İşe Girdim(Gold)
-
Mürid abiler sonun da işe girdim burdan duyuruyum size istedim :)
Gold Bilgisayarda Teknik Servis olarak çalışmaya başlayacağım evrakların İstanbula gönderilmesi kaldı sadece :)
İş bulma dönemimde çok yardımcı oldunuz. Olan olmayan herkese çok çok teşekkürler... -
hayırlı olsun hocam
ben teknosaya eski müdürü araya sokarak iş başvurusu yaptım 10 gunu geçti hala aramadılar neden ?
müdüre sordum bekle dedi çatlayacam neredeyse
-
h.olsun
Not : Azimle Çalışanı Şevkle Xikerler habein olsun .
-
zalimadam bunu yazdı
hayırlı olsun hocam
ben teknosaya eski müdürü araya sokarak iş başvurusu yaptım 10 gunu geçti hala aramadılar neden ?
müdüre sordum bekle dedi çatlayacam neredeyse
EyvAllah hocam sağolasın.
Teknosa sıkıntı yaaaa. Gittim bi gün başvuru yapmaya Laptopların başında duran bi abiyle ufak bi sohbet ettik. Hiç bulaşma dedi adam... :S Başvurmadan geri geldim eve gelince de Online Başvuruları kaldırdım...
-
-
bizim buradada süper diyorlar yat kat aldım evlendim menunum diyorlar herkes birşey söylüyor gece gündüz çalışırsın diyenler var
nasıl olacak bilmiyoruum
-
zalimadam bunu yazdı
bizim buradada süper diyorlar yat kat aldım evlendim menunum diyorlar herkes birşey söylüyor gece gündüz çalışırsın diyenler var
nasıl olacak bilmiyoruum
Hayırlısı Olsun de geç...
-
goldlar, ortalama bir isim olsun maasima bakarim diyenler icin iyi bir yer; ama profesyonellik namina hic bir katamazsin kendine. evkur hesabi esnaf kafasiyla yonetilir ve hizmet verilir calisirken sahipleri mafya diye bir dedikodu dolasirdi. bi de muhakkak ayda 2 kez agzi burnu kan icinde guvenligin kollari arasinda disari cikarilan bir hirsiz gorurdum. en ust katta sadece hirsiz dovmek icin bir alan vardi.
-
hocam iş için genel olarak neye baktılar ve maaş çalısma süresi ne kadar biraz bahseder misin?
-
Hayırlı olsn hocam, pc parçası alımlarında indirim yaptırıosan bisürü musterin olur burdan=)
-
HolyOne bunu yazdı
Hayırlı olsn hocam, pc parçası alımlarında indirim yaptırıosan bisürü musterin olur burdan=)
Sayın HolyOne
Bizden 1000 TL HEDİYE çeki kazandınız.
Ayça22_oturum açtı.
Bu ne hız aga ya : D