İnternet Explorermı Yoksa Firefoxmu?
-
Burdan tüm tahribat müritlerine sesleniorum.Xp ile birlikte gelen internet explorermı yoksa herhangi yerden download edilmiş firefoxmu? Sizce hangisi daha iyi.Bu iki dev program arasındaki fark ne? Bu konuyla ilgili pek fazla bilgi bulamadım forumlarda.Yada ben göremedim çok fazla gezemedim çünkü.(aynı konudan varsa af buyrun)
Siz hangisini kullanıosunuz?
-
bence FireFox bende Firefox u kullaniyorum daha ii explorer ın cozemedigi sayfaları cozuyor bide download da birkac kat daha hızlı walla bunu tagext abi mi soyledi sanırım forumda arastırısan cevabını bulursun
-
explorera alıştım :(
-
Microsoft FireFox'u satın alana kadar I.E.
-
Ben firefox kullanıyorum ve gayet memnunum..Hız,güvenlik,kullanım açısından ie'den kat kat önde :)Ne yazikki tahribat standartlara uygun olarak kodlanmadığından firefox ile post atamıyoruz :(
-
opera rulez, opera kullanana kadar firefox kullanıyordum hız güvenlik vs. vs. ancak opera kullanmaya basladığım zaman anladım ki cok büyük hata yapmısım :))) opera yapılan testlerde ne güvenli browser olmayı basardı. ayrıca irc,rss reader,mail gibi özellikleri var. opera rulez herzamanki gibi :))
-
bende operayı tek geçerim , en iyisi o bide free oldu tamamdır artık bir süre sonra her internet kullanıcısı opera kullanacak
-
valla ben avant browser kullanıyorum cok güsel :) firefox da güzel :) ama bana biras karişik geldi
-
işte gerçek browser den anlayan adamlar : Athzai_Khaine, a4tech :D. opera nın üstüne browser yok. ben irc e bile opera ile giriyorum. warmı ötesi?
-
pardusunki firefox memnunum
-
bende operacılardanım. gayet memnunum.
Toplam Hit: 3323 Toplam Mesaj: 29