folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İtirafname Ve Veda

İtirafname Ve Veda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LCFR
    LCFR's avatar
    Erkek

böylelerine ilginç kişilik denmez kişiliği bozuk denir ikincisi vardır ip..nin bir sinsi planı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

Hoca sana banlanmayacağımı bilsem "sittir dit lan ipne" derdim.. ama bu hem bana hem sana zarar verir..

Gel şu mübarek günlerde seni yaratanı tanı, biraz kendini zorla.. aslında zorlamana gerek yok eğer kalpte varsa o yola girecektir. Fakat bilader sanane diyenleriniz olabilir ? bende söyleyeyim her müslümanın görevidir kişileri imana,islama davet etmek

VS... 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    z chanın üyeliği hacklenmiş olmasın, yada sarhoş filan...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

PIROMANTANRI bunu yazdı:
    -----------------------------
    a.k ben keriz durumuna düştüm şimdi :D

Haklıydınız; eleştirilerimi bir amaç doğrusunda yapıyordum ve bunu da "islamdan, Allahtan ve Hz.Muhammed'densoğutma" ideolojisiyle destekliyordum. Yöntemim kurnazca sayılırdı, eleştiriye açtığım en temel dini prensiplere gelen küfürlü yorumları kullanarak kendime "reyting" ve "yoldaş" kazanacaktım. İkisi de tuttu tabi,

bunu ben sölediimde orada karsı cıkmayı biliodun noldu simdi? 

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

5 seneden fazla netteyim adsl den önce bağlanıyordum nete.Adsl oldu şu bu iice bağlandım.Peki bu kadar senede ne öğrendim neye yaradı?Htm mi asp mi php mi hack mi huck mu siteye dalıp sabah 5 e kadar oturmamı koyayım...

Sadece asosyal oldum milletle muhabbet edemiyordum.Yaşıtlarımda öküz gibi çevre vardı, kızlar şu bu.Dedim böyle olmaz bir kaç destek yardım, kitap, beden dili, psikoloji büykülerden yardım (pompacılardan) son 4 aydır aşırı çevre yaptım mutluyum.Huzurluyum.Milletle muhabet sohbet, çevre, kızlar şu bu kafam rahat.

Diyorum ki allah belamı versin internette geçirdiğim zamanların hepsi kaydı bana.Sonra düşünüyorum da bu kadar dibe batmasaydım su üstüne dibten güç alıp çıkamazdım.Herşeyde bir hayır var dedim.

Nette neler geldi başıma neler geçti.Kaç şerefsiz nasıl güvencelerimi boşa çıkarttı onlarca adamın bana güvenmesini boşa saydı.Sonunda ne oldu hiç biri mikimde diiilll..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:

PIROMANTANRI bunu yazdı:
    a.k ben keriz durumuna düştüm şimdi :D

Haklıydınız; eleştirilerimi bir amaç doğrusunda yapıyordum ve bunu da "islamdan, Allahtan ve Hz.Muhammed'densoğutma" ideolojisiyle destekliyordum. Yöntemim kurnazca sayılırdı, eleştiriye açtığım en temel dini prensiplere gelen küfürlü yorumları kullanarak kendime "reyting" ve "yoldaş" kazanacaktım. İkisi de tuttu tabi,

bunu ben sölediimde orada karsı cıkmayı biliodun noldu simdi? 

ben Z-CHAN'ın açtığı diğer konular ve yürüttüğü yıpratma çabası hakkında bir şey söylemedim.

o konuda sadece açık bir şekilde islam karşıtı bir söylevde bulunmadığını savundum.

genel amacını bilmiyordum, zxaten o konuda da yorum yapmadım...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Isabet olmus...bundan sonra bilmedigin seyler hakkinda yorum yapmaman dilegiyle.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Selametle...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    bence ters cevaplar vermeyin sinana adam büyüklük etmiş gelmiş özür diliyor..ve bazı şeylerin farkına vardığına inanıyorum dini açıdan yada iman'i açıdan değil insanlık açısından..Görüşlere Saygı Her İdeolojide vardır..Fakat ateistlerin biçoğu(istisnalar dışında) islama saldırmayı kendilerine huy edinmişlerdir..sinanla zamanında çok konustuk ettik..Her konusmamızda onu saygıya davet ettim..Saygı olmadan sevgi olmaz beyler..Sinan seninde siteden soyutlanmana gerek yok bence devam et fakat seni ilgilendirmeyen konulara dalmazsın olur biter..Ben anlamıyorum çevremde o kadar arkadaşım var ateist..İslami bi konu acıldımı cır cır öterler şaşırıyorum onları ilgilendirmeyen bi konu yani neden dalmayı seviyorlar bilmiyorum ama sinan artık anladı gibime geliyor..yeterki dostluk kardeşlik olsun gerisi boş..en büyük ateist olsanda en büyük müslüman olsanda bazı konularda sesini cıkartmayıp saygıyla sûkut etmeyi bilmek gerekir..Oku diyorum ama taraflı okuma! kaynağına in..Aç Kuran'ı ordan bak ama mealden hiçbirimiz bişey anlayamayız..Aç Zahir Tefsirine Batın tefsirine bak..Dış anlama İç Anlama bak..Sinana zamanında bir çok e-kitap yolladım al abi aradığın cevaplar burda diye ama buraya bikaç konu açınca hiçbirini okumadığını anladım..Okuyun abi yeterki okuyun her konuda bi bilginiz bi fikriniz olsun..Komunizmmi öğreneceniz açın marxtan okuyun isevilikmi öğreneceniz açın Barnabas incilini okuyun! Evrimmi gidin darwine bakın Faşizmmi gidin köküne bakın ülkücülükmü gidin türkeşini atsızını okuyun solculukmu devrimcilikmi gidin temelindeki kaynağındaki insanları okuyun..Çünkü sonradan özetlenmiş her kitapta taraflı bi yorum vardır..Doğru insanlarla beraber olup doğruyu öğrenin..K.Bakmayın bunlar asla nasihat değil ki ben nasihat edebilecek kadar büyük bi insan değilim ama bi kardeş bi abi tavsiyesi bunlar sinan senin içinde..Sinana yüklenmeyin sinan gelmiş burda adam gibi özür dilemiş hataları olduğunu belirtmiş siz hala üstüne gidiyorsunuz ama adam büyüklük etmiş helal olsun..!

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    niyet ettim holyone rızası için tahribat.com orucu tutmaya diyor sanırım ilginç kişilikli arkadaşımız :)
Toplam Hit: 6320 Toplam Mesaj: 45