folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Islamic_Force "Dan Gerekli Kisilere Cevaptir..



Islamic_Force "Dan Gerekli Kisilere Cevaptir..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    Özcan..

    Bu yazdiklarim malum basliktaki 10. sayfada yazdiklarina hitaben, ve, Forum camiasini bana yaptigin ve anlamadigim bir sekilde savunmalarini yaparken yapmaya devam ettigin karalama ve iddialarin konusunda bilgilendirmek icindir..

    Bir kac tane istenmeyen olay oldu, o olaylara ve yorumuna tekrardan girmeyecegim, cünkü istenen ve istedigim icqda da sana dedigim gibi uzatmak degil en kisa sürede bitirmektir..

    Bu durum karsisinda kabus ve fizilal benim yanimda olacaklarini ve destekleyeceklerini belirttiler ve duruma iliskin görüslerini belirtmek adina yazdilar..

    Bunun üzerine 10. sayfada bu sefer bir kisiye degil tam 3 kisiye karsi ve özellikle kirici olarak 1 kisiye karsi (fizilal) karsi bir durusta bulundun.. Bana destek veren ve yanimda olan bir kisiye karsi bu yapilanlara karsi sessiz durmayacagimi göstermek ve gerekli olani yapmak adina konu hakkinda sana cevap yazmak durumundayim..

    Yaptigin hakarete karsilik fizilalin hakaretini sana iade etmesini anormal karsilaman, senin insanlari bireysel olarak düsünmenden dogan bir davranisindir, cünkü fizilal bana yapilan hakareti kendisine yapilmis görmüstür ve ayni durumda da ben görmüs olacagimdan kimsenin süphesi olmasin, bu sebeple ben, bana yapilan bir hakareti fizilalin hakaret sahibi kisiye iade etme hakkini veriyorum..! Bu sebeple bu konuda fizilale verdigin tepki icin özür borcun 1"dir..!

    Yaptigin davranisdan sonra bu duruma karsi tepkimi göstermek adina Forumdan yazilarimi cektigimi daha ilk mesajimda belirtmistim.. Bu demek oluyor ki, IsLaMiC_ForCe foruma artik mesaj yazmayacak.. Peki forumda gelisen olaylara durusu nasil olacak ? Madem hakliydi niye söz konusu hakaret sebebi saydigin resmi kaldirdi diyorsan cevap vereyim..!

    Yaptigim, senin özrüne karsilik Forumda yaziyla karsilik vermedigimden yapilan bir hareketti (ki aslinda degil hakaret aynisi Fenerbahceli icin yapilsa ben kahkahalara bogulurdum, ama sen! dedigin gibi hic hakaret de icermeyen resimlerinden(!) "En iyi Cimbomlu nonos Cimbomludur!" resimini ya da aptal cimbomlular lafini ne kadar dogal karsilardin cok merak ediyorum!!!! bu derece masum bir resimi düstügün durum karsisinda alet ederek savunma silahin yaptin, bir de diger yapmadigini ileri sürdügün hakaret, asagilama, yetkileri kötüye kullanma vs. seyleri buraya yazmiyorum, hatani kabul ettigini belirteceksen). Bunu sende cok iyi biliyorsun ve olumlu karsilayacagina kendine savunma aleti edinmek icin olumsuz yorumlayarak durumu carpitiyorsun.. Bu konuda neler yaptigimi soracaksan sana sayayim..!

    Tüm yazdigim mesajlarimi editle(meye calis)dim, yalniz forumdaki mesaj düzenleme hatasi sebebiyle 2 ya da 3. sayfada kaldim, ilk sayfada bunlarin izini görebilirsin.

    ICQ"da Holy ile birlikte tek admin olan MartyN"e ilk firsatta o basligi silmesini, yoksa gereksiz yere daha cok olay cikacagini söyledim.

    MartyN herhalde unutmus olacak ki bir gün sonra silinmeyince Holy"e icqdan ulasmaya calistim, yoktu, sonra zaten topici silmeyip son mesaji atarak kitledigini gördüm.

