Karınca Dövüştürme
-
5 yasmdayken kuzenimle cok yapardik. kapistiricam diye ugrasirken elimi isirmisti. bir daha elimi karincalara uzatmadm. hatta sinirimden su torpiller wardir kandillerde maclarda falan satilir onlari karinca deliklerine yerlestirir hepsini havaya ucururdum. :( cok acitti elimi :( boyheahu :(
-
küçükken hatırlıyorum bibimi ısırmıstı karınca o gunden beri karıncalardan nefret ediyorum
-
biz kedilerin ayağına gazoz kapağı yapıştırırdık.
Kedi yere bastıkça çıtır çıtır ses gelince tırsardı başlardı patinaj çekmeye hızını aldıktan sonra köşeyi dönmek için manevra yaptığın ayakları kayardı
ciiuv doğru karşı sokağa. sonra dengeyi sağlayınca aynı hadiseler sil baştan cereyan ederidi. Çatlayıncaya kadar koşardı garibanlar. Çok salaklar ya :D:D
-
abi bize karıncalara harbiden ufak geliyordu biz akreplerle büyük böcükleri kapıştırıyorduk ha bide koca koca yengeçler:)))
-
ben de yapıyorudum(hala zaman buldukça yapıyorum).
bakın turuncu karınca bulursanız (alacalı olanları veya kırmızı olanları demiyorum) onları alın.pek vahşi görünmezler kırmızı karıncanın yanında ama çeneleri çok güçlüdür . ben bir kez turuncu bir karıncayla kırmızı bir karıncayı birbirleri üstüne atıp felan kavga ettirirken turuncunun kırmızı karıncanın kıçının ince yerini ısrıp tek hamlede kopardığına şahit oldun.kopardığı yetmedi bir de aldı kıçını yuvasına doğru taşıdı :-D
-
bizim burada şu aşırı büyük karafatma gibi böceklerden var( b.k böceği işte :D ) geçen yaz mercekle yakmıştım felan ama bu yaz karınca çekirge kertenkele felan toplayıp onları da koyup bir arena hazırlıycam oturup izliycem.sona kalanı da ödül olarak cam bir şişeye koyup havaya fırlatacağım şişeyi:D(maksat eğlensin zavallı)
-
oo cok yapardım veletken. nası olur milimlik hayvanın şeysi diyen arkadas, oyle evlerde olan mikroskobik karıncalar degil tabi (: genelde sıcak iklimlerde yasayan ayıbogan gibi karıncalar var onları dovustururduk. benim teknigim farklıydı, farklı 2yuvadan karıncaları alırdım ikisininde arka tarafını ezerdim(cok degil tabi azıcık ucundan) sonra ikisinide fırlatırdım birbirinin ustune bunlar birbirini yakalardı sonra biraz izlerdim sıkılıp giderdim işime bakardım cunku genelde 2saatten fazla suruyo dovusleri embesil yaratıkların. geldigimde ya hala kilit halde duruyo olurlardı yada birinin kafası kopmus olurdu yada 2ye bolunmus olurdu. birde arı kovanlarına comak sokardık kızdırırdık iyice arıları sonra 2lt lik ici bos pet siseyi comagı cıkarır cıkarmaz deligin onune tutardık kızıp dısarı cıkmaya calısan arıların hepsi siseye dolardı. sonra cesitli iskenceler yapardık sisenin icine su falan doldururduk arıları karınca yuvasının yanına sakat halde koyardık falan falan hayal gucune kalmıs iskenceler iste...
-
ehehehe yazık ya :D
-
SEZER bunu yazdı:
-----------------------------ben de yapıyorudum(hala zaman buldukça yapıyorum).
bakın turuncu karınca bulursanız (alacalı olanları veya kırmızı olanları demiyorum) onları alın.pek vahşi görünmezler kırmızı karıncanın yanında ama çeneleri çok güçlüdür . ben bir kez turuncu bir karıncayla kırmızı bir karıncayı birbirleri üstüne atıp felan kavga ettirirken turuncunun kırmızı karıncanın kıçının ince yerini ısrıp tek hamlede kopardığına şahit oldun.kopardığı yetmedi bir de aldı kıçını yuvasına doğru taşıdı :-D
-----------------------------gülüm o turuncu reknli dediklerinin adı termit çeneleri çok kuvvetlidir.
-
oo ben kucukken karıca doyusturme ustasıydım amk:D hatta bız kumdan pıst yapıyoduk ıcıne su koyuoduk bı yandan suda yuzuyolar bı yandan doyusuyolardı:D way ben kac yıldır unutmustum kucukluyumu hatırladım (: