Kaptan Tsubasa 1-128

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

     

    https://tr.wikipedia.org/wiki/Kaptan_Tsubasa

    Kaptan Tsubasa (Japonca: Kyaputen Tsubasa), 1981'de Yoichi Takahashi tarafından yaratılmış bir manga serisidir. Manga popülerlik kazanınca aynı isimle anime olarak da uyarlanmıştır. Öykü bir Japon genç takımın ve onun yıldız oyuncusu Tsubasa Oozora'nın yaşadıklarını anlatmaktadır. Türkiye'de "Küçük Golcü" olarak da yayınlanmıştır.

    Manga olarak çıkan serileri; 1981-1988 arasında Captain Tsubasa, 1994-1997 arasında Captain Tsubasa: "World Youth" Saga, 2001-2004 arasında Captain Tsubasa: Road to 2002 ve 2005'ten 2008 kadar Captain Tsubasa: Golden 23 olarak yayınlandı. Şimdi ise Captain Tsubasa: Kaigai Gekito Hen in Calcio olarak yayınlanmaktadır. Ancak Captain Tsubasa: Golden 23 bitmemiş, ara verilmiştir.

    Daha sonra animeye çevrilen seri 1983-1986 arasında Captain Tsubasa ismiyle yayınlandı. 1985-1986 arasında dört tane filmi çekildi. 1989'da serinin devamı Shin Captain Tsubasa adını aldı. Sonradan çıkan seriler 1994-1995 arasında Captain Tsubasa J, daha sonra Captain Tsubasa: Holland Youth ve 2001-2002 arasında Captain Tsubasa: Road to Dream isimleriyle yayınlandı.

     

    Karakterler;

     

