İphone 4 Kayıtdışı Cihaz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Battista
    Battista's avatar
    Erkek

Sayın müridler elimde yurtdışından gelen bir iphone var. Yalnız pasaport a işlenmemiş. Ankara-Kızılay'da iphone ları açan yerler varmıs.Telefonu gidip orda actırsam herhangi bir sorun olurmu daha sonra ? Yorumlarınızı bekliyorum..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

hocam ver temizinden 100 lira, ettir kaydını. kafan rahat olur.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Battista
    Battista's avatar
    Erkek

Fazla bilmediğim için yasal şekilde pasaportsuz kayetme sansımız varmı ?.Yasal bir yolu varsa onu yapmak daha mantıklı tabi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

çevrende umreden gelen varsa

yada hac a gidecek onların pasaportu ıle 100 tl daha guvenlı olur..

dışarda kayıt ın sıkıntılı bir tarafı var. kayıt ettirilen pasaport a 2 ci bir tel kayıt edilirse (2 sene içinde) ilki gene düşer kayıttan

en güzeli tanıdık bir pasaport

(dışarda kayıt yaklasık 230-250 arası ve birazda olsa riskli) 100 tl devlet gerisi pasaport kayıt hakkı satısı

Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:16'da kady tarafından düzenlendi.

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Battista
    Battista's avatar
    Erkek

saol hocam bilgilendirdiğin için :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhackerx12
    byhackerx12's avatar
    Erkek

bi dk.

Arkadaşım cihaz simfree mi yoksa sim kilitliyse kayıt ettirsen bile kullanamazsın eğer versiyonu yüksekse.

ios kaç kurulu bakda bi söyle 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mürit amele_2 ye PM at. Halleder

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

kady bunu yazdı:
    -----------------------------

çevrende umreden gelen varsa

yada hac a gidecek onların pasaportu ıle 100 tl daha guvenlı olur..

dışarda kayıt ın sıkıntılı bir tarafı var. kayıt ettirilen pasaport a 2 ci bir tel kayıt edilirse (2 sene içinde) ilki gene düşer kayıttan

en güzeli tanıdık bir pasaport

(dışarda kayıt yaklasık 230-250 arası ve birazda olsa riskli) 100 tl devlet gerisi pasaport kayıt hakkı satısı

Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:16'da kady tarafından düzenlendi.

yok daha neler hocam.. kayıt ettirilen pasaporta ikinci bir telefom kayıt ettirilirse 2 sene içinde ilki düşer diyosun. Olurmu öyle şey.. istersn 10 yıl arayla 5 cihaz getir kaydet hiçbiri düşmez. Sadece 2 sene içinde yeni bir cihaz kayıt ettiremezsin. 2 sene sonra 2.cihazı kayıt ettirirsin ilki de kalır. Yani kayıt silinne gibi bişey söz konusu değildir. Kayıt ettirdiysen bitmiştir o artık kayıtlıdır kullanılabilir.

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

(DrKeworks ) dostum ya anlatamadım ya anlamadın

2 yılda bir telefon burda hem fikiriz

x telefon getirdim kırıldı döküldü ben bi tane daha getirmek istiyorum. kullanamıyacakmıyım kesinlikle kullanırım bunun önünde engel yok

peki devlet bu konuda konunu nasıl korur (öbür telefon kayboldu hıkayesını her kez yapar) birini düşürür yenisini yazar

yani demem o ki kady pasaport kaydını sattı 130 tl ye yurt dısına cıktı geri geldi gelirken x telefon getirdi (aynı yıl içinde)

bir öncekini sildirir 1 tane daha kaydeder bu keyfi dir devlet bunu yasaklamaz 

sadece ilk yapılan kaydı siler

http://forum.donanimhaber.com/m_43584209/tm.htm

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

bence bekle sözleşme ile tek hatla kullanırsan ücretsiz oluyor yurt dışından türkiyeye gelenler için

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

kady bunu yazdı:

(DrKeworks ) dostum ya anlatamadım ya anlamadın

2 yılda bir telefon burda hem fikiriz

x telefon getirdim kırıldı döküldü ben bi tane daha getirmek istiyorum. kullanamıyacakmıyım kesinlikle kullanırım bunun önünde engel yok

peki devlet bu konuda konunu nasıl korur (öbür telefon kayboldu hıkayesını her kez yapar) birini düşürür yenisini yazar

yani demem o ki kady pasaport kaydını sattı 130 tl ye yurt dısına cıktı geri geldi gelirken x telefon getirdi (aynı yıl içinde)

bir öncekini sildirir 1 tane daha kaydeder bu keyfi dir devlet bunu yasaklamaz 

sadece ilk yapılan kaydı siler

http://forum.donanimhaber.com/m_43584209/tm.htm

kendi isteğinle cihazım kayboldu vs filan diyerek kendi isteğinle sildirmek ayrı hocam onu bilemem. ama 2 yıl arayla yeni cihazları sildirmeden kaydettirebiliyosn yani 2 yıl beklemen gerekiyo

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 2526 Toplam Mesaj: 11