folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İtalyada Yaşamış/Yaşayan Mürid Var Mı?

İtalyada Yaşamış/Yaşayan Mürid Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

selamlar

prime da bir dizi açtım rastgele 80 ler italyasında geçiyor. 

https://www.imdb.com/title/tt15564662/

baya hoşuma gitti. tr de durumlar malum götü atacak yer arıyoruz. (italyaya nası giderim abeey, diye sormuyorum :P)

italyada yaşayan/yaşamış mürid varsa nasıldır? 

özellikle taşra kısmı. italyanın taşrasında yaşanır mı ? milanın köyüne gitsem beni "amına koduumun rizelisi" diye dışlarlar mı ?

@italyan cidden italyan mısın :P

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İtalyanlar yaşayış olarak bizden pek farklı değil. Özellikle bizdeki gibi hırsızları ve abazanları çok.

https://www.youtube.com/watch?v=tzQuuoKXVq0

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bir yere komple tasinma plani yapmadan once gidip kisa da olsa turistik bir seyehat yapmak en dogrusu.

Git, araba kirala 20-25 gun kal.

Sonra kendin karar ver.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Benden de bir dizi gelsin:

https://www.imdb.com/title/tt6246232/

Tatil icin guzeldir ama ekonomik olarak dar bogaz hocam. Italya, Ispanya, Portekiz.

Is as Haydar Bas !

ComputerWolf tarafından 28/May/22 23:33 tarihinde düzenlenmiştir

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Antikky bunu yazdı

Bir yere komple tasinma plani yapmadan once gidip kisa da olsa turistik bir seyehat yapmak en dogrusu.

Git, araba kirala 20-25 gun kal.

Sonra kendin karar ver.

gidicem zaten tatile hacim. gidip gormeden yasanir mi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    ComputerWolf bunu yazdı

Benden de bir dizi gelsin:

https://www.imdb.com/title/tt6246232/

Tatil icin guzeldir ama ekonomik olarak dar bogaz hocam. Italya, Ispanya, Portekiz.

Is as Haydar Bas !

dizi icin sagol hocam.

baska ulkelere calismayi dusunuyorum. ekonomiyi hallederim heralde ya. bi de tarim ulkesi bu dedigin yerler. tarladan alinca ucuza doyuyosun bi tik . arkadas ispanyada ondan dinliyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

haziran 17 'de bende italya (roma-katanya-napoli) tarafında olacağım banada verebileceğiniz tavsiyeler var ise mutlaka öğrenmek isterim

salla gitsin ölecez zaten :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

italyaya bende gitmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. bir tarla alıp orada çifçilik yapmak gibi bir hayalim var bir ara buna kafayı takmıştım 

https://www.ntv.com.tr/galeri/dunya/italyada-1-euroya-evler-satisa-cikti-630-binadan-250si-satiliyor,UyKgJGw_TkeQAjSx6uZmyQ

hanım başka ülkede yaşamak istemiyoru diye tutturdu yaşyan yada giidecek arkadaşlar 

oranın sarı sayfasının kopyasının linkini paylaşırsa sevinirim yabancıların tarla arazi alma durumu nedir 

Yav he he
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    erdem358 bunu yazdı

italyaya bende gitmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. bir tarla alıp orada çifçilik yapmak gibi bir hayalim var bir ara buna kafayı takmıştım 

https://www.ntv.com.tr/galeri/dunya/italyada-1-euroya-evler-satisa-cikti-630-binadan-250si-satiliyor,UyKgJGw_TkeQAjSx6uZmyQ

hanım başka ülkede yaşamak istemiyoru diye tutturdu yaşyan yada giidecek arkadaşlar 

oranın sarı sayfasının kopyasının linkini paylaşırsa sevinirim yabancıların tarla arazi alma durumu nedir 

bu bir euroya evler muhabbetini duydum ama alabileceğimizi hiç düşünmediğim için google da bile aramadım. zaten türkiyeden birilerine bi köyden ev veriyolarsa gidip orda yaşanmaz. ne kadar pakisi afganı hindusu surisi varsa dolmuştur oraya. kabul etmesekte bu adamlarla aynı kategorideyiz.

normal arazi alma konusundaysa bi kısıt yok bildiğim kadarıyla avrupada. alabiliyosun kafana göre. ülke spesifik olarak prosedürleri öğrenmek istersen facebookta her ülke için grup oluyo "xx te yaşayan türkler" diye. oralara sorarsan bilgili birileri yardımcı olur. (almanya, hollanda, polonya gibi popi ülkelerin grupları baya keko. onları siktiret direkt. 10 posttan 3 tanesi "hollanda vizesi aldım bunla amerikaya nası giderim" )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

Benim arkadaş italyada , çok sağlam 3d ci italyanca olmadan zor diyor.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Bir projede birkaç İtalyan ile çalışmıştım, bizim Türklerin Avrupa görmüş hali. Kafa yapısı itibariyle neredeyse bizimle aynı. Belki de bana öylesi denk geldi. Arkadaş canlısı tiplerdi. Uygun vize ile gittikten sonra mülk edinme konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum. Sorun olursa da yaparsın bir İtalyan sevgili kapılar açılır :) (Evliysen son cümleyi gözardı et :)

Toplam Hit: 1971 Toplam Mesaj: 16
italia italya