    Hadese degil olaylarin patlak vermesi, ufak tartisma basladigindan beri özel mesajlarla seviyesini korumasi, küfürlere küfürle degil erdemlilikle karsilik vermesi, seviyesiz pankartlara karsi erdemini takinmasi konusunda devamli telkinlerde bulundum, Hades de bu konuda bir aciklama yapabilir gerek görürse.. Cocuk Sokarca terbiyesizi tarafindan ana avrat (aslinda hepimiz!) küfür yemesine ragmen sirf benim olaylarin büyümemesi icin sen ayni karsilikda bulunma dedigim icin sessiz kaldi..

    Son olarak seninle icqda olaylari bitirmek ve bir bakima tatliya baglamak adina konusacaktim ki o mesajinla isleri iyice batirdin Özcan, inan batirdin..

    Sen fizilale nasil yalakalik yapma diyebiliyorsun Özcan Yüce ALLAH askina ?? Ya inan ben beynimden vurulmusa döndüm, fizilal kime yalakalik yapacak ? Kim böyle bir sey isteyecek ya da fizilal o kadar düsecek ? Sirf bana verdigi destekden dolayi bir kardesimin böyle bir hakaret yemesi aynen yukarida dedigim gibi bana yapilmistir ve aynen SANA iade ediyorum..!

    "Burada bir iki kisiyle terslesti diye koskoca Tahribati birakip gidecek adamlara ihtiyacimiz yok bizim!" diyorsun..

    Daha buradaki 8000 üyenin 100de 90u yokken ben vardim, burada biz neler yasadik, kac forum eskittik, mod olarak Forumun mükemmelligi icin ne emek verdik, ki sen kimbilir hangi forumdaydin ? ister Holy ile kanka ol, istersen yüzyüze istedigin kadar görüsmüslügün olsun, istersen su an Tahribatin önemli adamlarindan ol, simdi bu sekilde konusma hakkini nasil kendinde bulabiliyorsun ? Yoktur bu hak..! Bugün bunu bana diyorsan ayni kisi olarak sen kabus, fizilal ve diger arkadaslara da demis oluyorsun ki bu iyice kabahatini arttiriyor, (ki zaten bunu göstererek hepimize terbiyesiz diyorsun bir paragraf altinda) haksiz miyim ?? Bu durumda bu da bir özür daha gerektirmez mi sana soruyorum Özcan ?

    Forumda herkesin sahip oldugu ve olmasi gereken bir seyi sana hatirlattigi icin fizilale verdigin tepkinin anlami nedir ? Hadd!?

    Herseyi eski duruma döndürme konusundaki gayretim senin özrüne karsilik özrümün bir ifadesidir diyorum (ve icqda da söyledim) ne icin hala kendi istedigin tarafa cekiyorsun olayi ? Ayni sekilde icq"da dedigim gibi, sen olaylari büyütme taraftari misin, bitirme mi ?

    Ve kabusla ilgili yazdigin.. "Yavuzu ne dediniz de kandirdiniz kimbilir??" Özcan inan bir ayip daha yapmissin, yavuz akli ermeyen bir cocuk mu ki biz kandiriyoruz, biz sahtekar fitne fesatcilarmiyiz ki yavuzu kandiriyoruz?? ALLAH askina bunlar ne demek oluyor ?? Daha hic kimseye sitemimi belirtmemisken kabus kendisi bana pmle destegini belirtti, ki ben ne fizilal ne kabus ne de bir baska arkadasi kandirma(!!!) ugrasinda bulunayim ?!!

    Özcan, bir insanin üstüne bu kadar gelinmez ki diye eminim isyan edeceksin ama inan ki özrün kabahatinden büyük! sinirin ve kendini hakli cikarma davan ugruna yaptigin hakaret ve kötülükler de cok cirkin seyler!

    Forumdan yazilarimi cekme kararimi bu olay karsisinda mecburi olarak bir kereligine bu baslikta bozuyorum..!

    Simdi lütfen! Objektif ilimli uzlasmaci bir tavir al, ve özür dilemesini de bilirim" sözünde dedigin gibi, özür dilemen gereken yerlere (sen biliyorsun) özrünü et! Fizilale ettigin laflari teker teker geri al, hakli gözükme adina bana yaptigin anti propagandayi bitir, sana dedigim gibi sende olduguna inandigim iyi niyetini göster, yoksa bu gelisen ve gelisecek olaylardaki tüm kabahat sana aittir!

