Japonlar İnsan Değil!
-
-
insafsızlık..sadece insafsızlık..
-
Bunu sadece Japonlar yapmıyor.
-
Ekmek parası + 21.yy canavarlığı keşke bu kadarla sınırlı olsaydı.
-
İğrenç.Allah cezalarını versin.
Fakat Japonlar insan değil denmesini doğru bulmuyorum birkaç kendini bilmezin yaptığı pisliği bir milletle bağdaştırmak doğru değil. -
Hayvanlara yazık, bunları yapanlar ise zaten hayvanlardan da aşağı yaratıklar ya bu kadar da olmaz ki :| bunlarda vicdan denilen bir şeyden eser yok resmen :S
-
adi herifler...bide KURBAN bayramına katliam diyor bu gavurlar:|
-
bi vidyoyla bi milleti insanlıktan cıkartmışsın
helal olsun nediyim
-
neden vicdansızlık falan gibi bir şekilde düşünüyorsunuz?
Tamam belki yöntemleri biraz tuhaf biraz acı verici yunusların sevimliliğide göz önüne alındığında bu katlanılmaz gibi görünüyor doğru.
Ama adamların belirli bir limitleri belli bir avlanma oranları var.
Siz kurdun kuzuyu avlamasını ceylanı aslanın kapmasını doğal bir hadise olarak izliyorsunuz. Haktır diyorsunuz. Eğer avlanmazsa kurtlar kuşlar, otçul hayvanlar tehlike yok nasolsa neslimiz tehdit altında değil hesabı üremeyi kesiyor. Bu kanıtlanmış bilimsel bir gerçek olarak ortada duruyor. Japonlarda kendilerine verilen avlanma izinlerinin yeterlilik verdiği limite kadar belirli miktarda yunusu avlıyor. Bunda bir şey yok. Ha yunus, ha hamsi yeme o zman hamsiyi yengeci palamudu.
Avlanırsa azalmazki?
Bilakis neslimiz tehlikede güdüsüyle kurtulanlar üremeye devam eder ve bu döngü böylece sürer gider.
Ben tekniklerini doğru bulmadım ama avlanmalarında yiyecek olarak değerlendirmelerinde yanlış bir şey göremedim. Kaldı ki japonya gibi büyük bir kısmı dağlık olan tarımsal arazisi nüfusa nispetle az olan besin ögelerinin çoğunluğunu deniz mahsulleri ile bezenmiş bir toplumun yunus, balina, bilmem ne deniz fingirdeği gibi yemişlerle sofra bezemesi aliyyül aladır. Ne yapsınlar adamlar birbirini mi yesin yani?
-
Yahu bu ineklere nefret nedir ben bunu anlamıyorum
Biri yunus öldürünce,
'Iyy cani' oluyor.
Ya da ne biliyim bir Maymun beyni yiyince
'İğrenç adam' tepkisini yiyor.
İnek ne?
O hayvan değil mi?
Onun hakları yok mu?
Onun gözünden beynine heryerini yiyoruz?
Onları neden kimse korumuyor?
P.S.: Video açılmadı ama yorumlardan avlanma taktiklerini takdir etmemem gerektiğini çıkardım.
-
O.Ç lari diyorum bunlara baskada birsey demiyorum. ..