İos 7.1 Güncel Çıktı..!
-
iphone kullanan arkadaşlar telefonunu güncellesinler benim iphone 5s telefonda hız konusunda gözle görülür fark oldu.. tek hız değil bazı yerlerde de düzeltme yapmışlar detaylı bilgi için telefonda güncelleme kısmında altta açıklamaları var..
-
aynen ipad mini ye yükledim cihaz bariz hızlandı, çoğu sorunlar gitmiş durumda
-
Jb li 7.0.6 iyiydi baya tweak yüklüydü bu haline alışmak zor olacak ama, benimde huyumdur her ne olursa olsun kullandığım ürün yazılım kullanıyorsa son sürümü olmalıdır,
-
Şarj tüketiminde bi değişiklik yok, ama ip4 için performansta iyileştirme var.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Jb li 7.0.6 iyiydi baya tweak yüklüydü bu haline alışmak zor olacak ama, benimde huyumdur her ne olursa olsun kullandığım ürün yazılım kullanıyorsa son sürümü olmalıdır,
7.1 inceliyen çocuk bu senenin sonuna kadar jailbreak beklemeyin demişti. Oyüzden geçmeden 2 defa düşünün. Ben geçtim ipad de oda sıkıntılı olduğundan önceki sürümler.
-
4s te gözle görülür ciddi derecede bir hızlanma oldu hayret ettim apple normalde her güncellemede telefonun anasını sikerdi . şarj da çok büyük bir fark göremedim ama performans artışı beni oldukça tatmin etti .
-
hacı itunesten bakıyorum görünen tek güncelleme 7.0.6...
İPSW dosyasının linkini verebilirmisin indirip kuralım
-
DrKeworks bunu yazdı
http://www.evad3rs.net/2013/04/ios-7-download-install-links-how-to.html
-
essan bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
eyw. hocam.. Acaba itunes'ten neden görünmüyo
DrKeworks tarafından 12/Mar/14 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKeworks bunu yazdıessan bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
eyw. hocam.. Acaba itunes'ten neden görünmüyo
güncellemeleri denetle tıkladıktan sonra görünmesi gerekli ama itunes eski sürüm mü yoksa sunucuya mı bağlanamıyor ilginç. normal wifi ile güncelleme kısmında görünür.
-
erişilebilirlik - Klavyeye, hesap makinesine ve birçok simgeye kalın font seçeneği
- Hareketi Azalt seçeneği işaretlendiğinde, artık Hava Durumu, Mesajlar ve arayüz canlandırmalarının da hareket efektleri azaltılıyor
- Yeni tuş şekillerini görüntüleme, uygulama renklerini karartma ve beyaz noktayı azaltma seçenekleri
- iPhone 5s’de HDR modunu otomatik olarak etkinleştirme ayarı
- iCloud Anahtar Zinciri özelliği artık daha fazla ülkede kullanılabiliyor
- FaceTime çağrılarını başka bir cihaz üzerinden yanıtladığınızda, arama bildirimleri otomatik olarak siliniyor
- Ana Ekran’ın ara sıra da olsa çökmesine sebep olan bir hata düzeltildi
- Touch ID’nin parmak izi tarama sistemi geliştirildi
- iPhone 4 için performans düzenlemeleri yapıldı
- Arayüz geliştirildi.
bunlar değişmiş