Ipad Vs Stone
-
İpad kullanıyorum.
Gayet'te memnunum. dendiği gibi ipod touchun büyüğü felan değil. Resmen, yanımda electronik kitap taşıyorum. İstedigimi heryerde bakıyorum okuyorum. -
bu tür şeyler yaparak bilmeyen insanlara da kötü örnek oluyorsunuz bence hocam :D
iPod Touch kullanıyorum şuanda onu kullanmaya başladıktan sonra başka bir dokunmadik cihaz kullanamaz oldum. tabi sadece bu yönü de değil etkileyen.
elinize aldığınızad herhangi bir Apple ürününü saten kaliteyi sezebiliyorsunuz duruşu bile bir ayrı diyebilirim. ilk açtığınızda herhangi bir dokunmatik cihaz kullanır gibi başlıyorsunuz dokunmaya sonra yanlışlıkla eliniz değdiği yerler olunca anlıyorsun ki bu cihaz sanki dokunmadan üstüne gelince dokunuldu sanıyor. hele ki içine girip oyun ve uygulamalarını kurcalamaya başladığınızda ise saten tamamen başka bir dünyaya gitmiş oluyorsunuz. iPod Touch'um her zaman yanımda hiç bir zaman yanımdan ayırmıyorum.Çünkü yanımdaki hiç bir elektronik cihaz onun yerini tutamıyor...
-
eselcuker bunu yazdı:
-----------------------------
bu tür şeyler yaparak bilmeyen insanlara da kötü örnek oluyorsunuz bence hocam :D
iPod Touch kullanıyorum şuanda onu kullanmaya başladıktan sonra başka bir dokunmadik cihaz kullanamaz oldum. tabi sadece bu yönü de değil etkileyen.
elinize aldığınızad herhangi bir Apple ürününü saten kaliteyi sezebiliyorsunuz duruşu bile bir ayrı diyebilirim. ilk açtığınızda herhangi bir dokunmatik cihaz kullanır gibi başlıyorsunuz dokunmaya sonra yanlışlıkla eliniz değdiği yerler olunca anlıyorsun ki bu cihaz sanki dokunmadan üstüne gelince dokunuldu sanıyor. hele ki içine girip oyun ve uygulamalarını kurcalamaya başladığınızda ise saten tamamen başka bir dünyaya gitmiş oluyorsunuz. iPod Touch'um her zaman yanımda hiç bir zaman yanımdan ayırmıyorum.Çünkü yanımdaki hiç bir elektronik cihaz onun yerini tutamıyor...
Hoca ipod, iphone karıştıranlar da olmuş araya. Ben ipad için açtım başlığı. -
hocam bir zamanlar aynı başlıkları iPhone için açıyorlardı. durum aynı bu cihazların birbirlerinden hiç bir farkları yok.boyutlar değişik. çok nadir olarak işlemci MHZ'leri ve Ramlar değişiyor. başka hiç bir farkları yok. bir iPod telefon özelliği olmayan bir iPhone. eminim ki iPad da ekranı geniş olan bir iPod gibidir. orda yazan özelliklerin çoğu saten iphone da da yok iPod da da yok..
tabi sen kullanmadığımı nerden biliyorsun diyorsun. iPad kullanmadığım için birşey diyemiyeceğim ama eminim ki kalitesinin bir iPod yada iPhone'dan farklı değildir.
-
Tüketim odaklı,amerikan sevdalı,teknoloji özürlü,kör bir gençliğin basit yahoo group savunma biçimi.
Tüketmeyin tükettirmeyin.
Apple firması tüketicisini bizzat öküz yerine koymakdatır.Firex hocam sonuna kadar yanındayım bu konuda.
-
eselcuker bunu yazdı:
hocam bir zamanlar aynı başlıkları iPhone için açıyorlardı. durum aynı bu cihazların birbirlerinden hiç bir farkları yok.boyutlar değişik. çok nadir olarak işlemci MHZ'leri ve Ramlar değişiyor. başka hiç bir farkları yok. bir iPod telefon özelliği olmayan bir iPhone. eminim ki iPad da ekranı geniş olan bir iPod gibidir. orda yazan özelliklerin çoğu saten iphone da da yok iPod da da yok..
tabi sen kullanmadığımı nerden biliyorsun diyorsun. iPad kullanmadığım için birşey diyemiyeceğim ama eminim ki kalitesinin bir iPod yada iPhone'dan farklı değildir.
ipad
Iphone hakkında da olumlu şeyler düşünmüyor olsam da bunun kadar değil. Apple'ın her yaptığı ille iyidir diye birşey yok hoca. Böyle yaparsanız olmaz. İyi mi kötü mü tartışıyoruz zaten burda detaylarıyla. -
Antikky bunu yazdı:
Tüketim odaklı,amerikan sevdalı,teknoloji özürlü,kör bir gençliğin basit yahoo group savunma biçimi.
