Keman Çalan
-
Biliyorum bazıları böyle konular açmamdan bıktılar ama ne yapayım ille bi enstrüman çalıcam : )
Başta Klarnet demiştim ama fiyatı ve üflemesi beni kendinden soğuttu : )
Ve keman alıyooruum : )Çalan abiler ablalar bana bi kaç ipucu verebilirmi (Zormudur Kaç yılda öğrenebilirim vb.. : ) )
Ve yeter diyenlere bi anekdot enstrümanla ilgili son konumdur.. : )
Herkeze İyi Forumlar..
-
valla bende çalmayı hep hayal etmişimdir kaça aldın la kemanı D:
-
theremin çalmayı öğren hocam (dünyanın ilk ve tek el değmeden çalınan aleti)
farkın olsun biraz
kemandan anlamam inşallah hemen öğrenirsin kolay gelsın
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hacı Çinden getirtim : )
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------theremin çalmayı öğren hocam (dünyanın ilk ve tek el değmeden çalınan aleti)
farkın olsun biraz
-----------------------------yetenek sizsiniz'e de gelmişti çok zordur hocam d.tünü yırtsa 4/5 sene de anca öğrenir
-
çenenin altı morarana kadar çalışırsan 1.5-2 sene yok ben 2-3 elime alır sallarım diyosan asla
Keman zordur kardeşim ama zor olduğu kadar mükemmeldir de enstürmanların en estetiğidir sesi en güzelidir şimdiden yay çekmeye başla ve bol bol reçine yutacaksın ona da hazır ol ama kafan bozukken eline alıp bi çalmaya başladın mı inan hiçbirşey etkilemez seni ondan sonra
keman aynı kadın gibidir kemanına aşık olacaksın öpeceksin onu dokunacaksın
-
Lostgun bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------Hacı Çinden getirtim : )
-----------------------------o yazının yanınada bi fiyatı yazsaydın hoca boşuna bir post daha gidicek yazıktır yaf :D kaça getirttin ?
-
tahref156 bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------theremin çalmayı öğren hocam (dünyanın ilk ve tek el değmeden çalınan aleti)
farkın olsun biraz
-----------------------------yetenek sizsiniz'e de gelmişti çok zordur hocam d.tünü yırtsa 4/5 sene de anca öğrenir
-----------------------------Resimdeki de güzelmiş ama onada sahip olmak g.t ister : )
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
çenenin altı morarana kadar çalışırsan 1.5-2 sene yok ben 2-3 elime alır sallarım diyosan asla
Keman zordur kardeşim ama zor olduğu kadar mükemmeldir de enstürmanların en estetiğidir sesi en güzelidir şimdiden yay çekmeye başla ve bol bol reçine yutacaksın ona da hazır ol ama kafan bozukken eline alıp bi çalmaya başladın mı inan hiçbirşey etkilemez seni ondan sonra
keman aynı kadın gibidir kemanına aşık olacaksın öpeceksin onu dokunacaksın
-----------------------------Vay be usta beni kemana aşık ettin.. : )
-
akıl mantık işi değil hocam theremin
çalan kişinin deli olduğunu düşüne bilir izleyenler :D
-
Lostgun bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
farkın olsun biraz
-----------------------------Resimdeki de güzelmiş ama onada sahip olmak g.t ister : )
-----------------------------:)) vardır oda çin'de hocam yaf. :D çin bu . Ama çalması çok zordur bulaşma. sen en iyisi dokunabildiklerini çalmayı dene :D dokunmadan icraat olmaz demi ama :D