Iphone 4 Simfree
-
Selam müridler. Elimde çok temiz bir iphone 4 var.
Kullanmak istiyorum fakat telefon başka bi ülkeden alınmış ve sim cartı taktığımda servis yok diyor. Bunu nasıl sim free yaparım ?
İnternetten baktığım yöntemlerde orjinal sim kart ile unlock yapılıyor ama bende vodafone simkartından başka sim kart yok.
Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.

-
hocam senin geveye ihtiyacın var. telefonun ios sürümüne göre arayıp bulman lazım.
buraya bi bak istersen.
https://www.gevey.biz/iphone-4-gevey/
-
cihaz orjinalinde unlocked olarak satılmadıysa nasıl unlocked yapıcaksın ki ? öyle oluyorsa, iphone' ları 100 dolardan veriyorlar amerikada.
-
Bu telefonu önceden kardeşim kullanıyodu. Sim kartın ayrıca bi yuvası vardı. Sim kartı yuvaya koyup öyle takıyodu telefona. Şimdi o kayboldu adı ney bilmiyorum
-
manhyak bunu yazdı
Bu telefonu önceden kardeşim kullanıyodu. Sim kartın ayrıca bi yuvası vardı. Sim kartı yuvaya koyup öyle takıyodu telefona. Şimdi o kayboldu adı ney bilmiyorum
Gevey.
-
1 hafta sonra türkiyeden ayrılıyorum. Nerden alabilirim bunu ? arkadaşın yukarıda verdiği sitedeki forumu doldurdum ama onlar ccevap atana kadar ben gitmiş olurum
-
Gg hb n11 gibi yerlerde satış yapıyorlar sanırım hocam. Denk gelmiştim bir ara. Yorumları okumayı ihmal etme. Bir de satın almadan önce mutlaka saticiyla iletişim kurup bilgi al
-
h2so4 bunu yazdı
Gg hb n11 gibi yerlerde satış yapıyorlar sanırım hocam. Denk gelmiştim bir ara. Yorumları okumayı ihmal etme. Bir de satın almadan önce mutlaka saticiyla iletişim kurup bilgi al
hocam baktım ama iphone 4s için satıyolar iphone 4 bulamadım hiç
-
satar mısın telefonu?
-
ehlikeyif bunu yazdı
satar mısın telefonu?
Hocam benim eski telefon çok kötü oldu. Sim sorununu halledip kullanmak istiyorum.
-
telefonun modeline bakılırsa finlandiya, isveç ülkesi çıkışlı unlock telefon.. Tek çare gevey ama bunda da ömür boyu garanti vermiyorlar yani bakarsın bir kaç ay/yıl sonra süre biterse operatör sıkıntısı yaşarsın..