    Buradaki tartisma, bir zevk ve hobi ugruna yapilan bir tartisma degildir, burada basit bir sebepten insanlar hakarete ugramistir, degerleri ayaklar altina alinmistir, ayni potansiyele sahip insanlar baska konularda da ayni tepkileri vereceklerse özür dilemesini de bilmelidirler! Konu artik benim ya da fizilalin ya da baska birinin degil, ayni degerleri savunan herkesindir! Baslangic noktasi iki kisinin yaptigi bir tartisma olabilir ama olay coktan kabugunu kirdi Özcan! Ben gerekli gördügüm ya da görmedigim tüm bana ait olan seylerde, gerekli oldugunu söyleyen ve bunu benden isteyen herkesden ÖZÜR DİLİYORUM, özür dilemek erdemdir, kirilan seyleri geri getirmese de! Sen de! Ve kabul ederek gönülden!

    Ve bana ve hakka (dogru olana) verdikleri destek yüzünden hakarete ugrayan ya da baska seyler yasayan herkesten ayrica büyük bir özür borcluyum ve özür diliyorum, bu kardeslerim IsLamiC dostlarinin özürlerini kabul etsin.. Size yapilan her hakaret, direk bana ait olsun..!

    Selam, Hakli ve Adalet Üzere Olanlarin Üzerine Olsun..! Selametle..

    IsLaMiC_ForCe

    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fizilal
    fizilal's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2003
    Erkek
    Diyeceğim tek şey şu Islamic bir çok zor günümüzde yanımızda olup nefesini bizim için harcadın..elbete nankörlük edip sana yapılan hakaretlere seyirci kalamazdım... Aynı davada olduğumuzdan sana yapılan veya bana yapılan aynı noktaya çıktığından bu desteğim ömür boyu devam edecektir... Benden özür diliyorsan buna gerek olmadığını belirtmek isterim... Bizim söylediklerimizi her nasıl emir algılayıp cevap veriyorsan, benim içinde söylediklerin emirdir. Bunu bilmeni(herkesin bilmesini) isterim.

    Herkese saygılar
    Destek verenlere teşekkürler
    Bu arada ben sonuna kadar GS liyim!!!!

    Herkes hoş bir seda duymak ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaDeS
    HaDeS's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek
    IslamiC Bu Tartismada Hep Yanımda İdi Dostluğundan Dolayıda Defalarca Teşekkür Ettim.Ve Bir Pankartımı silmesinide kendisi söyledi ki sildim.Ama aynı erdemi galatasaray taraftarları göstermedi gösterdiği tek şey kendi kişilikleri idi böylece kimin ne olduğunu anlamış bulunmaktayız.! Benden Desteğini Eksik Etmeyen Bütün Dostlara Teşekkür Ediyorum.

    Biz Eskiden Eskiden...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2006
    Erkek
    Öncelikle..

    fizilal bunu yazdı:
    -----------------------------
    Holy seni tebrik ediyorum kendini bilmez bir iki kişiye önce modluk verdin duruma bak ben+kabus+islamic forumda yazmama kararı aldık.. Ya bu kadar insanların seviyelileşmesine nasıl izin
    verirsin.... GSlıyım sonuna kadar ama Islamic'e edilmiş her hakareti edene iade ederim. Haddinizi bilin bizi aydınlatmada çok faydası olmuş biri kendisi.. SAYGISIZLIK ETMEYİN insanlarin manevi degerlerine bi mac icin bu kadar büyük hakaret edilmemeli...
    Saygılar
    -----------------------------

    Şimdi... ben burda fizilalin tüm forum camiasından bir özür dilemesini bekliyorum.. sebebide açık iki kişinin sürtüşmesine 3. kişi girip koskoca foruma "bu ne yaa biz yokuz biz bidaha gelmiyoruz " diyosa özürü önce o etmeli... sonra ben edicem söz veriyorum..

    Bide benim anlamadığım "Hepiniz O...u Ç...sunuz" diyenlere değilde BENİM BU KADAR ÜSTÜME gelmeniz.. BAAN BUNUN CEVAIBINI VERİRMİSİN!...

    sebebini söyliim .. çünkü özcan Yapmayın etmeyin arkadaşlar olayları büyütmeyin diyodu... özcan bişey olduğunda özür diliyodu (ki bunu islamic çok iyi bilir..) bunu bildiğiniz için hurra özcana hücum yaptınız..

    Madem o kadar alıngandın islamic kardeş neden koskoca yazında sadece beni ele aldın???? niye o insanlardan bahsetmiyosun???

    senin le icq da rahat konuşamadım çünkü burası bir işyeri ve yanına gelip gidenler oluyo..

    En iyi fenerli nonoş fenerlidir lafımı iyi düşün islamic... tüm fenerliler nonoştur manası çıkarıyosan sana bişey demiyorum keyfi yönlendiriyosun lafı derim..

    Bir gsli olarak bizim için en iyi fb li öyledir demek oluyo.. ki bu normal bişey.. sen en iyi gsli nonoş gsli desen gülerim sana.. niye çünkü sana göre öyle , bana görede böyle.. bu lafın altından başka bi mana çıkmaz islamic (ART NİYETLİ DEĞİLSEN)...

    IsLaMiC_ForCe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yaptigim, senin özrüne karsilik Forumda yaziyla karsilik vermedigimden yapilan bir hareketti (ki aslinda degil hakaret aynisi Fenerbahceli icin yapilsa ben kahkahalara bogulurdum, ama sen! dedigin gibi hic hakaret de icermeyen resimlerinden(!) "En iyi Cimbomlu nonos Cimbomludur!" resimini ya da aptal cimbomlular lafini ne kadar dogal karsilardin cok merak ediyorum!!!! bu derece masum bir resimi düstügün durum karsisinda alet ederek savunma silahin yaptin, bir de diger yapmadigini ileri sürdügün hakaret, asagilama, yetkileri kötüye kullanma vs. BANA LÜTFEN DURDUK YERE SUÇSUZ BİRİNE HAKARETİMİ, AŞAĞILAMAMI HELE HELE YETKİYİ KÖTÜYE KULLANDIĞIMI GÖSTEREN Bİ ÖRNEK GÖSTERİRMİSİN seyleri buraya yazmiyorum, hatani kabul ettigini belirteceksen). Bunu sende cok iyi biliyorsun ve olumlu karsilayacagina kendine savunma aleti edinmek icin olumsuz yorumlayarak durumu carpitiyorsun.. Bu konuda neler yaptigimi soracaksan sana sayayim..!

    -----------------------------

    İslamic kardeşim yukardaki yazıma cvp yazarsa (ki yazarsın umuyorum) konuyu daha geniş ele alabilriiz. ama yukardada belirttiğim gibi benimde sorularım var ve bende özür istiyorum (kendi adıma değil)

    bu yukarda yazdığın yazıyı neden daha önceden yazmadın bu konuyu aramızda kapatmadıkta 3. şahıslar girdi???? ben aynısını haddim olmadığı halde fizilal için deseydim "kendini bilmezlere modluk verdin saol sana diye" fizilal ne tepki gösterirdi?

    kendinizi benim yerime koyarmısınız bi???

    Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2006
    Erkek
    IsLaMiC_ForCe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yaptigim, senin özrüne karsilik Forumda yaziyla karsilik vermedigimden yapilan bir hareketti (ki aslinda degil hakaret aynisi Fenerbahceli icin yapilsa ben kahkahalara bogulurdum, ama sen! dedigin gibi hic hakaret de icermeyen resimlerinden(!) "En iyi Cimbomlu nonos Cimbomludur!" resimini ya da aptal cimbomlular lafini ne kadar dogal karsilardin cok merak ediyorum!!!! bu derece masum bir resimi düstügün durum karsisinda alet ederek savunma silahin yaptin,
    islamic sen savunduğun degerleri yıkarak böyle bi espri yapıyosun yarın birgün biri sana başka konuda o resmi gösterip derse "hani böyle böyle idi sen bunu koymuşsun " diye o zaman napıcaktın??? sinirli anıma denk geldi ki bu herkes te vardır.. söyledim ama özürümüde diledim!!!.. sen ise hala benden özür istiyosun ya varmı böyle bişey? napiim şimdi öliimi??? bir de diger yapmadigini ileri sürdügün hakaret, asagilama, yetkileri kötüye kullanma vs.

