İllüzyon...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    S.a öncelikle. Bu aralar fazla şekilde illüzyon a sardım ama kendi kendime öğrenemeyeceğime kanaat getirdim. (Belki de yanlış düşünüyorumdur..) Bu işle uğraşmış arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim ? Nasıl öğrenebilirim. Neler yaparak pratik yapabilirim ? Kendimi nasıl geliştirebilirim vs. vs.

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    Under_king    uğrasıyomus konusu vardı bi ara onun ismini vermişlerdi ^^

(:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Walla usta bizim buralarda öle işlerle uğraşan biri olsa yanına ben para verir yine çırak olurum da yok :) Under_King in işlerle ilgilendiğini biliyorum ama bana sadece bu konu altında tavsiye yazabilir daha fazlasına istese de yardım edebilceğini sanmıyorum Ankara'dan değilse.. :) Yine de onu ve diğer illüzyonist arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ne numaralar vardır sende şimdi. :)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ben under_kingden öğrendim işin ipneliklerini :|

bundan sonra bütün ilizyonistlerin bas düşmanıyım :|

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    gerçekten yardımcı olabilir misiniz? Bende bu işe merak sardım:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    taa ortaokulda sarmıştım illüzyona.kitap almiştim, bi arkadaşım da meraklısıydı. netten falan magic tricks falan yazıp numaralar bulup türkçeye çevirip ,deniyoduk, uğraşıyoduk baya,kendim öle card tricks üzerine bi kaç bişe bulmuştum malzemeli malzemesiz , hocalar falan seviyodu, dersin sonlarına doğru flan öle kaynatmak için birebirdir,  ,elinizin genelde hızlı ve yetenekli olması lazım, vaktini vermen lazım, arkadaşla farklı liseleri kazandık, öyle bitti illüzyon hikayemiz.tek gıcık oldugum şey, milletin hemen numarayı anlamaya çalişması , saçma sapan şeyler türetmesi :)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    under hıyarı anlar o işlerden )

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

Çok bastinden bişey söyleyeyim =)

Uzun kollu bi şey giy.Sonra sol elinin parmaklarını lezzetli işareti yaparmış gibi birleştir.Üstüne 10 kuruş boyutunda bir para koy.Sonra düğünlerde nasıl parmaklarını sürmerek fıt diye bir ses çıkarıyorsan, o hareketi parayada yap.Yani paranın uçmasını sağla.Ama çok hızlı yapman lazım.Sen parayı uçurunca giygiği uzun kollu giysinin sağ koluna girecek.Böylece hem para yere düşmiycek hemde parayı yok etmişsin hesabı bişeyler olucak...

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Nedense İllüzyon'dan hiç hoşlanmıyorum :/

Ben bu insanları anlamıyorum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tbt'deki tek illüsyonist benim sanırım.. Bu bana gurur veriyor (= Hele her illüsyon konusunda adımın geçmesi beni mutlu ediyor.. Adımı zikreden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.. Sisleri çoOok seviyorum..

manyaki soruna gelirsek..
    İllüsyonda en önemli şeyler;
    Merak
    Kıvrak zeka
    El hızlılığı
    Kendine güven
    Cesaret
    Sabır
    Azim
    Teknik
    Malzeme'dir...

Daha devamı var ama bu kadarı şimdilik yeter..
    Tek başına birşeyler yapmak zordur. Heleki illüsyon hakkında bilgin yoksa. Aslında çok zor birşey değil.. Bende bu işe merakla başladım.. Çok uğraştım ve başardım.. Artık professonel bir illüsyonistim.. Gösterilere çıkıyorum.. Yeni numaralar üretiyorum.. Vaktim oldukça kendimi geliştiriyorum..

Sana öğretecek birisi olmadan bu işi öğrenmen zor.. Bu iş kitaplardan öğrenilmes.. Hocan olması gerekli.. Ayrıca malzeme gerekli.. Eğer Bursa'ya yolun düşerse ders verebilirim.. Yada ben Ankara'ya gelirsem sana ulaşırım.. Bu aralar Ankara'ya geleceğim..

Boş vaktim olunca numaralarımın bir parçasını video'lu ders anlatım olarak satmayı düşünüyorum.. Malseler dahil.. Bu aralar çok sıkışığım.. Babam iflas etti çok borcum var.. Her yerden para kazanmaya çalışıyorum..

Soru sormak istersen yardımcı olurum..

ayAZ_;

msn@jadebilisim.com

537 439 68 68

554 430 90 30

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
Toplam Hit: 4014 Toplam Mesaj: 35