    • Tsubasa Ozora: (d. 27 Temmuz) 10 numarayı giyen orta saha. Roberto Hongo tarafından keşfedilmiştir ve Wakabayashi'nin yokluğunda karma takıma kaptanlık yapmıştır. Kendine özel şut teknikleri vardır. Nankatsu macerası Ryo İshizaki ile tanışmasından sonra başlamış ve şehre gelir gelmez ilk işi Shutetsu kalecisi Genzo Wakabayashi'ye meydan okumak olmuştur. Milli takıma kadar yükselir ve dünyaca meşhur bir futbolcu olmayı başarır. Röveşatalarıyla ve Drive şutu ile bilinir.Hikayenin sonunda Barcelona'da kariyerini sürdürür.
    • Kojiro Hyuga: (d. 17 Ağustos) Meiwa FC'nin kaptanıdır. Küçük yaşlardan beri futbola ilgi duyar. Babası o çok küçükken ölmüştür. Yaşadığı sorunlar nedeniyle karamsar bir kişiliği vardır. Annesi okul masraflarını karşılayabilmek için çalışır ve Kojiro bundan hiç memnun değildir. Futbol bursu ile Toho'ya gider ve Toho takımının 10 numaralı kaptanı olur. Sert bir oyun tarzı vardır. Özel şutlarının adı Kaplan Şutu, Neo Kaplan Şutu ve Raiju Şutudur. Hikayenin sonunda Juventus ve Reggiana'da oynamıştır.
    • Genzo Wakabayashi: (d. 7 Aralık) 22 numarayı giyen kalecidir. Taktığı şapka ile dikkat çeken, çok az gol yiyen bir kalecidir. Hislerini kendisine saklar ve takım arkadaşlarına saygılıdır. Çocukluğundan beri en büyük isteği dünyadaki en iyi kaleci olmaktır. Önemli özelliklerinden biri de ceza sahası dışından gol yememesidir. Anime boyunca sadece 3 kişi ona ceza sahası dışından gol atabilmiştir. Mangada Naturezza orta sahadan röveşata ile , filmde ise Schneider orta sahadan sadece Genzo için özel olarak geliştirdiğiMirage şutuyla gol atabilmiştir. Genzo Wakabayashi hikayenin sonunda Bayern Münih takımında olan Karl Heinz Shneider'i yenmiştir.
    • Taro Misaki: (d. 5 Mayıs) 11 numarayı giyen orta saha. Tsubasa'nın en iyi arkadaşıdır. Tsubasa ile "Altın İkili"yi oluşturmuştur.Babasının gezici ressam olması nedeniyle Japonya'daki birçok yeri ve hikâyenin ileriki kısımlarında da Dünya çapında bazı yerleri gezmiştir. Bu yüzden birçok karakterle beraber oynamıştır. Güleryüzü ve yetenekleri ile dikkat çeker. World Youth serisinde kamyon çarpmıştır. Hikayenin sonunda Fransa'da top koşturmaktadır.
    • Jun Misugi: (d. 23 Haziran) 14 numarayı giyen orta saha ve koç. Çok büyük bir yetenek olmasına karşın kalp.sorunu yüzünden kısa süreler oynayabilmiştir. Ancak daha sonra tamamen düzelmiştir. Taktik okumakta çok ustadır. Kendisine Futbolun Prensi denilmektedir.
    • Hikaru Matsuyama: Furano takımının kaptanıdır. Başına taktığı beyaz bandana ile dikkat çekmektedir. Japonya Milli Takımı'nda ön liberodur. Eagle Shoot(Kartal şutu) adında bir özel şutu vardır.
    • Ryo İshizaki: (d. 23 Aralık) 4 numarayı giyen defans hikâyenin en başından beri Tsubasa'nın en yakın arkadaşlarındandır. Tekniği ve yeteneği Tsubasa'nınkinin yakınından bile geçmemesine rağmen azmi ve isteğiyle Milli Takımda yer almayı başarmıştır. Yüz Bloğu'yla yakından çekilen çok sert birkaç şutu durdurabilmiştir.
    • Makoto Soda: (d. 10 Temmuz) 7 numarayı giyen defans oyuncusu. Hakemden gizli olarak karşısındakini nasıl sakatlayacağını bilir. Hızlı bir oyuncudur ancak her an biriyle kavgaya tutuşabilir. Yıldız katili adlı bir lakabı da vardır. (Rakibin yıldız oyuncusunu sakatlamaya dair girişimleri olduğu için.) Kamisori Savaşcısı diye de anılır. Jilet Şutu adında bir özel şutu vardır.
    • Hiroshi Jito: (d. 29 Nisan)5 numaralı defans. Çok iri bir defanstır ve bu nedenle blokta pas kesmede iyidir. Tsubasa'nın omzunu kırmıştır.
    • Sano:Jito ile birlikte "ikili oyun" ile bilinen bu karakter minyon yapılı sevimli bir çocuktur. Jito kaleye doğru şut çeker Sano araya girip kafa vuruşu yapıp kaleciyi yanıltır.
