Hülya Avşar Ve Kürtler
-
Siyasete atılacağını söyleyen Hülya Avşar iyice bunama belirtileri göstermeye başladı.
Son sözü : "Kürtler ayrılmak istiyorsa ayrılsınlar. Bu durum bizim AB'ye girmemiz gibi bir şeydir"
http://www.sonsayfa.com/news_detail.php?id=23377 -
öncelikle şunu söyleyeyim, hülya avşar da bir kürttür, babası ardahanlı köyünün ismini unuttum, vefat edeli çok oldu ama... Sonuçta bir kürt hülya da kürt.. söylediği sözü kınıyorum..
siyasete girmek için hep bir bahane gereklidir, kiminin sözde içi acır da siyasete girmek ister (Naim Süleymanoğlu- mhp), kimi de hülya avşar gibi rüyasında şehit çocuk görerek girmek ister siyasete...
Bu tip insanlar kariyerinin sonlarına doğru ya da bitimine doğru neden sahneye çıkarlar acaba.. Ülkeye hizmet için mi yoksa popületirlikleriğini korumak için mi?
Konuyu dağıttım sanırım.. :) -
Hülya Okadar çok içiyorkı bazen NE dediğinişaşırıyor Gündemde kalabilmek için yapmıştır bu zilli bunu ..
-
Genel ev işletsin bence daha çok yakışır özüne.
-
Bu kadin bu aralar boştu değil mi ?
-
Şahane açıklama yapmış Hülya hanım,tebrik ediyoruz kendisini, herşey bitti bir siyaset kaldı yapılmayan zaten,eğer kürsüye de geçerse bakalım daha neler üfürecekler?
-
oy toplamak için herkese werirdi heralde!!
-
hülya avsarın bu sözünden sonra tvlerde cıkan üstsüz görüntülerini görmek istiyorum olan varsa upload edebilrmi ?
-
Bu Kasarda Sıyasete Gırerse Tamam A.q Ulke Bıdaha Adam Olmaz .
-
Buna bı koca bulalım kurtulalım :)
-
ahu tuba , meriç erkan ve ajdar'da yardımcıları olur zuhaha :)))
Toplam Hit: 3915 Toplam Mesaj: 25