Karneler??
-
3 zayıfla geçtim ortalama 3,55 amına koduğumun matematikçisi 45 düştüğü halde sözlüye 30 verip 1 düşürdü böyle oruspu çocuğu biliyonuzmu varsa söyleyin bana evini bombalicam ama çocuklarına acıyorum
-
walla lise bitti tşkkr aldım
-
Ortalamayı bilmiom ama lise 3 e geçtik bakam hade hayırlısı.şu lise 2 dönemi cok deli oldu.ne geldiyse başıma bu dönem geldi aq.eğer bir sene hazırlık okumasaydım şimdi öss ye gircektim :D
-
ilk dönem taktir ikinci dönem teşekkür.evdekilere ortalamayı gösterip taktir die yutturcaktım peder yedi annem yemedi :q
-
ben daha karneyi alamadım amk okulda 3karne hatalı basılmıs biriside benim amk sans iste lise biti bakalım ne pok yicez simdi :S
-
yanlışlıkla teşekür almışım :S allah matçıdan razı olsun.
bu arada tt amcanın bilgisayar verdiği ineklerden biri sıra arkadaşım çıktı :D tam yakınıma vurmuşlar a.q. nolurdu biraz sağa kaydırsalardı -
ben 2 zayıf bekliyodum iki derstende geçmişim teşekkür aldım okul bitti artık
-
Ben bi gittim hocam nerdesiniz ya sabahtan beri arıyom hoca al karneni dedi bi baktım teş alalallalalal dedim hocam bune :D
teşş belgesi dedi oley be dedim :P -
okul boyunca sınavlara girip bos kagıt veren biri olarak ortalama ile gectim.(4.09):D
-
xxx_simiyagov_xxx aynı kader bendede var geometri analtik geometri matematik hiçbirinden anlamıyom hepsi bomboş ismimi yazıyom bitanede 1/2 yazıyom bütün kağıtlara 02 veriyolar ama sonuc olarak bende geçtim
Toplam Hit: 3620 Toplam Mesaj: 31