İlluminati
-
illuminati kardesligi hakkinda ne dusunuyorsunuz beyler
-
forumda bu konu hakkında çok şey var. sıkılşdım artık yazmaktan :D bi bak eski derin konulara
-
İlluminati" terimi ilk kez 1492 yılında Menendez Pelayo isimli bir İspanyol yazar tarafından kullanılmıştır. Pelayo, bu terimden İspanya'da "Alumbrados" adıyla bilinen bir örgütü belirtemek için yararlanmıştır. "Alumbrados"ların, bilinmeyen bir kaynaktan gizli bilgiler elde ettikleri ve böylece üstün bir zekâ düzeyine ulaştıkları ileri sürülmüştür. Bu örgüt, 1623 yılında Engizisyonun fermanı ile mahkûm edilmiştir."
http://www.hermetics.org/illuminati.html alıntıdır
-
ama ben forumda bişey bulamadım birde arama motoru calsımıyor
-
-
Sanırım MELEKLER VE ŞEYTANLARI okudun
-
İlluminati eski bir tarikattır . anlamı italyancada aydınlamak demektir. galileonun başkanlığını yaptığı bu tarikay bilimle dünyayı aydınlatmak adına kurulmuştur ancak vatikanın dini ile bilim ters düştüğünden vatikan illuminatinin üyelerini öldürmeye başlamıştır o günden sonra illuminati vatikana düşman olmuştur işaretleri 5gendir. 1 doların arkasında bile şu an "herşeyi gören göz" piramidi şekliyle gizlenmektedirler
dünyayı bu tarikatın yönettiğine inanılıyor. aslına bakarsanız bende öyle düşünüyorum. araştırırsanız her tarafta bu adamların işaretlerini göreceksiniz
-
ewet kitabý okudumda ondan etkilenerek acmadým bu konuyu hun turke tesekkurler ilgisi için
-
ayrıca diger arkadaslarada ilgisi için tesekkurler
-
kreston dogru dior
İlluminati eski bir tarikattır . anlamı italyancada aydınlamak demektir. galileonun başkanlığını yaptığı bu tarikay bilimle dünyayı aydınlatmak adına kurulmuştur ancak vatikanın dini ile bilim ters düştüğünden vatikan illuminatinin üyelerini öldürmeye başlamıştır o günden sonra illuminati vatikana düşman olmuştur işaretleri 5gendir. 1 doların arkasında bile şu an "herşeyi gören göz" piramidi şekliyle gizlenmektedirler
dünyayı bu tarikatın yönettiğine inanılıyor. aslına bakarsanız bende öyle düşünüyorum. araştırırsanız her tarafta bu adamların işaretlerini göreceksiniz
-
hatırladığıma gore davinci sifresinde bahsediolarrdı bu tarikatten