İsrail Soykırım Yapıyor
-
Zaten israil öldürmese bunlar birbirini gene öldürüyor, ulan hepiniz müslümansınız aklınızı s***** neden kendi insanını öldürürsün be şerefsizz
-
kardeş kanı döküyolar. Birlik sağlansa israil bu kadar zarar veremez. Ama oradaki müslümanları birbirine düşüren yine israil.
-
paranın ve teknolojinin gözü kör olsun, hiç bi ülke çıt çıkartamıyo be :(
-
Hitlerin bir sözü var çok seviyorum..
" Bir gün öldürmediğim tek bir yahudi için bana lanet okuyacaksınız " ..
-
InFlames bunu yazdı:
-----------------------------Hitlerin bir sözü var çok seviyorum..
" Bir gün öldürmediğim tek bir yahudi için bana lanet okuyacaksınız " ..
-----------------------------
Yahudileri kimse çekemiyor, çünkü başarılı insanlar , hitler yahudilere neden soykırım yaptı sanıyorsunuz çünkü yahudiler almanların ellerinden işini aldı daha doğrusu bütün rahat işlerde onlar çalışıyordu ve hitler dediki ulen burası benim ülkem benim ülkemde yahudi masa başında oturacak ben it gibi çalışacam, baktı çalış çabala bunlarla başa çıkılmıyo en iyisi kökten temizlik dedi ama onuda yapamadı. -
hoca elinden ne gelırkı seyirci kalmaktan baska.)
-
renegadealien bunu yazdı:
Zaten askerleride iyi besleniyor...
hocami stedikleri kadar asker beslesin hıyarlar adamların askere ihtiyaçları yokki tamamenteknoloji ve biyoloji üzerinesavaşıyorlar...
-
kork Allah'tan korkmayandan, utan Allah'tan utanmayandan... demişler.
bir de "inandığınız gibi yaşamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız" bu da benden sizlere hediye...
-
Günaydın, Soykırım tabiki yapılıyor hemde yıllardır var. Gel gelelim Asker İsrail Askeri değil Tüm Askerler iyi beslenir Neticede akşama kadar hareketlidir, Bol Kalori yakar. Türk Askeride iyi beslenir, Esasen Askerde en sevdğim Saatler Yemek saatleridir Dersem Ayıp olmaz sanırım.
-
hep akp'nin yüzünden
Toplam Hit: 3619 Toplam Mesaj: 34