İllüzyon...
-
S.a öncelikle. Bu aralar fazla şekilde illüzyon a sardım ama kendi kendime öğrenemeyeceğime kanaat getirdim. (Belki de yanlış düşünüyorumdur..) Bu işle uğraşmış arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim ? Nasıl öğrenebilirim. Neler yaparak pratik yapabilirim ? Kendimi nasıl geliştirebilirim vs. vs.
-
Under_king uğrasıyomus konusu vardı bi ara onun ismini vermişlerdi ^^
-
Walla usta bizim buralarda öle işlerle uğraşan biri olsa yanına ben para verir yine çırak olurum da yok :) Under_King in işlerle ilgilendiğini biliyorum ama bana sadece bu konu altında tavsiye yazabilir daha fazlasına istese de yardım edebilceğini sanmıyorum Ankara'dan değilse.. :) Yine de onu ve diğer illüzyonist arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
-
ne numaralar vardır sende şimdi. :)
-
ben under_kingden öğrendim işin ipneliklerini :|
bundan sonra bütün ilizyonistlerin bas düşmanıyım :|
-
gerçekten yardımcı olabilir misiniz? Bende bu işe merak sardım:D
-
taa ortaokulda sarmıştım illüzyona.kitap almiştim, bi arkadaşım da meraklısıydı. netten falan magic tricks falan yazıp numaralar bulup türkçeye çevirip ,deniyoduk, uğraşıyoduk baya,kendim öle card tricks üzerine bi kaç bişe bulmuştum malzemeli malzemesiz , hocalar falan seviyodu, dersin sonlarına doğru flan öle kaynatmak için birebirdir, ,elinizin genelde hızlı ve yetenekli olması lazım, vaktini vermen lazım, arkadaşla farklı liseleri kazandık, öyle bitti illüzyon hikayemiz.tek gıcık oldugum şey, milletin hemen numarayı anlamaya çalişması , saçma sapan şeyler türetmesi :)
-
under hıyarı anlar o işlerden )
-
Çok bastinden bişey söyleyeyim =)
Uzun kollu bi şey giy.Sonra sol elinin parmaklarını lezzetli işareti yaparmış gibi birleştir.Üstüne 10 kuruş boyutunda bir para koy.Sonra düğünlerde nasıl parmaklarını sürmerek fıt diye bir ses çıkarıyorsan, o hareketi parayada yap.Yani paranın uçmasını sağla.Ama çok hızlı yapman lazım.Sen parayı uçurunca giygiği uzun kollu giysinin sağ koluna girecek.Böylece hem para yere düşmiycek hemde parayı yok etmişsin hesabı bişeyler olucak...
-
Nedense İllüzyon'dan hiç hoşlanmıyorum :/
-
Tbt'deki tek illüsyonist benim sanırım.. Bu bana gurur veriyor (= Hele her illüsyon konusunda adımın geçmesi beni mutlu ediyor.. Adımı zikreden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.. Sisleri çoOok seviyorum..
manyaki soruna gelirsek..
İllüsyonda en önemli şeyler;
Merak
Kıvrak zeka
El hızlılığı
Kendine güven
Cesaret
Sabır
Azim
Teknik
Malzeme'dir...Daha devamı var ama bu kadarı şimdilik yeter..
Tek başına birşeyler yapmak zordur. Heleki illüsyon hakkında bilgin yoksa. Aslında çok zor birşey değil.. Bende bu işe merakla başladım.. Çok uğraştım ve başardım.. Artık professonel bir illüsyonistim.. Gösterilere çıkıyorum.. Yeni numaralar üretiyorum.. Vaktim oldukça kendimi geliştiriyorum..Sana öğretecek birisi olmadan bu işi öğrenmen zor.. Bu iş kitaplardan öğrenilmes.. Hocan olması gerekli.. Ayrıca malzeme gerekli.. Eğer Bursa'ya yolun düşerse ders verebilirim.. Yada ben Ankara'ya gelirsem sana ulaşırım.. Bu aralar Ankara'ya geleceğim..
Boş vaktim olunca numaralarımın bir parçasını video'lu ders anlatım olarak satmayı düşünüyorum.. Malseler dahil.. Bu aralar çok sıkışığım.. Babam iflas etti çok borcum var.. Her yerden para kazanmaya çalışıyorum..
Soru sormak istersen yardımcı olurum..
ayAZ_;
537 439 68 68
554 430 90 30