Kia Rio Nasıl Bir Araba Sizce
-
2011 model 50.000 km hatchback otomatik kiayı 28.5 milyara almayı düşünüyorum ..sizce nasıl ..
kia kullanmayan veya bu araçla herhangibir deneyimi olmayanlar sakın alma felan filan diyorlar..bunun için klasık birçok neden söylüyorlar... fakat forumlarda gezince genel olarak kullanan kişiler kiadan memnun olduklarını belirtmişler...
birde özelliklerine bakıncada o fiyata o donanımda başka bir araç göremedim..
siz nedersiniz önerirmisiniz...
-
bi çok faktör olabilir hocam,tutulması en önemlisidr herhalde yedek parça servi vs vs bi sürü şey vardır binici olarak alıcaksan sıkıntı olacağını zannetmiyorum acil bişey olduğunda elden hemen çıkarabilecekmisin o önemli
bende megan 2 leri sorayaım bu arada 2004-2005 model bütçem 20000 civarı alabilimiyim bu fiyatlara temiz güzel bişey
-
Tnrsk bunu yazdı
bi çok faktör olabilir hocam,tutulması en önemlisidr herhalde yedek parça servi vs vs bi sürü şey vardır binici olarak alıcaksan sıkıntı olacağını zannetmiyorum acil bişey olduğunda elden hemen çıkarabilecekmisin o önemli
bende megan 2 leri sorayaım bu arada 2004-2005 model bütçem 20000 civarı alabilimiyim bu fiyatlara temiz güzel bişey
biraz daha çıkman lazım hocam bu fiyata temiz bir şey bulman imkansız
-
doğrudur hocam,peki ne tavsiye edersin bu fiyat için dizel
-
Tnrsk bunu yazdı
pejo307 opel vectradan sonraki kasa , adı aklıma gelmedı bunlar alternatif olabilir megane 2lere dokunmayın dıyolar gögusden ses gelıyormus gıderken , ayrıca parçalarıda pahalı dıye duydum , dizel araçlardan uzak durun derim motoru kucaklayabılırsınız.kia rio alcak adam , arabadan pek bi şey beklemesin seri kalkıyor , az yakıyor binilcek araba ancak rampalarda olsun , hız olayında olsun ölü..Eğer bir araba alcaksan taksicilere danıs geneli kia rio , dacia falan biner onlara bı sor.
Media tarafından 17/Eyl/14 04:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Kia sorento nasıl?
-
Bu arada belirteyim Kia zaten Hyundai'nin. Aynı fabrikada üretiliyor.
-
Mustafa bunu yazdı
Bu arada belirteyim Kia zaten Hyundai'nin. Aynı fabrikada üretiliyor.
Evet aynı fabrikada üretiliyor ancak hyundai kalitesinde değil. Kia sadece motoruna ve konforuna güvenilecek araçtır, sorentolardaki salak hatayı örnek vereyim, otoyolda giderken difransiyelin kilitlenip takla atması... arazide seri sürüşte kilidin açılması, virajlara besmele ile girmek... Kia'nın Hyundai ye benzer alınabilecek tek aracı bongo kamyonettir, diğer kiaların hepsini siktir et. İngilizlerin kritiklerini incele bu hususta.
-
rio kullandım dizeli fena gidiyor öküz gibi yüklemiştim aracı sıkıntı yoktu ben beğeniyorum güzel araba ceed filan zaten on numara
-
Tnrsk bunu yazdı
skoda fabia bakabilirsin hocam sedani isini gorur.
-
Manuel 6 vitesli olanini kullandim lpg'li hem seriydi hemde çok az yakiyordu hocam.