İlk Spor Arabamız : Şamil S-74
-
-
buna
€ 280.000
veren adam kör oldu:D
-
önemli edit , burayıda bir okuyun ;
ilk mesajda bilgi verilmediği için atlamalar olmuş. 2. sayfada bilgiler mevcut. Bu bir şirket'in ürettiği araba değildir . Adam hobi için başlamış, kendisi bitirmiş.
Adam ilkokul mezunu ve ayakkabı imalatçısı. 1 ev, 2 araba gidiyor.
----
Kişisel yorumum ;
İçine bayıldım da, dışı biraz garip. Yeni Mercedes gibi falan olsa ne bileyim garip geldi.
Ama iç dizaynı olmuş
edit:
şimdi gördüm 280 bin TL sanıyordm, EURO umuş. Ulan adı şamil, kendi şamil, para cinsi euro. HArbiden şamilce olmuş.
2. edit :
araba satılmıyor, araba bu fiyata mal olmuş. O yüzden başka araçlarla karşılaştırmamanız yararınıza olur. 1961'de %100 yerli otomobilimizi yapmıştık. Yani ? Yanisi şu , isteyince taş gibi bir otomobil yaparız. Bugünde yaparız. Ama...
Ayro tarafından 03/Şub/13 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Bizimkilerde hiç estetik anlayışı yok nasıl boktan bir görünüm bu
-
Ya abi HAHHA satışa çıkmış mı sonunda bu araba? 280000 euro bir de? Lan tamam gerçekten iğrenç bir araba yaptın, bari adını Şamil koyma lan. Hakkaten Şamil gibi araba.
-
-
hadi ön kısmına tahümmül edililebilirde
o arabanın arkası ne öyle mk :|
sondan bir önceki kare makete benziyor
wert tarafından 03/Şub/13 15:11 tarihinde düzenlenmiştir -
BarisYigit bunu yazdı
Kalbim sıkıştı, nefesim daraldı, ölüyorum. Hayattaki en büyük amaçlarımdan birisi ya bu arabaya sahip olmak. İnsan yapımı değil resmen Cehennemin derinliklerinde iblis mühendislerce tasarlanmış.
-
Maket gibi duruyor. Tasarımını kağıt üstünde yapmamışlar da arabayı yaparken ayarlamışlar gibi :D 280bin euro bi de :<
-
-
satılmasın diye yapılmış gibi :D, spor araba isteyen oldu sanki sen önce adam gibi normal araba yapmakla başla spora gelirsin