İşte Samsung Galaxy S7
-
https://www.youtube.com/watch?v=6Z3JhVZYIA8
Samsung olayı bitirmiş. LG G5 karşısında tutunamaz S7'nin. Gerek kamerası gerek ekranıyla efsane bir cihaz önümüzdeki sene S8 çıkana kadar. 30 dakikada sıfırdan %80'e dolan bir bataryası var.
-
S7'yi hiç beğenmedim.
S6 Edge Plus çok daha iyi
-
S6 edge 1 saatte şarj oluyor
-
şarj olma süresi şarj aletinin gücüne bağlıdır.
-
tüplü televizyon ekranı gibi olması almak için mükemmel bir sebep :P
-
Kaan bunu yazdı
Bataryanında desteklemesi gerekiyor. Geçenlerde Samsung hızlı şarj aletine Galaxy S4 takan birisinin telefonu şarj girişinden erimişti.
-
mkyb bunu yazdıKaan bunu yazdı
Bataryanında desteklemesi gerekiyor. Geçenlerde Samsung hızlı şarj aletine Galaxy S4 takan birisinin telefonu şarj girişinden erimişti.
Evde, şirkette, powerbank'ta hep 2amperlik şarj aleti kullanıyorum.
Nokia N8'den tut, samsung s2, s4, alpha, note 3, iphone vs hepsini aynı şarj aletleriyle şarj ediyoruz.
Bataryanın desteklemesi diye de bir durum yok. Sonuçta hepsi hızlı şarj olur. En fazla %10-15 zaman farkı olur.
Sadece bataryanın ömrü azalır. Birden kik der kalır.
-
2 amper evet hızlı şarj eder anca normal şarj aleti 5 volt iken Samsung'un adaptörü 9 volt akım veriyor hocam.
Hızlı şarj bataryanın ısınmasına sebep oluyor. Zaten herkesin bildiği üzerede ısı bataryanının düşmanıdır.
Hızlı şarjda son %10 kısımda telefon yavaş şarja geçer kendini soğutmak için.
Bu arada sen hangi şarj aletini takarsan tak telefon istediği kadarını alıyor. Mesala Galaxy Alpha max 1.2 amper çekiyor test etmiştim. iPhonelar ise 1 amper standart. Plus olanların 2 amper hızlı şarj desteği var batarya büyük diye.
-
s6+ da şarj aletleri hemen bozuluyo çok şilayet var bi akrabaya aldık 4 ayda bozuldu
-
Samsung'un bir salaklığıda ram yönetimi. Güya 4 GB ram var fakat ram yetişmiyor touchwizz sağolsun.