HTC Desire S - İphone 4 İkilemi
-
git bi turkcell extraya falan ikisinide dene nettede arastir biraz kullananlarin yorumlarina bak hoca.htc de gordugum soyle bi olay varki her telefonunda cok salak bi ayrinti mutlaka var.
-
htc ye ne diye laf etmişler anlamadım iphone htc ile yarışacak güçte değil adı çıkmış bu yüzdende fiyatı tavan yapmış o para asla değeri değil htc alın
-
Iphone. Pili uzun gidiyor, uygulama bolluğu, cam sertliğinde kapasitif ekran, şık telefon.
-
iPhone 4 neymiş bence çöp ten ibaret. Desire S al ikisini karşılaştırman bile mantıksız bence...
-
Dokunmatik ve ekran yönünden iphone 4 al bence ikisinide eş dosttan alıp kurcaladım, desire'ın dokunmatiğini pek beğenmedim android daha güzel bi os ama konu desire vs iphone ise benim oyum iphone'dan yana
-
HTC tabiki...
-
bak kardeşim her iki telefonun da kendine göre üstün özellikleri var. bunu herkes kabul ediyor. kimi iphone görünce bayılır kimi de htc görünce bayılır. ikisinin de felsefesi ayrı. iphone senden sürekli para ister. çünkü uygulamaların çoğu ucretidir. iphone alıp kirdirmazsan mesele 5 sene kullamıs olsan uygulamalara bir sürü para vereceksin. ki uygulamaların her biri ötekinden güzel. android yüklü cihaz alırsan ayrıca uygulamalara para odemezsin. ücretli uygulamalar yok mu tabiki var ama onları da ücretsiz yukleyebilirsin. ayrintiya girmiyorum. bende kötü samsung galaxy fit var. iphone u aramıyorum desem kimse inanmaz. uygulama ise uygulama hız ise hız. konfor felan hepsi var. üstelik baskıcı değil özgürlükçü bir işletim sistemi var. htc benim telefondan kat kat ustundur. ben olsam htc alırdım.
-
Tartışmasız HTC.
-
appstore'da kaliteli uygulama sayısı markete göre daha fazla. ama telefonumu incelerim, tam yetki isterim, linux kurarım rom değiştiririm, uçarım kaçarım diyorsan htc al. 3 4 sene kullanacağım diyorsan gene htc al, yok telefonum olsun hoş olsun facebook'a twitter'a girsin foto çeksin ben kurcalamam aletimi filan diyorsan iphone al.
-
Her türlü HTC.Çünkü ilk olarak android gibi geliştirmeye çok açık bir işletim sistemi var.Markete gelince çoğu uygulama artık android platforma da çıkıyor.Ben hiç iphone da olup da markette muadili bulunan uygulama görmedim (çöp uygulamalar hariç).Ayrıca HTC telefonlar sağlam olur dokunmatiğe gelince desire ın kapasitif dokunmatiği gayet başarılı