Kaybettiğim Sevgilimi Arıyorum..Yardım.
-
mrb arkadaşlar.başlık biraz garip ama yardım edeceğinizi düşünüyorum.hayatımda sadece ve sadece tek bi kız oldu.4 sene çıktım o kızla.nası anlatsam bilmiyorum ama olaylar bi şekilde ikimizinde istemediği şekilde bozulmaya başladı.kız üni için başka şehre gitti.balıkesir e.uzak ilişki şeklinde 2 yıl daha devam etti .sonra ben zorunlu olarak askere gittim..ve bidahada bulamadım.ben kendim balıkesire gidemiyorum..tlf lar kapalı.ev tlf değişmiş. vs vs.. ama bildiğim tek bişey var.balıkesir üni/fen edebiyat fizik bölümünde şu an.yardım edebilecek balıkesirde okuyan veya bir arkadaşı olan arkadaşların yardımını bekliyorum..bu kızı neden bulmak istiyosun onca zaman geçmiş dicekler kesin olcaktır...sebeb şu..bu yakınlarda öyle veya böyle evleneceğim..ve onu hala seviyorum..son olarak bir kez olsun ulaşıp veya bulup evlenme teklif edeceğim..olurya ilerde keşke bulsaydımda teklif etseydim belki kabul ederdi dememek için.umarım anlamışınızdır......
-
Umarım bulursun.. isim soyisim falan ver bari böyle olmazki. (:
-
aklıma burası geldi kardeş..çaresizim.kalkıp ben gidemiyorum..gerek iş gerek maddi..
-
kardeşim bak belki bunu kabullenebilmesi biraz zor ama naparsın gerçekler işte.. dediğin gibi kız üni. li olmuş artık yani ortamı farklı takıldığı arkadşları farklı muhtemelen artık kendiside senin eski tanıdığın kız değildir ama yinede gönül bu mutlaka peşindedn koşucaksındır bi şansını dene belkide kimibilir o da seni unutamam ıştır... iyi şanslar
-
haklısın belki.ama benide anlayın..bi çaba benimki..nasıl söyleyim..öyleki uçurum kenarında gözlerimiz kapalı defalarca gece dans ettik..değişecek bi kız değildi.tabi hayat herşey olabilir.farkındayım bunların..ama birbirimi kaybetmemizdeki en büyük sebeb kızın ailesi..rüyalarımda görmekten içim yanıyor artık..
-
üniversiteler tatile girmiştir dai gelcek sene artık..
-
googleden ara bulursuun belki :D
-
x-files akıllı akıllı konuş,burda çok ağır kalbini kırarım senin, salakça şeyler yazma ahmak herif
Derdini en iyi anlayan benimdir hocam :(
Valla hiç bir tanıdığım yok balıkesir de...
Ama sana bir tavsiyede bulunacağım. Dikkate alırsan senin için iyi olur. Dediğin gibi ileride pişmanlık duymamak içni o kızla konuşman şart.Aracı gönderme.Kalk kendin git yanına, bir kaç gününü ona ayır,işten,evden kaç,bu onu etkiler zaten. Üniversite ortamı farklıdır.Onu eski halde bulamazsan üzülme.Şuan kendini herşeye hazırla.Ya gelip sana sarılacak diye düşün ya da kendine başka birini bulmuş olarak düşün.Ama vazgeçme git peşinden ve konuş.Başkası değil sen git ki birşeyler elde olsun.
Başkalarının tecrübelerini yaşamak kadar büyük bir salaklık yoktur diyor büyük bir zat.Ben sana bir tecrübe anlattım, dediğim gibi başkasını gönderirsen daha çok kaybedeceksin ve ilerde keşke ben gitseydim diye yakınacaksın. Aklını,bilincini ve yüreğini topla git yanına, iki gün ara bulursun elbet.. Şuan üniversiyeler kapalı ama sen gidip üniv. kız ile ilgile ilgili bilgileri alabilirsin.Biraz zorlayacaksın yoksa hiçbirşey olmaz.Unutmaki herşey sende bitiyor.. Yürekli olmayanlar bu yolda yenik düşer.Dilerim sen o yüreklilerden olursun..
-
saol ertan kardeş..sanırım beni çok iyi anlamışın..anneme söyledim olum bul kızı gerekirse gideriz elimizden geleni yaparız ama kızın istemesi lazım dedi.haklı kadıncaz.benim aklımdan gecen şu an tatildeler..açılınca balıkesire gitmek hafta içi.zaten ikinci öğretim.elbet bulurum iki gün bölüm kapısında beklesem bulmama gibi bi şansım yok dimi...allahım sen bana yardım et..
-
Her duruma hazırlıklı ol arkadaşım, ayrıca o kızın seni istememesi bir son değil başlangıç da olabilir, kim bilir belki ordan birini bulursun ve aşık olursun.Yaradan umudunuzu benden kesmeyin emri veriyor,o zaman bizde kesmeyeceğiz.Ve uğraşacağız.O kız seni istememekle sen birşey kaybetmezsin, senin gibi seven birini istemediği için o kaybedecek.Rahat ol,sıkıntıya düştük.Bu durumda ne kadar sıkıntıya gireresen onun altında çıkman zorlaşır.. Sakin ol,cidden rahat ol... Dünyanın sonu diye görülür herşey ama değil.Bir bakmışsın onunla olmadığın için çok mutlusun.. Üzülmek kimseye yakışmaz.Sen elinden geleni yap sonra Allah a havale et.Eğer hayırlı ise Allah inşallah nasip etsin yoq hayırsızsa o zaman onun gibi bir beladan kurtulduğuna şükrer. Şöyle bir söz var
sevdiğini bırak gitsin, dönerse bil ki senindir, dönmezse zaten o senin değildir.. -
ertan sen salakmısın googleden kızın adı site:www.balikesir.edu.tr adını yazzısn belki birşeyler bulur ahmak olan sensin işin içini bilmeden on yargıda buunma ahmak sensin unutma :D
Toplam Hit: 5427 Toplam Mesaj: 32