıyorsan Havadan Felan Hastalık Kapma Olasılıgı Varsa Ara Sıra Antibiyotik iç  Mikroplar birikmeden Engellemiş Olursun Diye Düşünüyorum ..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

gece yatmadan önce 2 diş sarımsak yut :) iğrençtir fakat işe yarar, ayrıca ağzını fazla açık tutma ve c vitamini almaya özen göster.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali
    Mali's avatar
    Erkek

Mallum Havalar Gün içerisinde Bile Çok Değişken yapabileceğin evden çok az hatta hiç çıkmamandır.

Akilli olanlar sebepler konusunda tartışırlar. Ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Mali bunu yazdı:

Mallum Havalar Gün içerisinde Bile Çok Değişken yapabileceğin evden çok az hatta hiç çıkmamandır.

konuyu okumadin heralde hocam calisiyorum isyerinde bulasti.maasimi ver gitmeyeyim senimi kircam :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

ottomanmurat bunu yazdı:

Toplum içinde Çalışıyorsan Havadan Felan Hastalık Kapma Olasılıgı Varsa Ara Sıra Antibiyotik iç  Mikroplar birikmeden Engellemiş Olursun Diye Düşünüyorum ..

Hocam sürekli antibiyotik alırsa bağışıklık kazanır ve faydası olmaz.Ayrıca hasta olmadan antibiyotik sağlıklı değil diye biliyorum dorumudur yanlısmıdır bilmiyorum.

zzzzzz...
Toplam Hit: 2079 Toplam Mesaj: 18