Helal Olsun
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------
TheWorm bunu yazdı:
diğer ülkeler sütten çıkmış ak kaşık.sadece türkler mi açgözlü,bencil yani :D güldürme hoca
-----------------------------kapı komşum hırsız e ben niye çalmıyayım
kapı komşum pezevenk ben niye karı satmıyayım
kapı komşut götveren ben niye vermiyeyim mi diyosun sen hoca ?
-----------------------------ne alaka hocam.demek istediğim şey ordaki herifler de insan.hiç mi çalmıyolar sence.hiç mi yağmalama olmuyo.
-
adamlarda öyle bir milli duygu hakim ki... birbirlerine öyle bir bağlılar ki... ( Biz anca birbirimizin kuyusunu kazarız) adamların askeri eğitim uçağı düşüyo, komutanları utancından intihar ediyor. biz de komutanın birliği baskın yiyor askerler kaçırılıyor adam bi iki ay sonra yıl başı eğlencesine katılıyor.
-
TheWorm bunu yazdı:
ne alaka hocam.demek istediğim şey ordaki herifler de insan.hiç mi çalmıyolar sence.hiç mi yağmalama olmuyo.
-----------------------------emin ol burdakinden 1000 kat azdır
-
türkiyede düşenin dostu pek olmaz :)
-
sizin zihniyetteki insanlara ne denirki hoca
dikkat edin sizde düşmeyin yoksa fare styla diyeyim
-
direk deprem zamanı geldi aklıma bırakın yiyecekleri yapmalamyı annemin ewinin altında spor aletleri satan dükkan wardı annemler binadan aşağı inene kadar yağmalamışlardı biz çok aç milletiz aç gözlüyüz ulan hadi yiyeceği anlıorum deprem olmuş sen koşu bandını napıcaksın
-
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki anlayamıyorum ? o deprem bizde olsa o binalar sağlam kalır mı ? ayakta insan kalırmı? eksik malzeme kullanan müteahhitlerden dolayı hepimz tahtalı köye!
-
no-violence bunu yazdı:
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki anlayamıyorum ? o deprem bizde olsa o binalar sağlam kalır mı ? ayakta insan kalırmı? eksik malzeme kullanan müteahhitlerden dolayı hepimz tahtalı köye!
-----------------------------geri kalanları konuşuyoruz
-
ozsar07 bunu yazdı:
99 Depremin de Gölcük'de kurtarma çalışmalarında 18 gün boyunca çalıştım. Gördüklerim ve yaşadıklarım kimi zaman insanlığımdan hatta aynı kişiler tarafından soluduğum havadan bile nefret ettim. Bir kaç tane şerefsizi öldürmek üzereyken ekip arkadaşlarım tarafından elimden alındı.
En basit olarak anasını, babasını kaybetmiş bir kız çocugunu akrabasıymış gibi göstererek almaya çalışan sapığın biri , suratında kasatura ile koyduğum damga ve topal bir bacak ile elimden zor kurtuldu..
Dağıttığımız ekmek ve konserveleri beşer onar almayı başararak bir sokak ötede tezgah açıp satmaya çalışan, kurtarma çalışmalarına katılır gibi görünüp kadınların kollarından boyunlarından bilezikleri ve kolyelerini alıp yıkıntılar arasında bırakıp kaçanlar, yıkılan magazalardan ne var ne yok yüklenip götürmeye çalışanlar hala hatırladıkça sinirlerim oynuyor.
Her zaman övünürüz, biz asker milletiz diye ama daha sıraya düzgün girmeyi bile beceremeyiz, biz söyleyiz biz böyleyiz deriz. Yok arkadaş benim bildiğim; bizler göçebe bir millettik ve bu genlerimize işlemiş, en güzel ve en uygun yerleri bulur yerleşir o yerleştiğimiz yerin posasını çıkartıp başka yerler ararız. Orta Asyadan kalkıp geldik ve bu bereketli topraklara yerleştik Allaha şükür ki bu topraklar o kadar bereketli ki her konuda; binlerce yıl geçti halen posasını çıkartamadık çok şükür...
-----------------------------Çoookk Haklısın Hocam Çok ... Bu Millet tutup o dönemde yaralarını saracağına komşu illerden otobüs tutup yağmalamaya gelmiştir.
Başka zamanda sokağa çıkıp tekbir atıp milli duygularını göstermeye çok müsait bir toplumdur .
Gerçekten şu deprem haberine çok üzüldüm japonya için . Allah yardımcıları olsun umarım kısa zamanda etkisinden kurtulurlar
-
Eğitimin olduğu yerde huzur olur adamlar eğitimli abi