Apple firması tüketicisini bizzat öküz yerine koymakdatır.Firex hocam sonuna kadar yanındayım bu konuda.
-----------------------------Kesinlikle katılmıyorum ve bunu orjinal apple ürünü kullanmadığınıza bağlıyorum.
Evimde bir adet mac 2 adet macbook pro 2 adet ipod 2 adet iphone vesaire... Hat safhada apple ürünü bulunmakta. Ve şunu söyleyebilirim ki appe'lin verdiği destek hiçbir firmada yoktur.
Özellikle telefon ile destek, size 1 ay bile telefondan destek verebilirler. En küçük sorunda size 40 gün garanti süresi gibi zındık bekleme süreleri vermeden garanti süresince aynı ürünü size verirler.
Ayrıca, bu kadar iyi performans veren başka bir donanım daha yoktur.
Çakma iphone, ipod çakmaları yapıldı ancak o çakma iphonelardan 50 tane alsanız üst üste koysanız, iphone'nun performansını vermiyor.Ayrıca Ürettiği ürünler, teknolojide büyük devrim oluşturmaktadır. Bundan 10 sene önce ortada dokunmatik ekranlar bu kadar popüler miydi ? Veya bundan 10 sene önce plug-in play mp3ler bu kadar popülermiydi ?
Apple teknolojinin gelişmesinde çok büyük işler yapmış bir şirkettir.
Ha alan var alamayan var. Alamayan tabi ki çekemeyebilir takmamak lazım :)
Alanlar zaten mutlu :)
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------amerikan sevdasıyla bu işin en ufak bir alakası yok. başka bir ülkede yapılmış olsaydı ve aynı kalitede olsaydı biz bu cihazı yine bu şekilde savunacaktık.
çok boş konuşuyorsun hocam birşeyler yazıyorsun kafandan o kadar. sadece kendi görüşünüzü savunmak için günün silahlarını kullanıyorsun o kadar.
amerikan sevdasıymış. warsa daha kaliteli ve aynı şeyleri verebilecek cihaz söyle onu da deneyelim.
edit: BMW ile mercedes i de çok seviyorum en kalitelisi ve rahıt diyoruz. bu sefer de alman sevdalımı olduk ?
evimizde ki bütün cihazlar öyle yada böyle Çin mali. çin sevdalımı olduk bu sefer de ?
warsa b usaydığım ürünleri daha iyi yapan söyle onları kullanalım
emin ol onlarada kaliteliyse şayet kaliteli deriz...
-
Allura sen doğru birşey konuşmaz mısın? Habire foruma sallamak için mi giriyorsun? Geçen diyordun lockerzdan 50 tane ps3 aldık arkadaşla yok bilmemne. Çocuk çocuk şeyler.
"""İpad kullanıyorum.
Gayet'te memnunum. dendiği gibi ipod touchun büyüğü felan değil. Resmen, yanımda electronik kitap taşıyorum. İstedigimi heryerde bakıyorum okuyorum."""
Az önce yukarda ipad, ipod touch la aynı boyutta dedin. Sana özel koydum o resmi. Hala çekinmeden yorum yapıyorsun pes yani. 2 tane Apple ürünü varmış. Ufak atta civcivler yesin.
esel
Arkadaşım ipod, iphone hakkında konuşmadığımızı tekrar etmek isterim. IPAD hakkında konuşuyoruz ve bu cihaz hakkında bilgilendiriyoruz. Konuştuğunuz konuların alakası yok. Aynı cihaz deyip duruyorsunuz. Yok Apple kaliteliymiş vs. Apple sıçsa alacak hale gelmişsiniz. Bir durunda tartışalım. Varsa Ipad hakkında diyeceğin de. Yoksa Apple'ın bilmemneyi var oww süper deyip durma. Ipod'a laf eden mi oldu burda? -
araştırdığım kadarıyla pek bir özelliği yok bu cihazın. diğer apple ürünleri için birşey diyemem direk apple savunmasına geçmeyin zaten konu ipad konusu.
ama bu cihazın 700$ hakedecek bir özelliği yok bana kalırsa. aksini iddia eden "apple kral, apple rulz" tarzı mesajları bırakıp detaylı sebepleriyle yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz.