Kefil Olmak
-
sevgili müritler bi arkadaşa kefil olcam ama kefil olmayı da bilmiyom yarım ederseniz sevinirim
-
Sağ üstte nickinin yazılı olduğu bölüme girip Kefillik İşlemleri kısmından yapabilirsin. Ya da /kefilmurid.asp yani www.tahribat.com/kefilmurid.asp
-
/kefilmurid.asp
tabi ki de hakkın varsa. -
senin kefillik yoktur gardaş .. olsa görürdün zaten kefillik işlemlerini
-
zamanında benim çok vardı :D
-
hocam benim bildiğim kadarıyla çömezlikten kurtulunca kefil olabiliyoduk.Nurky hak derken neyi kastettin
-
sistem senin eklediğin dökümanlara , haberlere , post sayına vs. her şeye bakıyor... ona göre kefillik hakkı veriyor.
forum da arama yaptırırsan eğer , "kefillik hakkı , kefillik vs." diye zaten yardımcı olacaktır oradaki bilgiler sana :)
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------
hocam benim bildiğim kadarıyla çömezlikten kurtulunca kefil olabiliyoduk.Nurky hak derken neyi kastettin
-----------------------------karışık bi sistem çömezlikten çıkınca hemen yollayabilirmisin sanmıyorum .
-
Hem yenisin hem de sana daha kefil olunmuş..O butonu göremiyorsan yeni olduğun içindir.İlerleyen zamanda seninde kefilin hakkın olur..
-
Murid : TheWorm
Kefillik : 0 (Sifir)
-
TheWorm bunu yazdı:
sen arkadaşın mail adresini ver bana pm at ben kefil olayım ona. benden alması daha makbuldur.. =)
sevgili müritler bi arkadaşa kefil olcam ama kefil olmayı da bilmiyom yarım ederseniz sevinirim
Toplam Hit: 9028 Toplam Mesaj: 33