Kadın Vermeye Hazır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    "Kadın Vermeye Hazır" diyen Okan Bayulgen için 2 Yıl Hapis istendi.

Lerzan Mutlu için programında "Kadın vermeye hazır" diyen Okan Bayülgen'e iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

"Televizyon Makinası" adlı programında şarkıcı Lerzan Mutlu'nun klibini izlerken, "Kadın vermeye hazır, şimdi verecek" diyen Okan Bayülgen hakkında dava açıldı. Mutlu, ünlü şovmen için 50 bin YTL'lik tazminat davası açtı ve "kişilik haklarına hakaret edildiği" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İfadesi alınan Okan Bayülgen, "Hakaret kastım yoktu" diyerek kendini savundu. Savcılık da suç kastı bulunmadığı gerekçesiyle "takipsizlik" kararı verdi, ancak Lerzan Mutlu Üsküdar Ağır Ceza Mahkemesi'ne itiraz etti. Dosyayı inceleyen mahkeme, "yeterli delil bulunduğu" gerekçesiyle yargılamanın yapılmasını istedi. Bunun üzerine Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı, Bayülgen hakkında iki yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Ünlü şovmenin yargılanmasına önümüzdeki günlerde Kadıköy 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

Gerçekten komik :) Okan Bayulgen ilk dediği anda o lafı Gözlerimden yaş gelinceye kadar gülmüştüm.Şimdi dava açılmış sizce ne olur bu dava :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    ya bu Lerzan Mutlu zaten Mutlu bi orspu .. para kazanmak yada gündemde kalmak için böyle kevaşelik yapıyor.. vermeye hazır bencede a.q kalatı :D çok küfür ettim nedense.. ama okan malındada suç var ne çağırıon böyle kevaşeleri programa dimi..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    okana bişecikler olmaz bulur yırtarını,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    parafuso
    parafuso's avatar
    Erkek
    NE olacak okana 2 espri yapar hakim mahkemeyi bitirir :D

P@R@FUSO
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    okan bayulgen çok fazla espiri yapan biri değilki ama bi yolunu bulur.Hakime espiri sökmez ama yinede bi yolunu bulur kurtulur bişicik olmaz:)

Lerzanda vermeye hazır işte naz yapıo :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Karı istiyodu abu ben canlı seyrettim:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zynp92
    zynp92's avatar
    Dişi

karıya bk ya hm suclu hm orspu

açılın ben doktorum:P
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    zynp92 bunu yazdı:
    -----------------------------

hemcinsini savunmadığın için alkışkıyorum aplacım. bide bu muhabbet yeni değil bayadır var. lerzanda o cilveli kevaşelik varken isteyende çok olur verecekte cok adam bulur :} 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    oylede olsa lerzan mutlu gibi bircok kadin var bence hakaret etmesi yannis kardesim.sanki okan bayulgen cokmu temiz adam.ikisinide at cope gitsin.bunnar iste benim midemi bulandiriyo bu hayat.lerzanin o yasta kalca sallamasi canakkale gecildi beyler

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    zynp92 bunu yazdı:

seni sitenin hortçusu ilan ettim bu mudur budur:D

ayrıca ben hala şaka olduğuna inanmak istiyorum... 

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    okan da bi kere güzel espri yapmış mahkemeye vermişler :D

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 2846 Toplam Mesaj: 13