    • Takeshi Sawada:(d. 12 Temmuz)15 numarayı giyen kariyerine Meiwa’da başlamış bir orta saha, sağ kanat oyuncusudur. Kojiro Hyuga'ya çok büyük bir saygı ve sevgi duyar ayrıca Kojiro Hyuga’nın en yakın arkadaşıdır. Taktik ve pasda kendini çok iyi geliştirmiş bir oyuncudur. Meiwa’da 2 sene oynadıktan sonra Hyuga ile beraber Toho takımında yer almıştır. Nankatsu ile maçlarında takımda Hyuga ile birlikte çok iyi işler başarmıştır. Japonya genç takımı seçildiğinde Sawada takıma sağ kanat oyuncusu ve as oyuncu olarak seçilmiştir. Japonya-Almanya maçında, golün asistini Hyuga ile yapmışlardır. Diğer maçlarda da çok işe yaramıştır ve büyük beğeni almıştır.
    • Shun Nitta: (d. 22 Mart) 90 numarayı giyen forvet. Genç bir oyuncudur. Kısa zamanda hızlanmasıyla dikkat çekmektedir. 11 saniyenin altında 100 metreyi koşabilir. Otomo forması altındayken Nankatsu'yu yenme imkânı doğmuşken, o bu imkânı bir şut antrenmanına çevirerek harcamıştır. Bazen saldırganlaşsa da birçok oyuncu tarafından saygı duyulan bir oyuncudur. Daha sonradan Karate sanatı ile de ilgilenmiştir.
    • Ken Wakashimazu: (d. 29 Aralık) 17 numarayı giyen kaleci. Eski bir karateci olması nedeniyle kalecilikte bu yeteneklerini kullanır. Hyuga'nın yakın arkadaşıdır. Wakabayashi ile bir rekabet içindedir. Son seride forvette oynamışlığı vardır. Lakapları Karate Keeper ve Shugoshin'dir.
    • Mamoru İzawa: (d. 20 Aralık) 8 numarayı giyen orta saha. Genelde yedek oturmaktadır. Uzun boyu nedeniyle hava toplarında çok etkilidir. İzawa, Taki ve Kisugi ile birlikte Şuutetsu Üçlüsünü oluşturur.
    • Teppei Kisugi: (d. 15 Mayıs) 19 numarayı giyen forvet. Genelde yedek oturmaktadır. Taki ve İzawa ile birlikte hızlı paslarıyla dikkat çeken bir üçlü oluşturmuşlardır. Shutetsu'nun önemli gol silahlarından birisiydi.
    • Hajime Taki: (d. 8 Ağustos) 13 numarayı giyen forvet. Genelde yedek oturmaktadır. Kisugi'nin iyi arkadaşı olan Taki hızlı top sürmesiyle dikkat çeker. Güzel ortaları vardır.
    • Shingo Takasugi: Japonya Milli Takmı'nda 6 numaralı savunma oyuncusudur. İri bir yapıya sahiptir. Kojiro Hyuga'yı faul yaparak durdurabilmiştir. Karma takıma Shutetsu'dan seçilmiştir. Kafa toplarında çok etkilidir.
    • Masao Tachibana: (d.28 Temmuz) Müthiş bir forvet oyuncusudur. Kardeşi Kazuo ile birlikte süper hareketleri vardır. Nankatsu'nun başına birçok kez bela olmuştur.
    • Kazuo Tachibana: (d.30 Kasım) Hem hızı, hem tekniği, hem de bitiriciliğiyle tanınır. Kardeşi Masao ile birlikte bitirici hareketleri vardır.
    • Shingo Aoi: Japonya Milli Takımına 2002 Dünya Kupasında Bay Katagiri tarafından alınmıştır. İtalyan Liginde İnter'de oynayan ve Tsubasa hayranı olan Shingo, bulunduğu konuma çok çalışarak gelmiş ve Hollanda karşısında son dakikalarda attığı beraberlik golü ile milli takımdaki ilk gölünü atmıştır. 20 numaralı formayı giyer.
    • Hanji Urabe:Karma takıma Nshigoqau futbol takımından seçilmiştir. Bir dönem Real Japan'da 7 numaralı formasıyla Japonya'ya karşı oynamasına rağmen daha sonra Milli Takıma çağrılan defans oyuncusudur. Otomo'nun kaptanıdır. Urabe, Kişida, Nakayama ve Mazao ile Otomo dörtlüsünü oluşturur.
    • Karl Heinz Schneider: (d. 4 Temmuz) 11 numarayı giyen forvet. Alman takımının kaptanıdır. Wakabayashi'nin en çok korktuğu forvettir. Oyuncu Tsubasa'ya hem yetenekleri yönünden hem de iyi kalpliliği yönünden benzer. Fire, Non-Fire ve Mirage Shoot'u ,kalecilerin korkulu rüyasıdır. Wakabayashi'nin başına bela olmuştur. (Karl Heinz Rummenige'den esinlenilerek yapılmıştır.)
    • Hermann Kaltz: Alman milli takımının vazgeçilmez oyuncularındandır. Birebir markajın ustasıdır ve Captain Tsubasa serisinin ağır toplarındandır.
    • Carlos Santana: (d. 1 Mayıs) 11 numarayı giyen forvet. Brezilyalıdır. Tsubasa'ya birçok kez rakip olmuştur.Onu da Roberto çalıştırmıştır. Schineider'in "Mirage", Tsubasa'nın "Drive" şutunu çekebilir. Lakabı "Soccer Cyborg"'dur.
    • Kumi Sugimoto: Sanae'nin en iyi arkadaşıdır. Önce Tsubasa'ya aşık olmuş, daha sonra Sanae'yi sevdiğini öğrenince ikisinin birlikte olmasına yardım etmiştir.
