Kerbal Space Program (Oyun)
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------nasıl saçma olay hocam anlat ona göre çözüm yolu söyleyelim.yazmakla bitmez bu oyun 22 şer dk dan youtube de 15 ingilizce video var izlemesi bile uzun :D
-----------------------------ben takıyorum motorları falan iste kanatlarıda takıyom ama bi türlü sabit düz yukarı çıkmıyor bu alet mesela :D
-----------------------------sas modülü takman lazım. sonra uçurukende t tuşuna basarak aktif etmen lazım
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------nasıl saçma olay hocam anlat ona göre çözüm yolu söyleyelim.yazmakla bitmez bu oyun 22 şer dk dan youtube de 15 ingilizce video var izlemesi bile uzun :D
-----------------------------ben takıyorum motorları falan iste kanatlarıda takıyom ama bi türlü sabit düz yukarı çıkmıyor bu alet mesela :D
-----------------------------sas modülü takman lazım. sonra uçurukende t tuşuna basarak aktif etmen lazım
-----------------------------saol hocam deniyorum :D
-
daha fırlatma modlunden çıkarken patladı :D halbuki o kadar Turksat promo kanalını izlemiştim :D
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------Ne demek dostum. Acaba ben de mi başlığı ilginç bir oyun yapsaydım.:) hakkaten güzel oyun bakmaya değer yazık olmasın...
-----------------------------
kafama bir taş geldi sanki :D
-----------------------------estafurullah hocam:) işin espirisiydi o.Konunda o kadar hit görünce bozuldum yetim kaldım diye :))
-
hocam ben bişi sorcam sizin ekran görüntülerinde bende olmayan parçalar var bunları nasıl açacağız :D
-
ilk mesajımda var hocam.Modlar var link de verdim ordan indir modları oyun klasöründeki 'parts' dosyasının içine at gelir diğer parçalar
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------ilk mesajımda var hocam.Modlar var link de verdim ordan indir modları oyun klasöründeki 'parts' dosyasının içine at gelir diğer parçalar
-----------------------------saol hocam :)
-
'K' ya dikkatini çekerim :D
-
http://www.kerbalspaceprogram.net/ girmiyor bende :s
-
google dns dene hocam belki olur