Iphone 13 Pro Max En Hesaplı Nereden Alırım?
-
Affınıza sığınıyorumok uzun zamandır telefon almadığım için yöntemleri unuttum.
Önceden birine hediye gelen sıfır bi telefonu almıştım. Baya uyguna gelmişti bana.
Yurdışı cihazları pasaport kaydı yaptırarak mı almak lazım?
Y. Dışına giden birinden mi rica etmek lazım?
Bi de ne kadar farkeder sizce uğraşmaya değer mi?
13 Pro Max 512 GB sıfır arıyorum.
-
Uğraştığına değmez. Pasaport kaydı artık hem aşırı pahalı hemde telefon 3 sene boyunca sadece pasaport sahibinin adına kayıtlı olan hatlarla çalışır. Pandemiden dolayı devlet kayıtsız kullanım süresini uzatmaya izin veriyor millet e-sim ile birlikte 8-9 ay kullanıyor ama o sistem yılbaşından sonra kapanacak.
Kaldı ki Pro Max serisi kullanılacak telefon değil. Çok büyük ve ağır. Kılıf ve ekran koruyucu takınca telefon 300 gram oluyor. Bilek ağrıtıyor.
-
Pasaport kayıt zart zurt isleri ile ugrasirim giderim alırım diyorsan irak en ucuz alabilecegin yerdir.
-
Kaçak iPhonelarda vidasının üstünde şöyle etiket varsa anlayın ki değişim cihazıdır. Bunlar normal piyasadan 100 dolar daha ucuz. Kaçakçılar bilmeyene iteliyor.
-
değmez olur mu ya? kazakistanda iphone 13 pro max 1200 usd , trde 1900 usd. pasaporta kayıt yapsan o da yaklaşık 150 usd yani 550 usd kara geçiyosun.
-
Yurtdışı cihazı istersen Almanya'dan getirmiş birisinden aldım 2 hafta önce elinde bildiğim kadarı ile cihaz var kesin alicaksan sorarim senin istediğin özellikler
Fiyat : 24.500 TL idi zam yapmadı ise
Yer : istanbul başakşehir
-
blackhammer bunu yazdı
Pasaport kayıt zart zurt isleri ile ugrasirim giderim alırım diyorsan irak en ucuz alabilecegin yerdir.
Irak ile abd arasında 10-20 dolar oynuyor sadece.
-
metalati bunu yazdı
Yurtdışı cihazı istersen Almanya'dan getirmiş birisinden aldım 2 hafta önce elinde bildiğim kadarı ile cihaz var kesin alicaksan sorarim senin istediğin özellikler
Fiyat : 24.500 TL idi zam yapmadı ise
Yer : istanbul başakşehir
Kesin alıcıyım... pm den görüşelim mi
-
Bir senelik kayıtlar gelmedi mi onların fiyatlar düşük
-
Yurt dışı almak mantıklı mı, misal pasaporta kayıt yaptıramadık geçici kayıt ile ne kadar kullanılıyor. Misal 1 yıl geçici kayıt oldu tekrar 1 yıl daha yaptırma şansımız oluyor mu.
-
Çift hatliydi sanırım sim 1 4 ay sim 2 4 ay 4 ayda uzatarak kullanilabilir