    • Roberto Hongo: Oynadığı bir maçta aldığı bir darbeyle oluşan gözündeki ağır retina hasarı nedeniyle emekli olan Japon asıllı Brezilyalı bir futbolcu. Tsubasa'yı eğitmiş ve Nankatsu ilkokul takımını yönetmiştir. Hikayenin ileri ki kısımlarında Brezilya Genç takımının da antrenörlüğünü yapar.
    • Ramon Victorino: Uruguay milli takımının kaptanıdır. Serinin en hızlı karakterlerinden biridir. 100 metreyi 10 saniyenin altında 36 km/h ile koşabilir. Lakabı "Kara Panter"dir.
    • Salinas: Brezilya kalesini koruyan atletik kalecidir. Final maçına kadar tek bir gol bile yememiştir.
    • Juan Diaz: Arjantin takımının kaptanıdır. Tsubasa gibi Drive Shoot (Kavisli Vuruş) tekniğini kullanabilir. Sahanın içinde farklı akrobatik hareketler yapabilir. Aniden hızlanabilen çok yetenekli bir oyuncudur. Maradona'dan esinlenerek yapılmış bir karakterdir.
    • Ryoma Hino: World Youth Manga serisinde ortaya çıkmış bir karakterdir. Aslen Japon olup, Uruguay'da doğup büyüdüğü için Uruguay uyruğuda vardır. Ve zaten Hyuga ile olan rekabeti, onun Uruguay'ı milli takım olarak seçmesine neden olmuştur. Ramon Victorino'yla güzel bir ikili olup, Uruguay'ın gerçek gücünün ortaya çıkmasını sağlamıştır.
    • Elle Sid Pierre: Fransa'nın kaptanıdır ve Misaki'yi iyi tanır. Fransa'da düzenlenen gençler şampiyonasında Tsubasa'ya yarı finalde rakip olacaktır. Çok hızlı ve etkili bir oyun anlayışı vardır ve sert şutları ile meşhurdur. Kendisine Sahaların Artisti ve Sahaların Sanatçısı denilmektedir.
    • Rui Napoleon: 20 numaralı Fransa'nın Pierre ile beraber çok iyi anlaşan oyuncusudur. Kendine özgü olan Canon şutu çok etkili ve serttir. Kavgacı bir yapıya sahiptir her an herkesle kavga edebilir hocasıyla bile.
    • Gino Hernandez: İtalyanların sahip olduğu dünyanın en iyi kalecilerinden biridir. 16 yaş altı Dünya Şampiyonasında Hyuga sağ elini Kaplan vuruşuyla sakatlamıştır. Maçtan sonra Japonya takımıyla dalga geçtikleri için özür dilemiştir.
    • Sanae Nakazawa: Nankatsu'nun tribün amigosudur. Tsubasa'ya ilgi duyar ve çoğu maçta duygulanıp ağlar. Tsubasa'nın eski komşusu olan Yayoyi ile aralarında kötü bir bağ vardır. Son serilerde Tsubasa ile evlenir ve hamile olduğu anlaşılır.
    • Yayoyi: Tsubasa'nın Nankatsu ya taşınmadan evvelki komşu kız arkadaşıdır. Jun Misugi'nin takım kaptanlığı yaptığı Musashi okulunun menajeri olan kızdır.
    • Yuzo Morisaki: Karma takım olan Nankatsu'da Genzo Wakabayashi'nin yedeğidir. Kojiro Hyuga, bir şampiyonada topu doğruca suratına göndermiştir ve onu toptan korkmaya teşvik etmiştir. Fakat Tsubasa ile çalışmış ve Milli Takıma kadar çıkmıştır. Milli Takımda ise as kaleciler Ken Wakashimazu ve Genzo Wakabayashi'nin yedeğidir.
    • Kişida: Finalde Meiva maçını kazandıktan sonra takımdan çıkmıştır ve Otomo okuluna gidip Urabe,Nakayama ve Mazao ile Otomo dörtlüsünü oluşturmuştur.
    • Katsuji Hyuga:Kojirou Hyuga'nın babasıdır. Kojiro'yu profesyonel bir futbol olmaya teşvik etmiş ve işlerini dahi aksatarak onun için çabalamıştır. Ancak amansız bir hastalığa yakalanıp ölmüştür.Bunun üzerine Kojiro'nun annesi çalışmaya devam etmiştir. Borçlar yüzünden Hyuga ailesi yoksul bir aile konumuna gelmiştir ve Kojiro hem futbol oynayıp hem de annesi ve kardeşleri için çalışmaktadır.
    • Manabu Okawa: Nankatsu takımında oynamaktadır ve büyük gözlükleri ile dikkat çekmektedir. Yeteneği az olmasına rağmen çok azimlidir. Sıska bir futbolcu olduğu söylenir. İshızaki nin en yakın arkadaşıdır.
    • Bay Mikami: Genzo Wakabayashi'nin antrenörüdür. Siyah gözlüğü ile dikkat çeker. Genzo'ya hep destek olan bir kişidir. Ancak bir maçta Genzo ,Tsubasa'dan gol yiyince maçı bırakıp gitmek istemiştir ancak Mikami onu bu çocukça davranışından ötürü tokatlamıştır.Road To 2002 animesinde Japonya Genç Takımının koçluğunu yapmıştır.
    • Kenichi İwami:Nankatsu nun 5 numarası orta saha oyuncusu Tsubasa Nankatsu'ya gelmeden önce İshizaki ile ellerinden geleni yapmaya çalışırlardı.

