Hepsiburada İndirimli Alisveris
-
Merhaba arkadaslar
iphone 11 64 Gb 23.289 TL satis fiyati olan urunu 19.000 Tl ye size alabilirim.
https://www.hepsiburada.com/iphone-11-64-gb-p-HBV0000120X68
Bunun disinda istediginiz 23.000 Tl lik urunu/urunleri size yine ayni fiyattan alabilirim.
Urunlerin odemesini hepsifinans limitim ile yapacagim aklinizda soru isareti kalmasin.
Daha once tahribattan 3-4 kisiye satis yaptim.İlk onceligim tahribat eger olmazsa r10 da bozum yaptiracağım.
-
Altın alabiliyor muyuz?
-
tosun bunu yazdı
Altın alabiliyor muyuz?
Yok hocam alınmıyor.Diger urunler alınabilir.
-
misterio_junior bunu yazdıtosun bunu yazdı
Altın alabiliyor muyuz?
Link var mı? Diğer dediğin ürünler mesela nedir hocam
-
tosun bunu yazdımisterio_junior bunu yazdıtosun bunu yazdı
Altın alabiliyor muyuz?
Link var mı? Diğer dediğin ürünler mesela nedir hocam
Yani altın ve turevleri disindaki diger tum urunler demek istedim hocam.
-
mesala aynı ürünün siyahını ne kadara alabilirsin birde faturayı bana kestirebilir misin
-
Hocam anladım.
Son sorum şudur; önce ürün bana ulaşacak sonra ödemeni alacaksınkabul eder misin?
-
tosun bunu yazdı
Hocam anladım.
Son sorum şudur; önce ürün bana ulaşacak sonra ödemeni alacaksınkabul eder misin?
Hocam urunler 2-3 icinde gelir benim o zamana kadar bekleme sansim yok. Seni guvenilir biri olarak biliyorum eğer acileyetim olmasa hiç sorun değil. Benimde burada bir kac murid ile sorunsuz alisverislerim oldu. Eğer alacaksan guven icin istedigin tum bilgileri sunmaya hazırım
-
misterio_junior bunu yazdıtosun bunu yazdı
Hocam anladım.
Hocam urunler 2-3 icinde gelir benim o zamana kadar bekleme sansim yok. Seni guvenilir biri olarak biliyorum eğer acileyetim olmasa hiç sorun değil. Benimde burada bir kac murid ile sorunsuz alisverislerim oldu. Eğer alacaksan guven icin istedigin tum bilgileri sunmaya hazırım
Teşekkür ederim hocam. Benim de acil bi alışveriş ihtiyacım yok. Maksat nakit çevirip ticaret yapmaktı. Böyle konuları seviyorum ilgimi çekti o yüzden yazdım. Mahcup hissetmene gerek yok problem değil.
Üstüne alınma lütfen ,uzun zaman oldu güvenmeyi bırakalı.hayırlı işler
-
leadertay bunu yazdı
mesala aynı ürünün siyahını ne kadara alabilirsin birde faturayı bana kestirebilir misin
18.000 alirim hocam.Faturayida size kestirebirim
-
tosun bunu yazdımisterio_junior bunu yazdıtosun bunu yazdı
Hocam anladım.
Teşekkür ederim hocam. Benim de acil bi alışveriş ihtiyacım yok. Maksat nakit çevirip ticaret yapmaktı. Böyle konuları seviyorum ilgimi çekti o yüzden yazdım. Mahcup hissetmene gerek yok problem değil.
Üstüne alınma lütfen ,uzun zaman oldu güvenmeyi bırakalı.hayırlı işler
Hocam e devletime girip tum bilgilerime bakabilirsin bu tutar icin dolandiricilik yapacak kadar salak değilim.Baskalari canını yakmis olabilir diyecegim ama hatirladiğim kadariyla oyle bisey olsa sonrasinda siz de yakarsınız.Yine de siz bilirsiniz hocam.Tesekkurler