Kablosuz ADSL Modem Hakkında
-
Arkadaşlar.. Biz 4 arkadaş aynı mahalle içinde evlerimiz birbirine 100 ile 200 m arasında aynı hat üzerinden internet kullanmak istiyoruz.Aradığım bu dağıtımı yapacak bir kablosuz modem. Bu mümkünmüdür. Mesafelerden dolayı zorluk yaşarmıyız. Bağlantı hızlarımız yavaşlarmı. Bu konuda önerebileceğiz bir modem varmıdır.Görüşlerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.
Not: Umuyorumki konuyu doğru yere açtım. -
wrales al dagıtım yap mahledeki herkes beleş baglansın nete:D modemler var kablosus ama sadece tek kulanıcı kablusus kulanabiliyor ethernet karta takıyorsun antenli bi alet var taktıktan sonra 100 m içi kulanabiliyorsun ama 200 mt az deil bence wrales kullan daha iyi olur bence bide wralesleri sor
-
ama ya wireless leri mahalleden gözü açık biri kullanırsa en iyisi diğer iki arkadaşın wireless yaptırsın sende onlarınkinden çal :D
-
Mahalle dediğime bakmayın, köy köy. zaten oturduğum köyde 4 bilgisayar var.
-
Bu konuyu cumputer'e havale ediyorum :))
-
100 ile 200 metre açık alanda çeker bi sorum olmaz(kopmalar
yasanabilir) ama eger kapalı alan ise yani ev velan ona benzer bişe var ise arada en fazla 100 metre çeker derim biz aztech kulanıyoruz bazen kopmalar yapsada baya hızlı hem
54 luk bi transfer hızı var alacaksan daha yukseğini almalısın bence marka istiyosan vallaha USRobotics veya datron derim kullanmasamda çok fazla kurulumlarını yaptım hiç şikayet gelmedi vallaha
arada bişiler varsa ayrı bi wireles anten alman gerekebilir.. -
yansiticilar var ama tabi turkiyede varmi bilmiyorum illaki vardir ... universtelerde kullaniyolar sanirim ...
-
bak evde parabolik şekilde bi tava varsa onu kullan
ben kullandım burdan 1km ötedeki ağlara kadar görebiliyorum
-
Kreston parabolik tava ne ?
gorebiliyorum dedigil dizustu vardir onunla yakaliyorsun sanirim. biraz detayli anlatabilirmisin ? -
cidden hocam bende merak ettim biraz açarmısın ?
-
Toplam Hit: 5098 Toplam Mesaj: 20