     

     

     

     

    This series contains 128 episodes:
    001. The New Soccer Star
    002. A Career Begins
    003. Kick
    -Off for the Future
    004. The Football is My Best Friend
    005. Where is the Rival
    ?
    006. Blocked Off
    007. The Show Must Go On
    008. A Perfect Duo
    009. The Last Chance
    010. A Long Way to Brazil
    011. The Provocation
    012. No Easy Way
    013. Fast Game in the Mud
    014. Tsubasa is Sieged
    015. An Unfair Enemy
    016. The Verification Test
    017. The Youth National Championship
    018. Fatal Confrontation
    019. The Mighty Shot
    020. Soccer is My Dream
    021. No Victory in Semi 
    Final
    022. The Brothers Tachibana
    023. Ryo Shoots an Own Goal
    024. The Fight 
    for the Final
    025. The Best Keeper of the Tournament
    026. The End of a Career
    027. Encounters in Semi
    -Final
    028. The Brave Fighters from the North
    029. Hard Confrontations
    030. A Wounded Prince
    031. A Brilliant Fight
    032. Tsubasa in the Trap
    033. I Can
    't Play
    034. Tsubasa'
    s Resurrection
    035. Misugi
    Don't Die
    036. My Heart Still Beats
    037. Mega-shot
    038. A Wise Decision
    039. The Finale
    040. The Shooting Secret
    041. The Duel
    042. Roar, Lion
    043. Nankatsu in Crisis
    044. The Equalizer
    045. The Game without Aces
    046. Against Better Knowledge
    047. Kojiro'
    s Sign of Winning
    048. Unsuccessful Overhead Kick
    049. The Fight Continues
    050. The Extra Time
    051. What
    's the Result of the Extra Time
    052. One New Strategy
    053. Two Are Better Than One
    054. The Duel of the Strikers
    055. Tears Despite Success
    056. Great Departures
    057. The New Rival
    058. The Shooting of the Hawk
    059. Nankatsu vs. Otomo
    060. Tsubasa vs. Nita
    061. A Hard Comparison
    062. The Challenge
    063. Decisions
    064. Race Against Time
    065. The Journey to Europe
    066. The Duel
    067. A King Resigns
    068. The Letter
    069. The National Championship
    070. A Strong Enemy
    071. The Shot From a Distance
    072. The Secret Goal
    073. A Rival Does Not Give Up
    074. Air Acrobats
    075. The Catapult Shot
    076. The Acrobats
    077. A New Trick
    078. The Quarter Final
    079. An Uneventful Match
    080. Tsugito'
    s Trick Box
    081. A Falcon with Lame Wings
    082. A Special Shot
    083. The Fight Continues
    084. Teamwork
    085. Match Preparations
    086. Help Cry to the Substitutes
    ' Bench
    087. The Present for the Captain
    088. Top Performance
    089. The Letter from Europe
    090. Who Will Be Chosen
    091. Where Love Falls
    092. The Attack Headlong
    093. Fairness Goes First
    094. The Attack
    095. A Captain as Hero
    096. Bitter Tears
    097. Hyuga'
    s Challenge
    098. Feverish Ravings
    099. Matchwinner Tsubasa
    100. Surprise in Field
    101. Tsubasa vs
    Pierrea Fair Fight
    102. The Might of the Kaiser
    103. Unexpected Visit
    104. An Impossible Recovery
    105. The Last Fight Begins
    106. The Great 
    Final
    107. Nankatsu is Down
    108. Don
    't Give Up
    109. The Tiger Fights Alone
    110. A Despair Fight
    111. Tsubasa Doesn'
    t Give Up
    112. Tsubasa is Hurt
    113. Thrill
    114. Keep on Fighting
    115. Dream Goal
    116. On Knife
    's Edge
    117. With All Power
    118. It'
    s Getting Exciting
    119. The Unsuccessful Tiger Shot
    120. Still Tied
    121. To the Last Gasp
    122. Just 10 Minutes Left
    123. All 
    or Nothing
    124. In Last Minute
    125. Shared Victory
    126. Memories
    127. Hoping 
    for Europe
    128. The 17 Best  

