Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
How I Met Your Mother Final
How I Met Your Mother Final
-
Arkadaşlar aşırı derecede spoiler içerir.Sonra bana sövmeyin.Henüz izlemeyenler okumasın.
9 yıl sonra final bölümü çekiliyor ve öyle bir final çekiyorlar ki spartacus'te bile bu kadar üzülmemiştim.Sen git seni defalarca aldatmış terk etmiş arkadaşınla evlenmiş onuda terk etmiş, hepinizi defalarca terk etmiş kaltakla tekrar birlikte ol.
Ve 8 yıl eşi kim kim dedik eşide 2 çocuk yapıp ölsün.Barney düzelecek diye umduk sürtüğün birinden bir kızı oldu.Şimdiki saçma sapan işiyle de onunda sonu çok kötü oldu.
Yani hayatın gerçeklerinden bahsetmeye çalışmışlar ama böyle mi içine edilir.Final sahnesi şemsiyenin altında bitmeliydi.Daha fazlasına gerek yok.9 yıl sonra resmen kombo yaptılar.
En şanslıları da Lily ile Marshlall oldu.
Yani kısacası finali hiç beğenmedim.Berbat olmuş.
-
Dizi bittimiki ben devam edecekler diye hatırlıyorum
-
SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR
ipneler ya.. deli oldum... robin olayı tamamen saçmalık...
ted'in karısının öleceğini anlamıştım. hatta bu hikaye anlatma mevzusunu cenaze sorası yaptığını filan düşünüyordum ki tuttu robin'e yazdı...
olmadı...
olmadı...
TeRRoR tarafından 01/Nis/14 18:38 tarihinde düzenlenmiştir -
ArmadA bunu yazdı
Dizi bittimiki ben devam edecekler diye hatırlıyorum
Bitti hoca 23-24 birleşik yayınlandı ve son bölüm bu.
NigraSilva tarafından 01/Nis/14 18:40 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: Son sezon afedersiniz ama bok gibiydi zaten, pek üzülmedim. Nerede o eski sezonların tadı dedirttiler giderayak. -
TeRRoR bunu yazdı
SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR SPOİLER İÇERİR
ipneler ya.. deli oldum... robin olayı tamamen saçmalık...
ted'in karısının öleceğini anlamıştım. hatta bu hikaye anlatma mevzusunu cenaze sorası yaptığını filan düşünüyordum ki tuttu robin'e yazdı...
olmadı...
olmadı...
bende acayip ayar oldum hocam bence de olmadı katılıyorum
-
How I Met Your Dad
http://www.imdb.com/title/tt3300610/?ref_=nm_flmg_wr_1
aynı senaristlerden cıkacak acıklanmıs pilot bölumu cekiliyor oyuncular ve karekterler farklı olacak anladıgım kadarıyla
-
doz4 bunu yazdı
How I Met Your Dad
aynı senaristlerden cıkacak acıklanmıs pilot bölumu cekiliyor oyuncular ve karekterler farklı olacak anladıgım kadarıyla
barney olmadan traş.
edit: az önce izledim bölümü. ellerine sağlık güzelce içine sıçtılar 9 sezonluk dizinin. anca bu kadar anlamsız yapılırdı yani.
olayı bi şekilde robine bağladılar, barney'i öyle ortada biraktılar saçmalık la. bölüm başlarken keşke bitmesin dedim ama iyi ki bitti. 1 sezon daha olsa tam boka bağlarmış demek.
Kreyzi tarafından 01/Nis/14 20:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdıdoz4 bunu yazdı
How I Met Your Dad
barney olmadan traş.
edit: az önce izledim bölümü. ellerine sağlık güzelce içine sıçtılar 9 sezonluk dizinin. anca bu kadar anlamsız yapılırdı yani.
olayı bi şekilde robine bağladılar, barney'i öyle ortada biraktılar saçmalık la. bölüm başlarken keşke bitmesin dedim ama iyi ki bitti. 1 sezon daha olsa tam boka bağlarmış demek.
Aynen öyle Barney'de büyük belirsizlik var.
Kimden çocuğu oldu ?
Şimdiki işi ne ?
Hep bekarmı kalacak ?
Böyle saçmalık mı olur ?
Ayrıca yeni karakterlerle devam etme tamamen saçmalık.Barney olmadan olmaz...
-
hacılar diziyi 5. sezonda falan bırakmıştım.
şimdi kimmiş karısı onu bi söleyin bari
bu nası spoiler hiçbişi anlaşılmıo ki :D
robin miymiş karısı
-
ilk mesajda çatır çatır spoiler vermeyeymişin iyiymiş hocam.. sezonu bekleyipte henüz izlemeyenler sana ne kadar ağır sövse iyidir :D
-
Daft bunu yazdı
hacılar diziyi 5. sezonda falan bırakmıştım.
şimdi kimmiş karısı onu bi söleyin bari
bu nası spoiler hiçbişi anlaşılmıo ki :D
robin miymiş karısı
karısı bu. hikayeyi bu öldükten 6 yıl sonra anlatıyor. hikaye bitince cocukları "baba sen robine aşıksın. hikayeyi onun için anlattın git ona çak hadi" diye gaza verip ted'in elinde o mavi müzik aletiyle robinin kapısında bitiriyorlar.
ayrıca spoiler almak istemeyen girmez la konuya. bariz belli ki spoiler havada uçuşacak.