Hızlı Ve Öfkeli 5
-
nete baktım biraz dvdrip çıktı falan diyorlar etrafta var torrent indiriyorum şimdi merak ettim gerçekten çıktı mı yoksa fake mi (indirdiğim torrentsitesi torrentreactor)
-
O filmi sadece sinemada izlemeni öneririm yok böyle bir film.
-
Melik bunu yazdı:
-----------------------------O filmi sadece sinemada izlemeni öneririm yok böyle bir film.
-----------------------------aynen sonuna kadar katılıyorum fazlası ile sürükleyici bi film ve bu sefer konusu çok harika. kesinlikle sinemada izlemeni öneririm. evde hiç bi zevk alamazsın ordaki atmosferi yaşamalısın :)
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
Melik bunu yazdı:
-----------------------------O filmi sadece sinemada izlemeni öneririm yok böyle bir film.
-----------------------------aynen sonuna kadar katılıyorum fazlası ile sürükleyici bi film ve bu sefer konusu çok harika. kesinlikle sinemada izlemeni öneririm. evde hiç bi zevk alamazsın ordaki atmosferi yaşamalısın :)
-----------------------------o zaman yarın sinema akar :D
merakla beklediğim ender filmlerden birisi
-
Ne anlıyosunuz şu yarış filmlerinden hocam:D
-
TheRaBBiT bunu yazdı:
-----------------------------Zevk işte hocam ben de severim mesela. :)
-
dvdripi cıkmadı
-
Caliber bunu yazdı:
TheRaBBiT bunu yazdı:
-----------------------------Zevk işte hocam ben de severim mesela. :)
-----------------------------Aksiyon desen git aksiyon filmi seyret görsellik desen git 3d komedi desen git onu seyret. Arabalardan ne anlıyonuz ya:D(Bu arada haykırmak istiyorum çömezlik gitmiş kardeşim murat'ın konusunda ilk ve son kez belirtiyim dedim:D)
-
Abi mükemmel bir film ya sinemaya gitmelisin.
-
Ben gene sinamada izlenmesini tavsiye ederim ama izlemek istemeyenler için :)
http://www.movshare.net/video/4hnlj7i30fvm1 Tr Altyazılı
-
film süper ötesi %100 aksiyon herkese öneririm :)