Her Tarafım Ağrıyor Yürüyemiyorum Yardım Edin : )
-
her tarafım dediğim belden aşağısı ağrıyo.bacaklarımı bile kaldırırken ağrı yapıyo.gtüm ağrıyo,kasıklarım ağrıyo: D ama öyle böyle bi ağrı değil zar zor yürüyebiliyorum seke seke zar zor bacak bacak üstüne atıyorum.nedeni ise sanırım uzun zamandır spor yapmayıp sınıflar arası maçta bir anda olaya bodoslama girmem.bi yardım edin :^/
-
Et kesmiş heryerin,oturup dinleniceksin,1-2 gün sürer bu,hocam bu da moda oldu,kıçı başı ağrıyan konu açıyor,bi garip :)
Bi de limonlu adaçayı kırgınlık alır,mümkünse hazır alma,kendin demle,suyu kaynattıktan sonra ateşi söndürüp,bir tutam at,3 dakika bekle süz iç,bu şekilde demlenir adaçayı
-
hareket et hoca 1-2 güne bişeyin kalmaz.
-
www.ff0000.com a takıl 1 2 gün iyileşirsin :)
-
Mumkun oldugu kadar hareketli kalmaya bak kicini devirip yatarsan daha fazla agrin olur..gecenlerde merdivenlerden dustum g.tumun ustune..hic ole yatmadim mumkun oldugu kadar dolastim evin icinde..sende ole yap 3-5 gune bisi kalmaz..geceleri yatmadan once ve kalkdigin zaman kahvaltidan sonra agri kesici al..gecmis olsun..
-
sar bi üçlü bak nasıl geçiyo :D
-
Abi senin system halted olmuş :D zuhahaah
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
sar bi üçlü bak nasıl geçiyo :D
-----------------------------
amk senin ben.adamın verdiği akla bak : D -
olum ne işin macta otur yerinde koduna bak keyfine bak:D banada aynısı oldu.. cok kötu idi acısını cok ii bilirim..ben emeklemiştim:D 5 gun sabah aksam igne oldum popodan ..............bide ilac yazmıslardı..... ilk 3 gun cekersin tamamen bitmesi yaklasık 2 haftanı alır.. buyuk ihtimalle sinir sıkısması dır sendeki ani bir hareket yapmıssındır bosluga gelmişsindir.. sinir et arasında kalmıstır....bel durumları sakattır.. kesinlikle doktora git.... film felan cektir...
-
meslek hastalığı olmasın olm senin kü? :D:D:D
-
kolonyaya vermidon at ez iyice beline sür bel agrısını geciriyo sacma ama geçiriyo amk made by gazili_tarzanın babası.. ((:
Toplam Hit: 1867 Toplam Mesaj: 11