Hepinize Olsun Bu Sitemim ! [Compi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    TugrulPeder seni anladim ben :) kimsenin gorusune saygisizlik etmeyiz ,oradaki turban mecazi anlamda ,sen anladinda ,anlamayanlar olabilir diye seettim :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Hoca çok haklısın ama bir değil bin değil. Herkezin düşüncesi kendisine. Herkez farklı düşünceler sahiptir ama bunları neden diğer kişiye kendi düşüncelerini benimsetmeye çalısıyor anlamıyorum. Bazı şahsiyetler din üzerine saçma yorumlar yapıyor yada  konu açıyorlar, ben ve bazı arkadaslarda doğrusunu söyleynce yobaz tarzı hitamlarda bulunuluyor. Bumu mantık bumu dostluk arkadaslık. Yada suraya bakın tayyiple ilgili kaçıncı konu açıldı. Yeter tayyibinde amk neden bu denli kışkırtıcı konular açılıyor, kasıtlımı yapılıyor. Yada Atatürkle ilgili açılan konular, yeter bırakın Atam yattığı yerde rahat uyusun, biz ona layık olmaya çalıslım. Biriside çıkıyor Türkler şöyledir diye saçma sapan yorumlar yapıyor ve yazıkki bu kişi banlanmıyor. Dünde deliçoban banlanmıs. Adam düşüncesini söyleyemiycek mi ?  O kadar çok mantık arayısı içinde mantıksız insan varki güzelim tbtın birlik ve beraberliğini, dostluğunu körertiyorlar. Her şey kişilerde başlar. Umarım insanlar bilinçli davranmaya başlarlar.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    çok güzel yazmışsın abü.kimsenin banlanmaması, arkadaşlarımızı kaybetmememiz için hakaret içeren veya yanlış yazıları siliyoruz editliyoruz pm den uyarıyoruz.yapmıyosunuz diyen varsa sölesin ?
    bu kadar çabaya rağmen hala iki tane siyasetçi bilmem neci hit kazanacak die birbirimizi kırıp kaybetmek neden ?
    her siyasi topice yazıyorum veya tartışma olan topiclere.murid muridin kardeşidir die.lütfen birbirimize olan ithamlarımızı bunu önplanda tutarak yapalım.

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek

compi %100 haklı... sonuna kadar katılıyorum...

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Gerçek Başarısızlar, Yanılgılarını Deneyimleri ile Düzeltemeyenlerdir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek

compu kardeşe katılıyorum.yani ne gerek var bu tür konular için birbirimizi kırmaya.arkadaşlıkları yaralamaya.herkesin fikri kendinedir sonuçta.

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Yazından çıkan sonuç genelleme olarak gereksiz tartışmaların / dostluğa etkisini içermesi anlamında mükemmel yazılmış bir yazı ellerin dert görmesin , ama herkesin düşüncesi kendinedir gibi bir mantıkla şu tarz konular açılması doğruysa buyurun karışan yok yazın madem yanlış anlaşıldı dünkü olay , gelip bu ülkeye bağımsızlığını kazandıran birini sevmiyorum alkolikti karıya düşkündü her ülkede kadınlarla birlikte olurdu... sen kimsinde sarığa laf ediyorsun aq gibi yazılar olsun oke karışan yok rahat rahat yazılabilir 14 yaşındaki birisi sırf bir kare fotoğrafa çıktı diye "öpüşmek haramdır" diye yazınca sitenin gündemini 2 gün işgal etsin eywallah.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Deca toplum olarak kabul ettigimiz gercekler vardir,tutup Ataturk icki icti sevmem diyen adama kimsenin eyvallahi olmaz zaten...ki oyleleri aramizda fazla barinamazda.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    abicim türban / çarşaf konusundan bahsetmişsin , iyide kimse o konudaki yazısından dolayı banlanmadıki ? graywolf olsun , karatahta olsun gayet güzel tartıştık.  kaptanın yazısını eleştirdik yahut övdük , kimsenin o yazıda ne yazısı silindi yahut banlandı. türban yazısından adam banladık sanacak görende. son banlanan nicklerle yaptıklarını yazayım haklımı haksızmıyız yorumlayalım?

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    hocam siyasiler için değmez,onlar sizin için ne yapıyor ? boşverelim onları;onlar yokmuş gibi yaşayalım:)

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yok deca yazdigim yanlis anlasildi...sundan kimsenin suphesi olmaz zaten,eger bir kisi banlandiysa sebesiz haksiz yere banlanmaz...Turban carsaf diye yazmamin nedeni el aliskanligi yani genel olarak bahsettigim siyasi konular yuzunden birbirimize dusuyoruz....Dun forumda yoktum bazi olaylar olmus sanirim ,simdi deca soyledi onuda :) ...Dunku olayla falan baglantisi yok konunun.Konuya genel olarak yaklasin herhangi bir konuya bakip yazmadim bunlari,son donemlerde girilen siyasi tartismalarin polemige donmesi sonucu ortaya cikan kotu sonuclar...

Ayrica dunku konuyu simdi okuma firsatim oldu,cocuklarin cahililgini gozler onune sermis yok ortaokul ogretmeni demismis yok ataturk yurdisina gidip avratlarla birlikte olmus...Bire aptal Cumhuriyet tarihinde goreve geldikten sonra yurt disina cikmayan birtek Cumhurbaskani var o da Ataturk...Ataturk yurt disina cikmadi bi kere,cahilligin daniskasi :) ...Zaten konuda aciklamislar ,Eyvallah herkese saygimiz sonsuz ama ATATURK deyincede durup dusunmek gerek !

-Bazilarinin orta cagi atlayip gelmesi gerek. 

Toplam Hit: 6339 Toplam Mesaj: 39