Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Hoslandigin Kiz Yapsa..
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Hoslandigin Kiz Yapsa..
Hoslandigin Kiz Yapsa..
-
abu bir bayan var ama bu bayan ne bilim bundan hoşlanıyosunuz diyelim bu kızın siniri bozuk laflar la delik deşik edio sizi diyelim
akşam canım cicim diyo,özür falan diliyo naparsınız:..
-
bu kız sana mı dıyo cıcım neyn: ))
hec bısey yapamazsın eger asıksan sen de aynısını yaparsın onatabı o da ınsallah asıktır sana yoksam sus derım: )) -
abu aşk yokta merasim var diyelim biz ona kızdan hoşlanıyosun falan?
moralim bozuktu diyo orda hak vermezmisin ona?
-
Kızlar cok az durumlarda geri adım atarlar.moralım bozuktu deyıp yalnıs yaptıgını kabul edınce yok affetmıyom dersen sıktır gıt ısıne la dese bıle haklıdır.
cunku ozur dıledıkten sonra o farkında olmadan faızıyle odet ona;o duruma musaıttır demektır: )) anlarsın ya: )) -
oha diyom başka bişey demiyom:D
-
ahaha minik ayıcığımız aşık olmuş :D
-
ebene oldum ibna kokiş
-
Ya kizlar kimya gibi denemeden anlayamazsin, deney yaparken 10 kaybetsen bile, bilimci bi ruhun olsun 100 kobay bul. Yani dedigim sudurki, her gordugun kiza asil, hepsini bi dene, hergun bayanlarla fln tanis, guzel cirkin fln cok da ayirt etme, zamanla cozersin. Tr ye doniyim ben sana sov yapicam bi ara Ank'a gelirsen yada ben Izmir e gelirsem.
-
izmire gel sen
dolusuyla istediğin kız var.
100 deil 56486564 kobay bulursun wallah.
sende seviosan affetcen olm napcan sevion sonucta ama
kişiliğinden ödün vermemeye dikkat ederek affet.
öyle affettim deme hemen.
kız bunu herzaman yapıosa belli bi yere kadar tahamül et(sevion ya)
olmadı siktir etcen.kızmı yok başka dünyada -
kokoş necoya laf atma zükülürsün bak NTS team Was here anam o bzim sevimli tombişimiz ayı demek hakaret bea ona bi tek biz diyebiliriz öle :D oo bize kırılmaz sadıcım benim
asıl konu:neco hoşlanıosan özür diledi dimi her istediğini yapar hajım çak gitsin izmirde bakire kız ne arar:D:D:D:D:D -
rebelliouss dediği gibi izmire git :D
Toplam Hit: 1809 Toplam Mesaj: 12