İstanbul'da Oturan Müridler..
-
Hocalar birtane arabayı takip ediyordum. Adam ilanı yayından kaldırmış. Araba satıldı mı satılmadı mı bir bilgi yok.
İstanbul, bayrampaşa, yıldırım mahallesinde satan arkadaş.
O civarlarda oturan veya yakın olanlar bu arabayı bulup sahibinde araba hala satılık mı, numarasını rica edebilirler mi?
Yardımcı olursanız çok sevinicem..
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar birtane arabayı takip ediyordum. Adam ilanı yayından kaldırmış. Araba satıldı mı satılmadı mı bir bilgi yok.
İstanbul, bayrampaşa, yıldırım mahallesinde satan arkadaş.
O civarlarda oturan veya yakın olanlar bu arabayı bulup sahibinde araba hala satılık mı, numarasını rica edebilirler mi?
Yardımcı olursanız çok sevinicem..
-----------------------------
ben yakınım fakat bu arabayı nasıl bulacağım :S
-
Hocam yıldırım mahallesindeymiş. Arabanın olduğu sokağı falan çıkartabilir bulabilrisen sevinirim.
Okadar zamanım yok dersen yinede sağol :)
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yıldırım mahallesindeymiş. Arabanın olduğu sokağı falan çıkartabilir bulabilrisen sevinirim.
Okadar zamanım yok dersen yinede sağol :)
yarın bakarım hocam o tarafa geçeceğim inşallah denk gelirim araca
-
12 milyar çok para lan :| boşwer başka al :D
-
Profil resmimdeki aracı alıcaktım para cıkmadı okadar.
Bunu alıcam. Para buna yetiyor. :)
-
bok gibi araba
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------bok gibi araba
-----------------------------Tercih meselesi :) Sadece araç orda mı ve sahibinin numarası lazım
-
ben yıldırımlıyım..istanbul diyince giriim dedim..bakarım ben arastırırım bana mesaj at unutmayım
-
iMPaLa bunu yazdı:
ben yıldırımlıyım..istanbul diyince giriim dedim..bakarım ben arastırırım bana mesaj at unutmayım
Eyvallah hocam cok sagolasın yarın sabahtan rahatsız ederim ben seni ozaman -
hocam daha iyi ve temizleri var onlara bak :)