folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlginç Bir Test

İlginç Bir Test

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

KHarOn bunu yazdı:
    -----------------------------

o kadar zorlamaya gerek yok dönen bacak duran bacağın üstünden geçtiği an istediğiniz yöne çevirebilirsiniz.saat yönünde dönerken tam bu sırada tam tersine döndüğünü düşünün.ki bacaklar üstüste geldiğinde hangi bacağın ön tarafta olduğu düşünüyorsanız dönme tarafınıda ona göre farklı görüyorsunuz

Dalga geçiyorsunuz sanırım ne yaptıysam sağa dönüyor, bas baya kızın sol ayağı sabit sağ ayağını ve sağ elini döndürüyor..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

@bilinmeyen, hocam üst kısıma bakmadan alttaki gölgeyi takip et yön değişiyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

10 sene önce uğraşıyorduk biz bunlarla :PP aşın lan artık kendinizi bide kimse bilmiyor numarası yapmış tüü size.:))))

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

bu sayfa bu kadar hit aldığı için utanıyorum :D

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

Yok hocam ne yaptıysam olmuyor, tüm pixellere ayrı ayrı baktım, yok nafile..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Bunun sırrı şudur eğer kadının kalçasına odaklandıysanız cinsellik duygularınız yani ssağ lobunuz baskındır. Eğer kadının ellerinin ne yöne doğru döndüğüne bakarsanız eğr sağ ise sağ lob sol ise sol lobunuz baskındır. Eğer ilk baktığınız ayaklarına yoğunlaşıp yine ne döne döndüğüne dikkat ettiyseniz sağ görürsan sağ sol görüyorsan sol lob baskındır. Ama benim gibi ayağına yoğunlaşıp 8 çizdiğini fark edebiliyorsan Zekisindir heralde :D yani bende öyle oldu ve bi sağa tekme atıyor karı bir sola tekme atıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:

CasTeaL bunu yazdı:

Yok hocam ne yaptıysam olmuyor, tüm pixellere ayrı ayrı baktım, yok nafile..

çok odaklanma hocam.bi anda karşına çıksın ,alt tab yap mesela , kendiliğinde yön değişir

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

bir de ayağı dizinin üstünden geçerken ayak dışını gösterirken geçtikten sonra yine dışını gösteriyor yani eğer tek bir yöne dönseydi içinide görürdük ama ehp ayağının dışını gösteriyor yani sağ ayak için sağ tarafı sol ayak için sol tarafı hep. hiç içi görmüyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

ayak ucuna yoğunlaşırsanız her iki yöne de döndüğünü göreceksini. eğer sağa doğru dönmesini görmek istiyorsanız ayağına yoğunlaşıp bize göre sol tarafa geldiğinde kafasına bakın sola dönmesini görmek istiyorsanız ayağına yoğunlaşıp bze göre sağa geldiğinde kafasına bakın ve sonra istediğiniz gibi oynayın :D zekayla ilgili bir durummudur bilmiyorum ama istediğin yöne döndürüyorum ritme göre dans bile ettiyiriyorum :DD:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

arkkaş zaten biliyordum üstün zeka olduğumu :):)

Toplam Hit: 6481 Toplam Mesaj: 53