Visual Basic - Basic - PicBasic ve Türevleri
Havar Komşular Havar Macbook Pro Çizildi
Havar Komşular Havar Macbook Pro Çizildi
-
merhaba arkadaşlar severek kullandığım ve kullanmakdan zevk aldığım 6aydır maddi olarak bana tecavüz eden macbook promun alüminyum kısmında takriben 1,5/2 mm lik bi çizik meydana geldi siz degerli mubarek insanlardan yardım istiyorum soru bu çizik nasıl kapanır bu araba lar için olan çizik giderici işe yararmı veya başka bi çözüm yolu varmı en kötü sitikırla kapatmayı planlıyorum bana bi akıl verirseniz çok sevinirim
-
tahminim güzel bi sticker en antıklı çözüm olacaktır..
-
ya sitikır takmak estetiği bozuyor mac in sadeliği gidiyor diye pek sıcak bakmıyorum
-
mac in kendi stickerları var onlardan kullanabilirsin.
Olmadı dediğin mantıklı çizik giderici pasta cila satın alıp deneyebilirsin.
-
kaportada çizik kapatıcı kalemler var bir denesene eğer işe yararsa benim notebokdada deniyem
-
peki çizik gidericiler kapatırmı sonradn doyulma olurmu pasta cilada renginde solma fılan yaparmı bilgin varmı acaba
-
alüminyum üzerindeki çiziği pasta cila yada çizik giderici kalemler gidermez. Çünkü onlar boya (yarı plastik) malzeme için üretilmişlerdir. Alüminyum üzerindeki çiziklerin giderilmesi için taşlanması gerekir ki malumunuz çizik bilgisayar aksesuarında olunca taşlama işlemide yapmak imkansızdır. O yüzden yapılabilinecek en güzel yöntem sticker ile kaplamaktır. Eğer sadelikten ödün vermek istemiyorsan tek renk carbon desenli folyo ile kaplayabilirsin. Carbon desenli folyo renk çeşitleri bi hayli fazla beyaz carbon yada açık gri karbon kullanabilirsin... Ancak alüminyumu kapladığın için izolasyona gireceğinden ısı problemi yaşayıp yaşamayacağını bilemem...
-
stıkırdan başka bi çözüm yolu yokmu yaa kafayı yicem daha taksidi bitmedi evlat acısı gibi koydu bana
-
ahmetdsn bunu yazdı
stıkırdan başka bi çözüm yolu yokmu yaa kafayı yicem daha taksidi bitmedi evlat acısı gibi koydu bana
yok canım kardeşim. Söküp o çizik parçayı sanayiiye götürürsen taşlama ile pürüzsüz hale getirirler ama taşlama işlemide o alüminyum parçanın incelmesine sebep olacaktır.
-
saol verdiğin bilgi,ler için artık stikır bakim oraya göre :((
-
çizik üzerinde tırnağını dolaştır. takılma olursa derin demektedir. Ve pasta bunu kapatamaz.
nano teknoloji kullanarak çizikleri %80 giderildiğini duymustum ama fiyatı nedir bilmiyorum.
mesala: http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=2322.0
gibi.