İnternet Olmasaydi ?
-
Sa hocalar
Dunya teknoljide aldi basini gidiyo buma parelel olarakta internet sektoru cikti ortaya .
Ve gelecekte ne olacagini kestirmek artik mumkun degil dakikalar icinde degisen bi dunyada yasiyoruz artik.
Ve bu dunyada ki en buyuk kitle ilestisim ağı olarak interneti kullnıyoruz.
Peki internet olmasaydi ne olurdu ? Bunu merak ediyorum.
Teknoloji bu kadar gelisirmiydi mesela veya dunya daha yasanilir bi yer olurmuydu savaslar olmazdi belki ?
Eskisi gibi daha cok muhabbet klasik olarak samimi bi hayat olurmuydu yine ?
Biraz beyin fırtınasi yapalim sizce neler olurdu ?
-
kaşarlar olmazdı
-
internet neyse de facebook olmasaydı iyi olurdu.
-
Atakan bunu yazdı
kaşarlar olmazdı
-
Atakan bunu yazdı
kaşarlar olmazdı
Oda bi gorus tabi de cok genelliyici oldu sanki :)
-
Hocam işte bundan 10-15 sene öncesini baz alırsak ne bilgisayar ne de internet yaygın değildi. Türkiye'de belki 500 kişiden anca birinde bilgisayar varmıştır o dönemlerde. O zamanlar nasıldıysa şimdi de aynısı olurdu.
-
Haymatlos bunu yazdı
Hocam işte bundan 10-15 sene öncesini baz alırsak ne bilgisayar ne de internet yaygın değildi. Türkiye'de belki 500 kişiden anca birinde bilgisayar varmıştır o dönemlerde. O zamanlar nasıldıysa şimdi de aynısı olurdu.
Yani dunyayi ve turkiyeyi degistiren en temel sey internetmi .
hic mi gelisme olmazdi o zamanlardan bu sureye kadar .
Mesela dunyada ki teknolojide nasil bi degisim plurdu bu kadar hizli gelisirmiydi ?
Veya internet yerine baska bisi mi kullanirdik veya nasil bisi kullanirdik ?
-
Her sene yazinin bir özelligi olurdu. Mesala bir yaz bisiklet moda olurdu diger yaz misket , sonraki yaz uzunesek , sonraki birdirbir v.s gibi. Tabi yas buyudumu kahve aliskanligi baslar once batak , okey , 101 vs gider. Ehliyet aldinmi baba arabasi ile gezme veya iyi kotu bir araba alirdin. Hafta sonrali denize kacmaca :)) ulan sabah 8 de evden cikar gece 11 de gelir 1 o kadar dayak yer ertesi gun ayni devam :) deli gibi top oyna mahalle maclarina git , sıkıl basketbol oyna v.s v.s ne bilim boyle gecti iste genclik. Yas oldu 32. Simdi hava guzel oldukca cocuk parkina gidip.bizim ufaklik ile oyuyoruz. :)))
-
İllaki laternatif bişeyler olurdu ne bilim daha çok tv kanalı olrdu :D
-
ben de elektrik olmasaydı diye düşünürdüm yani elektriğin varlığı mümkün olmasaydı günlük aktivitelerimizin büyük bir kısmı hiç olurdu ancak interneti düşünmedim
-