Hizmete Gelll ! - 4M/S Lik Bağlantıyla Kişiye Özel Upload Yapılır :D
-
Başlık zaten açık ben sadece kuralları yazıcam !
1-)Fifa 2008i upload etsene,nfs yi upload etsene deyip gelemyin sakın ! bunları isityorsanız önce çalışan
linklerini verin bide sizin yerinize link arayamam
2-)Uploadlar upload sitelrine değil,kişisel hostlara yapılır yani güvenen varsa ftp kullanıcı adı şifresini versin :D
Bu ihtimal olmadığı için ftp nizii anonim uploada açacaksınız tabi eğer yapabiliyorsanız,tbt de bi ara vardı yaa,onun gibin..
Reneye söledim açabilirim dedi açarsa zaten isteklerinizi buraya verirsiniz artık allah ne verdiyse upload ederiz :Dbu arada verceğiiz linklerin
rapid olması hiç sorun değil,modem hemen ayaklarımın altında ;)
-
Hocam ne zamandır bu oyunu arıyorum, birkaç kez forumlarda buldum ama malesef.
Half life ın bir versiyonu var
Opposing Force diye bir oyun. Ama botlu olanı lazım.
Düzeltme: Pardon yanlış anlamışım, ama yinede elinde olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
-
Yahu konu öylece kaldı, kimse yok mu yardım edecek ?
-
tamam nikoteen kardeş dur ben linkleri ayarlıyım bide hostu sana yazarım
-
abi 30 partlık visual studio linki versem onu da indirebilirmisin? :)
-
tek link fifa08 var megashares linki 2.67 gb, hostum yok hızlı bi yerlere bunu upload etsen herkes sömürse??
edit amk: bende yanlış anlamışım -
ee nerde bizim hzmet hzmet hzmet diye ortaslıkta geziyodun nooldu kurudun kaldın :d :D
-
benim aklıma bişi geldi local hosta ftp server kursak öyle birbirimize yollasak ahçı bahçıvana bahçıvan hizmetcişye hesabı
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
benim aklıma bişi geldi local hosta ftp server kursak öyle birbirimize yollasak ahçı bahçıvana bahçıvan hizmetcişye hesabı
-----------------------------statik ip lasım sanırsam onun için , yoksa her modemi açıp kapamayla ip değişcek :|
-
açıp kapamayz nolcak her seferindede ip söleriz olur biter :D
-
hacılar oposing force un botlusunu bende arıyom:D warsa banada lütfen upload lütfen:D
Toplam Hit: 1635 Toplam Mesaj: 11