Hız
-
çektikleri araba 309 km le gidiyor ama adamlar arabayı geciyor acaba onlar kaç km yapıyor ve arkadaşlarımız türk
http://www.metacafe.com/watch/158182/bmw_m3_supercharged_vs_porsche_911_turbo/ -
abi yok böyle bi olay yaaa , ve bu olay türkiyede oluyo bende başka bi ülkede sandım.
caddede falan mı yapıyolar acaba???
bu arada adamın arabasının markası ne merak ettim. -
böyle video vardı bende çok adamlar baba parası ile boş boş benzin yakıyolar...
-
HUNTURK sana katılıyorum hocam + inanılmaz tehlikeli bi iş bu.
-
arkadaşlar adamlar 270 280 290 diyor ama arabanın kilometre saatini göstermiyorlar. Belki yalan. Çünkü tahmin etmiyorum türk yollarında o kadar hız yapacaklarını. Çünkü heryer köstebek yuvası gibi çukur..Ama belkide vardır...:D
-
gerçekten o kadar hız yapabilmişler mi?
eğer öyleyse helal olsun
ve ayrıca da kınıyorum (ölüme açık davet)
ulen biz radar korkusundan buralarda 100 demeye korkuyoruz be -
Lan olm önemli olan arabanın hızı deil herhalde :D kameramanın yaptığı hız adam bide çekicem bokuna bi girse bi yerlere o suçlu olcak :D :) bide adam tuturdu iyice hız yapan arabayı bile geçiyorr. :D:D
-
hadi bastı okadar ne oldu neyi arttı.
-
valla bence biraz yalan gibi çünkü avrupa yapımı araçlarda son kilometre isterse 1000 bygir olsun 250 km/sndir çükü avrupada son hız 250dir araba 250km/snyeye gelince motor daha fazla güç üretmez bu sistemin adını biliyodumda unuttum...
-
yhaw feyk bunnar feyk :) bende yazarım oraya 309km\h ne war yane. bana kadranı göstercek....
-
beyler yalnız şöyle bi olay var ilk olarak adam porche'u geçiyo o porche en aşağı 250,260 yapar 2. olarakta adam arabaya nos taktırmış ve motoru değiştirmiş ama o şekil bile en fazla 270 veya bilemedin 280 yapar aga adam 309 yapıyo bende inanamadım..!
yok böyle bi olay yaa.
(bu arada yukarda arkadaşımın dediğine katılıyorum resmen ölüme açık davet kesinlikle yapılmaması gerek)
Toplam Hit: 2221 Toplam Mesaj: 16