    BANA LÜTFEN DURDUK YERE SUÇSUZ BİRİNE HAKARETİMİ, AŞAĞILAMAMI HELE HELE YETKİYİ KÖTÜYE KULLANDIĞIMI GÖSTEREN Bİ ÖRNEK GÖSTERİRMİSİN
    -----------------------------

    Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2006
    Erkek
    bu arada icqdan bana gelen yaklaşık 6 kişinin sizin için" bunlar niye böyle yapıyo, ayıp, cocukluk" demesinide bahsetmeyi unuttum.. kimbilir kaç kişi böyle düşünüyo.. onca insan sizi "abartıyo" görürken siz hala böyle yapıyosunuz... Lütfen ya..

    Küstüm oynamıyorum gibi bişey bu... bu olaylar birebir çözülmeli.. 3-5 kişiyle değil.. kimin kimle ne hesabı varsa görüşmeli konuşmalı karara bağlamalı..
    Haksızmıyım arkadaşlar...

    Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2006
    Erkek
    fizilal bunu yazdı:
    -----------------------------
    Herkese saygılar
    Destek verenlere teşekkürler
    Bu arada ben sonuna kadar GS liyim!!!!
    -----------------------------


    ya bak yazmadan duramıyorum..
    fizilal kardeş o zaman niye ben bu konuda "yapmayın arkadaşlar terbiyesizlik silin o resimleri " diye baarırken ortaya çıkıpta bir gsli olarak "arkadaşlar yapmayın" demedin benim gibide geldin en son konuştun...????


    cvp bekliyorum....

    Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek
    Hasbinallah

    yine baslioruz galiba...

    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2006
    Erkek
    malum başlıkta 10. sayfa en alt bölümde:

    HaDeS bunu yazdı:
    ---------------------
    Yazmıcam diyordum ama burda bir yanlışlık var Designer abiye tepkinizde haklısınız ama asıl tepki gösterilmesi gereken insanlara kimse tepki göstermiyor bence büyük bir erdem sahibi ki özür diledi onun önemi yok JeruSalem ve SokarCa Şerefsizlerine Hadlerini bildirmedikçe böyle kavgalar sürecektir suskunluğum devam edecektir.
    ---------------------

    ben daha bişey yazmıyorum ya yeter ittifak olupta gelmeyin insanların üstüne bu kadar...

    Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2002
    Erkek
    off ya nedir bu?? Aytek abi kapatalım abi forumu 15-20 gün kapalı kalsın nedir bu ya anasını satayım biz buraya az çok stess atmak için geliyoruz, yok birisi ben intihar edicem diyo, birisi sevgilisinden ayrılmış ben onsuz yapamam diyor, iki üç kişi kalmış yok o bana öyle dedi yok o böyle yaptı herkez gurur yapıyor ne dir bu iyice forum dağıldı bir süre kapatılmasını yada tüm konuların kilitlenmesini talep ediyorum. bir süre kapalı kalması belki bazı şeyleri değiştirir.

    Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2003
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı:
    -----------------------------
    off ya nedir bu?? Aytek abi kapatalım abi forumu 15-20 gün kapalı kalsın nedir bu ya anasını satayım biz buraya az çok stess atmak için geliyoruz, yok birisi ben intihar edicem diyo, birisi sevgilisinden ayrılmış ben onsuz yapamam diyor, iki üç kişi kalmış yok o bana öyle dedi yok o böyle yaptı herkez gurur yapıyor ne dir bu iyice forum dağıldı bir süre kapatılmasını yada tüm konuların kilitlenmesini talep ediyorum. bir süre kapalı kalması belki bazı şeyleri değiştirir.
    -----------------------------


    +10000
    şurda iki muhabbet ediyoruz.daıttınız iice.

    sözde 6500 kişiyiz ama şurda foruma katılan toplasan 200 kişi çıkmaz.üyelerin ayıklanmasını taleb ediyorum. ne biliim 6 hafta siteye giriş yapmayan atılsın falan.


    sıkı yönetim istiyorum tekrar başka yolu yok bunun.

    Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
Toplam Hit: 10670 Toplam Mesaj: 40