    https://goo.gl/k2cDio 

    https://goo.gl/LbRCKU 

     

     

    KaptaN tarafından 13/Tem/17 11:43 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2014
    Erkek

    Kaptan vurdu gol oldu


    Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2005
    Erkek

    cumartesi günleri buz gibi evde sabah erkenden beni tv basina diken tek anime paylaşim için teşşekür ederim  :)


    itsin oglum sen adam degilsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Diziyi izleyenler anladı. :) Bu arada paylaşım için teşekkürler hocam. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Diziyi izleyenler anladı. :) Bu arada paylaşım için teşekkürler hocam. 

    maksat hizmet  :))

     

    varsa torrentlerde görüpte istediğiniz şeyler atın vakit oldukça onlarıda yüklerim.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Leyla ile Mecnun ve Tatlı Hayat rica ederim. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek

    Sağolasın kaptan. 

    Tag yüzünden japon lar forumu basar :) 


    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Temmuz/2010
    Erkek

    Hey gidi günler  ... :)

    Eline saglık hocam.


    Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    @theAvenger, :D @KaptaN Tsubasa ya bu, başka birşey.

    @mykb hocam, o top, ne şekil değiştiriyordu Bea , bildiğin böbrek yada alyuvar şeklini alıyor. bunu ben arada bir yumurcakTV de seyrederdim.

    birde topun gidişindeki SES`e HASTA olurdum.

    Vvvvşşşuuuuvvvvv :D
    biri de şu sesi mp3 olarak kaydetsin yav

    Birde bunlar sahada pozisyon almak için koştuklarında, arka fon, blurlaşmıyor mu, şahaneydi yav. kafa geriye dönük, havadan gelen topa bakar, ayaklar ceza alanına, yada kornere doğru koşar, sırttaki forma numarasını ezberletirdi resmen. :De


    RitmFarbRacourci tarafından 28/Mar/16 02:23 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek

    Vaaay TR miş. Şimdi sarmaz ama arşivlik yani. İndirdim cloud a. Mail.ru 1tb hesabı bir kapatsa çökeriz şerefsiizim :D


    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

    Vaaay TR miş. Şimdi sarmaz ama arşivlik yani. İndirdim cloud a. Mail.ru 1tb hesabı bir kapatsa çökeriz şerefsiizim :D

    Aynen bende sonradan aldım mail. Ru hesabını ama çom işi e yaradı bide yıllık  21 tl verdim 32 gb dosya atabiliyorum.  

     

    Bu arada  Voltran  10 haziranda yeniden yayına girecekmiş.