Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
İphone 4 Ses Gitmeme Problemi
İphone 4 Ses Gitmeme Problemi
-
Hacılar iphone 4 cihazımda birileriyle konuşurken sürekli ses gitmeme problemi oluyor.Konuşurken hoporlörü açtığım zaman anca karşıdaki beni duyabiliyor.İnternette telefonu jailbreak yap şu programı kur vs demişlerde o da herkesde işe yaramamış.
Bu nasıl düzelir bilen var mı?
-
up
-
kulaklık girişini temizle dostum,sorunun kaynağı bu.
Lemuria tarafından 25/Eki/13 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Mikrofon cortlamış.Programla olacak iş değil.
-
Hacılar kulaklıkla konuşabiliyorum,hoporloru acıncada konuşabiliyorum ama klasik şekilde kulağıma dayıyarak konuşamıyorum.
Ses az gitme falan gibi bişey değil ya hiç gitmiyor yada gidince sorunsuz konuşuluyor.Yani bir ayar falan gibi bişey yanlış olabilir gibime geliyor.
-
u235 bunu yazdı
Hacılar kulaklıkla konuşabiliyorum,hoporloru acıncada konuşabiliyorum ama klasik şekilde kulağıma dayıyarak konuşamıyorum.
Ses az gitme falan gibi bişey değil ya hiç gitmiyor yada gidince sorunsuz konuşuluyor.Yani bir ayar falan gibi bişey yanlış olabilir gibime geliyor.
hocam ben anladım senin olayı,dediğimi yap sen.
-
Lemuria bunu yazdıu235 bunu yazdı
hocam ben anladım senin olayı,dediğimi yap sen.
üfledim,iğne falan soktum içine bişey çıkmadı hocam valla.
-
bilen yok mu hacılar
-
hattın vodafone mu, vodafone la ilgili bi problem olabilir çünkü aynı durum bende vardı şimdi avea ya geçtim sıkıntı yok..
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
hattın vodafone mu, vodafone la ilgili bi problem olabilir çünkü aynı durum bende vardı şimdi avea ya geçtim sıkıntı yok..
yok hocam yabancı hat.Ama Türkiyedeyken türkcellde de vardı aynı olay bu kadar sık olmasada.
-
varsa garantisi gönder yoksa donanımsal bi problem olduğu kesin ozmn bide yazılımı güncel kullanmayı dene yada jailbreak flnsa cydiada ona uygun mutlaka yazılımsal bi çözüm vardır, ses yükseltme gibi fln..