İtalyada Yaşamış/Yaşayan Mürid Var Mı?
-
selamlar
prime da bir dizi açtım rastgele 80 ler italyasında geçiyor.
https://www.imdb.com/title/tt15564662/
baya hoşuma gitti. tr de durumlar malum götü atacak yer arıyoruz. (italyaya nası giderim abeey, diye sormuyorum :P)
italyada yaşayan/yaşamış mürid varsa nasıldır?
özellikle taşra kısmı. italyanın taşrasında yaşanır mı ? milanın köyüne gitsem beni "amına koduumun rizelisi" diye dışlarlar mı ?
@italyan cidden italyan mısın :P
-
İtalyanlar yaşayış olarak bizden pek farklı değil. Özellikle bizdeki gibi hırsızları ve abazanları çok.
-
Bir yere komple tasinma plani yapmadan once gidip kisa da olsa turistik bir seyehat yapmak en dogrusu.
Git, araba kirala 20-25 gun kal.
Sonra kendin karar ver.
-
Benden de bir dizi gelsin:
https://www.imdb.com/title/tt6246232/
Tatil icin guzeldir ama ekonomik olarak dar bogaz hocam. Italya, Ispanya, Portekiz.
Is as Haydar Bas !
ComputerWolf tarafından 28/May/22 23:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Antikky bunu yazdı
Bir yere komple tasinma plani yapmadan once gidip kisa da olsa turistik bir seyehat yapmak en dogrusu.
Git, araba kirala 20-25 gun kal.
Sonra kendin karar ver.
gidicem zaten tatile hacim. gidip gormeden yasanir mi
-
ComputerWolf bunu yazdı
Benden de bir dizi gelsin:
https://www.imdb.com/title/tt6246232/
Tatil icin guzeldir ama ekonomik olarak dar bogaz hocam. Italya, Ispanya, Portekiz.
Is as Haydar Bas !
dizi icin sagol hocam.
baska ulkelere calismayi dusunuyorum. ekonomiyi hallederim heralde ya. bi de tarim ulkesi bu dedigin yerler. tarladan alinca ucuza doyuyosun bi tik . arkadas ispanyada ondan dinliyorum
-
haziran 17 'de bende italya (roma-katanya-napoli) tarafında olacağım banada verebileceğiniz tavsiyeler var ise mutlaka öğrenmek isterim
-
italyaya bende gitmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. bir tarla alıp orada çifçilik yapmak gibi bir hayalim var bir ara buna kafayı takmıştım
hanım başka ülkede yaşamak istemiyoru diye tutturdu yaşyan yada giidecek arkadaşlar
oranın sarı sayfasının kopyasının linkini paylaşırsa sevinirim yabancıların tarla arazi alma durumu nedir
-
erdem358 bunu yazdı
italyaya bende gitmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. bir tarla alıp orada çifçilik yapmak gibi bir hayalim var bir ara buna kafayı takmıştım
hanım başka ülkede yaşamak istemiyoru diye tutturdu yaşyan yada giidecek arkadaşlar
oranın sarı sayfasının kopyasının linkini paylaşırsa sevinirim yabancıların tarla arazi alma durumu nedir
bu bir euroya evler muhabbetini duydum ama alabileceğimizi hiç düşünmediğim için google da bile aramadım. zaten türkiyeden birilerine bi köyden ev veriyolarsa gidip orda yaşanmaz. ne kadar pakisi afganı hindusu surisi varsa dolmuştur oraya. kabul etmesekte bu adamlarla aynı kategorideyiz.
normal arazi alma konusundaysa bi kısıt yok bildiğim kadarıyla avrupada. alabiliyosun kafana göre. ülke spesifik olarak prosedürleri öğrenmek istersen facebookta her ülke için grup oluyo "xx te yaşayan türkler" diye. oralara sorarsan bilgili birileri yardımcı olur. (almanya, hollanda, polonya gibi popi ülkelerin grupları baya keko. onları siktiret direkt. 10 posttan 3 tanesi "hollanda vizesi aldım bunla amerikaya nası giderim" )
-
Benim arkadaş italyada , çok sağlam 3d ci italyanca olmadan zor diyor.
-
Bir projede birkaç İtalyan ile çalışmıştım, bizim Türklerin Avrupa görmüş hali. Kafa yapısı itibariyle neredeyse bizimle aynı. Belki de bana öylesi denk geldi. Arkadaş canlısı tiplerdi. Uygun vize ile gittikten sonra mülk edinme konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum. Sorun olursa da yaparsın bir İtalyan sevgili kapılar açılır :) (Evliysen son cümleyi gözardı et :)