Kıbrıstube
-
Kıbrıslı vatandaşlarımız video paylaşım sitesi kurmuşlar:http://www.kibristube.com
Bence güvenlik bakımından sorunları olacaktır, yardımınızı esirgemeyiniz;)Bence Başlangıç olarak güzel bi site:))
-
Youtube'nin bu son kapatılışı her halde rekoru kırdı.
En uzun süre yasaklanma oldu her halde.
-
tmm güzel de bu konunun youtube la ne ilgisi war:))
-
Sonunda zengin kafiye var:
kibristube
youtube
alakayi ordan kurdum :|
-
orası redif kafiye değil :)
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------orası redif kafiye değil :)
-----------------------------:D:D:D bende onu yazıcaktım :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Sonunda zengin kafiye var:
kibristube
youtube
alakayi ordan kurdum :|
-----------------------------xD
-
hayırlı olsun :)
-
Haaa tmm o zaman KıbrısTUBE bileşik kelime Kıbrıs ve TUBE kelimelerinin Youtube çakması oluşturmak için biraraya getirilmesinden oluşmuştur.
abi bu ne redif kafiye edebiyat mı sardı:D:D:D:D:D:D
-
GUı si kötü olmuş :/
hata da var,
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\wwwroot\kibristube\sag4.php:10) in C:\Inetpub\wwwroot\kibristube\sag4.php on line 822
-
:) Bildiginiz gibi KKTC olarak interneti Türk Telekom dan alıyoruz bizde :) Youtube Yasaklandımı bizim içinde yasaklanıyor kısacası.. Bizim ülke gençligi de madem öyle işde böyle türünden kendi çapında bi Tube kurmak istemiştir ^^ Üyesiyim 3-4 ay önce Kıbrıs Türk Kanser Hastaları Dernegi yararına Etkinlik düzenlemişlerdi hatırladıgım kadarı ile.. Youtube den sonra ikinci adresim benimde :D Hernekadar dandik videolar olsada..
incelemişseniz Videoların çogu araba drag , drift leri içermektedir :) Bizim gençligin aklı fikri arabalarda..